ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Γενικά αν κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με υπολογιστή είναι απίθανο να αγοράσει το Tvix και γενικώς παρεμφερή μηχανάκια.....
Γενικά αν κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με υπολογιστή είναι απίθανο να αγοράσει το Tvix και γενικώς παρεμφερή μηχανάκια.....
Οκ. Μπαρδόν για την παρέμβαση. Τους υπότιτλους του παίζει πολύ ωραία. Και δεν έχει κανένα άλλο ελάττωμα. Και στα 400 ευρώ που είναι το φτηνότερο εδώ στην Ελλάδα (χωρίς δίσκο!), είναι η μοναδική λύση γιατί ένα htpc με τα ίδια χρήματα αδυνατεί να παίξει σωστά τις ματρόσκες.
Τώρα είναι εντάξει η τοποθέτηση μου?![]()
Για μένα το μηχανάκι είναι καλό για την φορητότητα που προσφέρει και όχι για αντικαταστάτης του htpc...
Τάσο, μη το λες αυτό! Σίγουρα είναι πιο δύσκολο αλλά όχι και απίθανο!Γενικά αν κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με υπολογιστή είναι απίθανο να αγοράσει το Tvix και γενικώς παρεμφερή μηχανάκια.....
Γιατί; Παίζεις με το HTPC ματρόσκες χωρίς tearing χωρίς να χάσεις το mouse;![]()
Για κάνα... τυράκι!:jester:Και το Mouse που χρειάζεται ακριβώς....? :chinscratch::jester:
Και το Mouse που χρειάζεται ακριβώς....? :chinscratch::jester:
Πώς χειρίζεσαι το MPC; Με τι τηλεκοντρόλ;
Τι ακριβώς να χειριστώ δεν έχω καταλάβει? Pause και μεταφορά σε άλλο τμήμα της ταινίας έχω. Τι άλλο θέλω δηλαδή? :BDBDG54:
πάρτε καλαμπόκι ρε που τα παίζει όλα ελληνικά και συμφέρει... τι παιδεύεστε![]()
ΟΛΑ σου λεω!!!
για να το τεστάρω, πήγα και κατέβασα 10 στον αριθμό 1080p samples απο γνωστό HD torrentaδικο (τυχαία, πρόσφατα release)
Καταρχήν έκπληξη ήταν ότι όλοι πλέον οι encoders σταμάτησαν να χρησιμοποιούν την ηλιθιότητα profile 5.1 με 20ref frames ,αφού κατάλαβαν τι μέγιστη βλακεία έκαναν.
φυσικά έπαιξαν όλα τέλεια.
τα 720p δεν το συζητάμε. μηδέν προβλήματα ever.
Μπάμπη πάρε κι ένα καλαμπόκι να δοκιμάσεις.
Μάλλον το δικό μου δεν γούσταρε τον ιδιοκτήτη...![]()
Πάντως η αλήθεια είναι ότι και μόνο γι αυτόν τον λόγο, το "καλαμπόκι" μου κλείνει το... ματάκι (και είναι κοντά και στα μισά λεφτά!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.