Έχω δει και τα δύο παραπάνω αλλά μόνο να παίζουν ... Μου άρεσε το SONY.
Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει το SAMSUNG DVD HR.775, αλλά μιας και το έχω 5-6 μήνες είπα να postάρω …
=>Σαν DVD Player
- Έχει upscaling στα 1080p μέτριο προς καλό.
- Γενικά η εικόνα του είναι μέτρια προς καλή (τα χρώματα είναι ελαφρώς πιο «ξεβαμμένα» σε σχέση με τα SONY και PANASONIC)
- Αποκωδικοποιεί Dolby και DTS
- O χρόνος αναπαραγωγής από την εισαγωγή του δίσκου για original DVD είναι περίπου 15-20 sec και για copy DVD περίπου 20-30 sec. Αργός θα έλεγα …
- Ελαφρώς θορυβώδες ανεμιστήρας (σε ταινίες του Αγγελόπουλου γίνεται αισθητός …)
=> Σαν media Payer
- Παίζει CD-R/-RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD RAM, DVD+R DL, DVD-R DL, SVCD
- Παίζει avi και divX, καθώς και αρχεία, JPEG, MPEG2 και MPEG4 (νομίζω ότι είδα και 1-2 ταινίες mp4). Δεν τα καταφέρνει με mkv (δεν νομίζω ότι τα παίζει)
- Παίζει mp3 και wma. Δεν έχω δοκιμάσει flack (δεν νομίζω ότι τα παίζει)
- Η είσοδος USB είναι ταχύτατη και αξιόπιστη. Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα sticks έως 4GB και παίζουν άνετα, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στους portable hard discs (i.e. παλαιός SeaGate 40 GB και νέος WD 500 GB).
=> Σαν εγγραφέας
- 'Eχει αστοχήσει αρκετές φορές κατά την εγγραφή σε DVD -R/RW, DVD+R/RW που χρησιμοποιώ (είναι πιθανόν να μην κάνω εγώ κάτι σωστά).
- Γράφει για πλάκα από TV στον σκληρό του (250GB / 400+ ώρες σε standard mode) αλλά λαμβάνει μόνο αναλογικό σήμα (όχι τα ψηφιακά της ΕΡΤ)
- Tο μενού διαχείρισης των εγγραφών είναι πολύ βολικό και γρήγορο.
- Editing και μοντάζ θαυμάσια. Μπορείς να δώσεις τίτλους στις εγγραφές σου και εύκολα να διαχωρίσεις, να διαγράψεις κομμάτι κ.α.. Αν είχε και combine mode θα ήταν άριστο.
- Δεν έχω δοκιμάσει εγγραφή από VHS player αλλά δεν βρίσκω το λόγο να μη γίνεται, αφού υπάρχει το κατάλληλο input connection με SCART (δες συνδέσεις παρακάτω)
- Α ναι! Γράφει και CD …μουσική!
=> Συνδέσεις
- 1 x HDMI output ( 19 pin HDMI Type A ) – rear
- 2 x SCART ( 21 PIN SCART ) – rear
- 1 x component video output ( RCA phono x 3 ) – rear
- 1 x SPDIF output ( TOS Link ) – rear
- 1 x SPDIF output ( RCA phono ) – rear
- 1 x composite video/audio output ( RCA phono x 3 ) – rear
- 1 x USB – front
- 1 x composite video/audio input ( RCA phono x 3 ) – front
- 1 x IEEE 1394 (FireWire/i.LINK) – front
O σκοπός της αγοράς του ήταν η αναπαραγωγή παιδικών ταινιών και αντιγραφή προγραμμάτων της τηλεόρασης. Έως τώρα είμαι ευχαριστημένος.
Επιπρόσθετα έχω περάσει μέσα του mp3 playlists και όποτε βαριέμαι τις αλλαγές CD ή έχω επισκέψεις παίζει ακατάπαυστα …