DVDplayer Samsung HD860 προβλήματα...

David

Established Member
19 September 2007
197
Θεσσαλονίκη
Eίχα πάρει το συγκεκριμένο player πριν κάνα χρόνο.Τις τελευταίες μέρες έχω κάποιοπ πρόβλημα στην αναπαραγωγή cd με mp3 κυρίως...δλδ εκεί που παίζει μια χαρά κολλάει σε ένα σημείο του τραγουδιού λες και πάτησα το pause...αν πατήσω frw για μια στιγμή συνεχίζει σαν να μην συνέβει τίποτα!
Καμιά ιδέα?
.
.
Και για να μην ανοίγω άλλο θέμα,χάρηκα που διαπίστωσα στην πορεία ότι το hd860 μου,μπορεί να εμφανίζει και υπότιτλους από τα avi που έχω κατεβάσει από το νετ,μόνο που το ελληνικό "ν" μου το βγάζει σαν τετραγωνάκι
(όμικρον,μηδέν?) και μπερδεύομαι στο διάβασμα...
Είναι θέμα ρύθμισης μήπως του player?
Ή δεν γίνεται τίποτα απολύτως?
Οι υπότιτλοι είναι σε .srt μορφή.

Φιλε David, αρχικα να σε καλως ορισουμε στην παρεα -bye-

Το Samsung επειδη το ειχα αγορασει για ενα φιλο περυσι, οντως εχει αυτο το προβλημα με 2 γραμματα ελληνινα, οσον αφορα τους ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες DivX. Το ενα ηταν το "ν" και το αλλο ...δεν μου ερχεται τωρα...Τεσπα.
Διαβασα οτι αυτο διορθωνεται με αναβαθμιση του software του player. Κανε μια αναζητηση στο google και πιστευω οτι θα βρεις αρκετες πληροφοριες. Εαν οχι, εδω ειμαστε κι εμεις, να βοηθησουμε οσο μπορουμε :smile:

Για τα cd που σου κολλαει, πιστευω οτι περισσοτερο πρεπει να φταιει το μηχανημα που χρησιμοποιεις για να τα καψεις και λιγοτερο το player. Για παραδειγμα, κι εγω οτι καψω με το PLEXTOR που εχω, οπου και να βαλω τα δισκακια τα διαβαζουν κανονικα ολα τα μηχανηματα. Οταν καψω καμια φορα με το drive του λαπτοπ μου, τοτε τις περισσοτερες φορες ή θα κολλανε ή μπορει να μην διαβαζονται καθολου!!!
Παντως σαν εικονα σε DVD ειναι ενα απο τα καλυτερα upscale players που υπαρχουν και μεσα στα 2-3 καλυτερα που ειχαν κυκλοφορησει περυσι.

Σας ευχαριστώ παιδιά! :)
:rifle: το κόλλημα το κάνει από ότι βλέπω και σε cd original...ίσως με την αναβάθμιση να στρώσει!
Θα την κατεβάσω και θα δω μετά...
.
.
.
.
Tώρα που το σκέπτομαι...πως το κάνω αναβάθμιση?

Last edited:
Kατέβασα το αρχείο τελικά αλλά όταν προσπαθώ να το κάψω με το nero, μου βγάζει ένα μήνυμα ότι
"the entered block does not correspond to the image length.The block size may be wrong.Do you want to correct the value or ingnore the broblem?"
Τί να κάνω?

Απάντηση: Re: DVDplayer Samsung HD860 προβλήματα...

Kατέβασα το αρχείο τελικά αλλά όταν προσπαθώ να το κάψω με το nero, μου βγάζει ένα μήνυμα ότι
"the entered block does not correspond to the image length.The block size may be wrong.Do you want to correct the value or ingnore the broblem?"
Τί να κάνω?

Διαβασες τις οδηγιες στο .pdf αρχειο που εχει???

το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα cd (original ως επί το πλείστον) έχει παρουσιάσει και το δικό μου 860...επειδή ακούω σπάνια από εκεί, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα. Αν βρεις καμιά άκρη, let me know please!

ok με την αναβάθμηση,αλλά κ πάλι δεν μου δείχνει τα "ν" στους υπότιτλους από τα divx... ίσως στην επόμενη να το διορθώσουν,τι να πω! :(

από την Αγγλική σελίδα,αν και είναι το ίδιο αρχείο με της Γερμανικής σελίδας...
βρήκα ένα προγραμματάκι εντομεταξύ που ενσωματώνει τους υπότιτλους στο avi μέσα σε 3 λεπτά και λογικά δεν θα έχω πρόβλημα μετά!
...ίδωμεν αύριο, μιας και είναι αργά και αύριο δεν είναι Κυριακή... ;)

ok με την αναβάθμηση,αλλά κ πάλι δεν μου δείχνει τα "ν" στους υπότιτλους από τα divx... ίσως στην επόμενη να το διορθώσουν,τι να πω! :(

δηλαδή κολλήματα με τα cd's τέλος? αν είναι να το δοκιμάσω...

Απάντηση: Re: DVDplayer Samsung HD860 προβλήματα...

από την Αγγλική σελίδα,αν και είναι το ίδιο αρχείο με της Γερμανικής σελίδας...
βρήκα ένα προγραμματάκι εντομεταξύ που ενσωματώνει τους υπότιτλους στο avi μέσα σε 3 λεπτά και λογικά δεν θα έχω πρόβλημα μετά!
...ίδωμεν αύριο, μιας και είναι αργά και αύριο δεν είναι Κυριακή... ;)
Επειδη και εγω αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα με το "ν" και το "Θ" στο Samsung hd 870,υπάρχει το πρόγραμμα Aviaddsubs που ενσωματώνει τους υπότιτλους στο αρχείο avi, μάλιστα στο Pioneer 575 που παίζει Dvix αρχεία αλλά δεν υποστηρίζει Ελληνικά οι υπότιτλοι φαίνονται κανονικά.