DVDO VP50/VP30 γνώμη-βοήθεια

Re: Απάντηση: DVDO VP50/VP30 γνώμη-βοήθεια

Μπορείς να έχεις ακριβώς δύο πανομοιότυπα μηχανήματα στο hardware, αλλά με διαφορετικά προγράμματα και να παίζουν μέρα με νύχτα.

αυτο ξαναπεστο! ετσι ακριβως ειναι!
:smile:

Όσο αναφορά το HTPC απλά βαρέθηκα τις χιλιάδες ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών (ATI 1950CT), του Theatertek, του FFDSHOW, του remote control, etc etc...
Απλά χάθηκε το νόημα της θέασης ενός έργου με την ατελείωτη παραμετροποίηση.

Όπως είπα και παράπάνω, έχω στο μυαλό μου έχω σαν εικόνα αναφοράς έναν Barco που είδα να παίζει στον πάνω όροφο στην έκθεση στην HELEXPO το 2000. Αν δεν κάνω λάθος έπαιζε με κάποιον "εξωτικό" για τα τότε δεδομένα εξωτερικό διπλασιαστή (ίσως και τετραπλασιαστή). Η εικόνα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Ίσως για αυτό μέχρι σήμερα ότι και αν αγόρασα δεν με έχει ικανοποιήσει...
Τι να πω...

Αυτό που μόλις σκέφτηκα είναι το εξής: to σπίτι-Home Theater μου είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να δει την εικόνα που έχω από πρώτο χέρι. Ποιος ξέρει; Μπορεί απλά να είμαι υπερβολικός....
PM όποιος ενδιαφέρεται (και τον βγάζει ο δρόμος του).

Last edited:
Όσο αναφορά το HTPC απλά βαρέθηκα τις χιλιάδες ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών (ATI 1950CT), του Theatertek, του FFDSHOW, του remote control, etc etc...
Απλά χάθηκε το νόημα της θέασης ενός έργου με την ατελείωτη παραμετροποίηση.

Όπως είπα και παράπάνω, έχω στο μυαλό μου έχω σαν εικόνα αναφοράς έναν Barco που είδα να παίζει στον πάνω όροφο στην έκθεση στην HELEXPO το 2000. Αν δεν κάνω λάθος έπαιζε με κάποιον "εξωτικό" για τα τότε δεδομένα εξωτερικό διπλασιαστή (ίσως και τετραπλασιαστή). Η εικόνα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Ίσως για αυτό μέχρι σήμερα ότι και αν αγόρασα δεν με έχει ικανοποιήσει...
Τι να πω...

Αυτό που μόλις σκέφτηκα είναι το εξής: to σπίτι-Home Theater μου είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να δει την εικόνα που έχω από πρώτο χέρι. Ποιος ξέρει; Μπορεί απλά να είμαι υπερβολικός....
PM όποιος ενδιαφέρεται (και τον βγάζει ο δρόμος του).

Φίλε p@nos μην ανησυχείς και δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει ή παρεξηγήσει κανείς.

Απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Για αυτό και σε ρώτησα αν έχεις δοκιμάσει στον χώρο σου κάποιο από τα player που σου ανέφερα. Έτσι θα είχες και μία καλύτερη άποψη για τον αν πρέπει να προβείς σε αγορά scaler.

Ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Μπάμπη που χτες το βράδυ με δέχτηκε σπίτι του και είδα (επιτέλους) τον JVC από πρώτο χέρι/μάτι. Σε ευχαριστώ Μπάμπη!

Εντυπώσεις:
-----------
1) Υλικό σε SD: η εικόνα είναι καλύτερη από τον 8720 μου αλλά η διαφορά δεν είναι τόση ώστε να τρέξω να τον αλλάξω. Επίσης καταλήγω μάλλον στο συμπέρασμα ότι ένας εξωτερικός scaler μάλλον δεν θα κάνει την διαφορά που θα ήθελα. Περισσότερα σχετικά την άλλη εβδομάδα όπου αναμένω ένα VP50 για demo.

2) Υλικό σε HD: τι έλεγα για εκείνη την εικόνα που είχα σαν αναφορά ποιότητας από το 2000 στην Helexpo; Ποια εικόνα; Ποια ποιότητα; O JVC με HD υλικό σαν πηγή ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Δεν χορταίνεις να βλέπεις τα χρώματα, το βάθος και το μαύρο... ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΥΡΟ!
Εικόνα + τιμή κάνουν το μηχάνημα απλά αχτύπητο.

Επίτηδες δεν μίλησα όταν ανέφερες τον Barco γιατί θα ήταν αδύνατο να με πιστέψεις χωρίς να έχεις δει με τα μάτια σου την διαφορά.....;)
Λοιπόν, άσε τα scaler και προχώρα σε αλλαγή προβολέα -bye-