dvd σε hd

GREGO

New member
9 April 2008
7
ΠΑΤΡΑ
Καλημερα σας,εχω το εξης προβλημα πηγα σε καποιο καταστημα photo video για την καλυψη του γαμου μου ζητησα hd και μου εδωσαν(2καμερες ) 20-30min hd και το υπολοιπο μια θολουρα που σε κουραζει να την βλεπεις οχι μονο δεν ειναι αυτο που ηθελα αλλα δεν βλεπεται δικαιολογια χαλασε η καμερα και εδειχνε οτι τραβαει hd αλλα τραβαγε ??? κατι αλλο μου εγραψαν blueray και μου το εδωσαν αλλα παιζει οπως σας ειπα το player μου ειναι ps3 τι μπορω να κανω για να σωσω ενα πολυ σημαντικο video για μενα.

Καλά η δικαιολογία που σου είπαν είναι -το λιγότερο- γελοία. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνανε, αλλά να συνέβει αυτό που ανέφεραν το κόβω πολύ απίθανο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ DVD,BLURAY,COPY ON HDD ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΧΩ PS3 H TV EINAI LG471920*1080 100HZ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ DVD TON ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ KAI TO BLURAY ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΩΔΙΟ ΠΩΛΗΤΗ.

Εύχομαι τουλάχιστον να σου έβγαλαν καλές φωτογραφίες, γιατί τελικά αυτές μένουν. Να σου πω την αλήθεια δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να ξέρω τι μπορεί να έπαθαν. Αλλά να χαλάσει η κάμερα την ώρα του μυστηρίου και μάλιστα να χαλάσει μόνο στο HD τμήμα της και να συνεχίζει σε άλλα μου φαίνεται κουλό. Ζήτα τους τις πρωτότυπες κασέττες και βρες κάποιο άλλο στούντιο να δεις το υλικό. Αν σώζεται κάτι από εκεί ξαναμοντάρισέτο.

Α με 250 καλές να είσαι πολύ ευχαριστημένος. Εδώ κάτι φίλοι που τους τραβήξαμε φιλικά (και τσάμπα) το video, πλήρωσαν μόνο φωτογράφο και τελικά έχουν το πολύ 15 καλές φωτογραφίες που να τους αρέσουν. Το video το βλέπουν συνέχεια γιατί τους άρεσε (το κάναμε σαν ντοκυμαντέρ τραβώντας προετοιμασίες στα σπιτια και καναμε και σχολια)!