dvd?

Αν δεν έχουν κανένα περίεργο κλείδωμα εκτός προδιαγραφών, με το DVD Shrink θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου...

Ακόμη, μπορείς με το ''Free Video Converter'' να τα μετατρέψεις σε σχεδόν ότι θέλεις και να κάνεις ΚΑΙ εξοικονόμιση χώρου. Η ποιότητα μετατροπής, τουλάχιστον σε λίγες δοκιμές που έχω κάνει, είναι εντυπωσιακή και στο μισό μέγεθος, να μην πω λιγότερο.
Με μια δοκιμή δεν χάνεις τίποτα. Είναι και δωρεάν.

Mε οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής dvd...

Eπιλέγεις File -> Open DVD και δηλώνεις τον φάκελο VIDEO_TS που σε ενδιαφέρει (αν δεν υπάρχει επιλογή Open DVD, στο Οpen file, δηλώνεις το πρώτο αρχείο .ifo που υπάρχει μέσα στον φάκελο VIDEO_TS).

Καλημερα σε ολους. Εχω καμμια 20αρία HI8 - NTSC tapes τα οποία θέλω να μετατρεψω σε DVD. Γνωρίζει κανεις κάποια εταιρία στην Ελλαδα που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά. To προβλημα μου ειναι οτι χαλασε η video camera οπότε δεν μπορώ να κάνω analog playback. Εχω μόνο τις κασέτες !!

Ευάγγελε, δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής dvd στον H/Y. (Power DVD, Theatertek), αλλά και media players όπως ο VLC υποστηρίζει αναπαραγωγή DVD, είτε από disk, είτε από φάκελο (με την δομή που περιγράφεις).

Aκριβώς... Επίσης, windvd, media player classic home cinema, ακόμα και ο media player των windows αναπαράγει DVD, στις τελευταίες εκδόσεις...

Καλημερα σε ολους. Εχω καμμια 20αρία HI8 - NTSC tapes τα οποία θέλω να μετατρεψω σε DVD. Γνωρίζει κανεις κάποια εταιρία στην Ελλαδα που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά. To προβλημα μου ειναι οτι χαλασε η video camera οπότε δεν μπορώ να κάνω analog playback. Εχω μόνο τις κασέτες !!

@nikot
Σου προτεινω να αγορασεις μια μεταχειρισμενη.Θα σου κοστεισει πιο φθηνα απο αυτο που θα πληρωσεις καπου εξω.
Μπορεις να βρεις σε καποιο απο τα γνωστα sites με δημοπρασιες η googlit
http://tinyurl.com/6kmr29h