Να ενημερωσω πως οποιος ερθει στον καφε θα υποστει το πρηξιμο μου σχετικα με τον προβολεα του και τετοια που εχει ο καθενας επειδη εγω δεν εχω λεφτα και δε θα παρω ποτε, οποτε το εχω αχτι...
Ανακύλωσέ το σε έναν από τους μπλέ πλαστικούς κάδους.
Θα έχεις και τη περηφάνεια ότι κάτι πρόσφερες στο κοινωνικό σύνολο. Αντί να κληρώσεις και να πάρει ένας μόνο, ένα μηχάνημα που θα χρειαστεί να ξαναχαρίσει σε 2 μήνες (οποτε θα έχουμε πάλι τα ίδια), ανακύκλωσέ το και κάνε καλό σε όλους. Πλήζ..:a0210:
Κοίταξε, δεν είμαι σίγουρος. Είπα να κάνω ένα αστείο (γι αυτό και το χαρακτήρισα off topic).
Απλώς τώρα παίρνεις γραφτήρι DVD με όσα χρήματα θα ξοδέψεις σε μεταφορικά και χρόνο για να παραλάβεις αυτό, που είναι και μεταχειρισμένο.
Σχετικά με την ανακύκλωση, δεν γνωρίζω.
Υπαρχουν καδοι σε συγκεκριμενα σημεια στους οποιους μπορεις να πας και να πεταξεις τετοια πραγματα..
Πιστευω ομως πως και δυο μηνες να το χρησιμοποιησει καποιος με την προυποθεση πως οταν αχρηστευτει θα το παει για ανακυκλωση τοτε θα εχει γινει το κατι παραπανω και θα εκπληρωσει ενα παραπανω σκοπο..Ανακυκλωση στην ανακυκλωση δηλαδη..
Τωρα μπορουμε να μαζευτουμε ολοι μαζι να παμε να το πεταξουμε στον καδο και να παμε μετα για καφε..
Εγω ειμαι ανοιχτος σε οτι αποφασισει η κοινη γνωμη