DVICO & Popcorn: Ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι

Status
Not open for further replies.
Γενικά αν κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με υπολογιστή είναι απίθανο να αγοράσει το Tvix και γενικώς παρεμφερή μηχανάκια.....

Γενικά αν κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με υπολογιστή είναι απίθανο να αγοράσει το Tvix και γενικώς παρεμφερή μηχανάκια.....

Τάσο νομίζω ότι αυτό είναι το ρεζουμέ και θα συμφωνήσω μαζί σου. Για μένα το μηχανάκι είναι καλό για την φορητότητα που προσφέρει και όχι για αντικαταστάτης του htpc...
Πάντως μόλις λυθεί το πρόβλημα με τα srt θα το χτυπήσω :a0210:

Οκ. Μπαρδόν για την παρέμβαση. Τους υπότιτλους του παίζει πολύ ωραία. Και δεν έχει κανένα άλλο ελάττωμα. Και στα 400 ευρώ που είναι το φτηνότερο εδώ στην Ελλάδα (χωρίς δίσκο!), είναι η μοναδική λύση γιατί ένα htpc με τα ίδια χρήματα αδυνατεί να παίξει σωστά τις ματρόσκες.

Τώρα είναι εντάξει η τοποθέτηση μου? :grinning-smiley-043

Τώρα εισαι ωραίος :a0210: :grinning-smiley-043 -bye-

Για μένα το μηχανάκι είναι καλό για την φορητότητα που προσφέρει και όχι για αντικαταστάτης του htpc...

Γιατί; Παίζεις με το HTPC ματρόσκες χωρίς tearing χωρίς να χάσεις το mouse;
icon10.gif

Τάσο, μη το λες αυτό! Σίγουρα είναι πιο δύσκολο αλλά όχι και απίθανο!
π.χ. Έχω κάτι ανιψούλες (άνω των 25) στο από κάτω διαμέρισμα, (που έχω κατεβάσει FTP καλώδιο για άλλον λόγο) και που αν και δεν ξέρουν από υπολογιστές, όταν με ακούν να αναφέρομαι στις ταινίες που έχω (σε έναν ταπεινό server μου) στο δικό μου διαμέρισμα, συνεχώς με ρωτούν για το πώς θα μπορούσαν να τις βλέπουν εύκολα & άμεσα στις δικές τους βέβαια τηλεοράσεις.
Ήδη έχω απλούς "πελάτες" για τέτοια μηχανάκια λοιπόν και δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις!

Πώς χειρίζεσαι το MPC; Με τι τηλεκοντρόλ;

Τι ακριβώς να χειριστώ δεν έχω καταλάβει? Pause και μεταφορά σε άλλο τμήμα της ταινίας έχω. Τι άλλο θέλω δηλαδή? :BDBDG54:

Τι ακριβώς να χειριστώ δεν έχω καταλάβει? Pause και μεταφορά σε άλλο τμήμα της ταινίας έχω. Τι άλλο θέλω δηλαδή? :BDBDG54:

Εσύ τότε δεν μετράς... Απ' ότι κατάλαβα κάθεσαι και βλέπεις ταινίες... :jester:

Παντως το θεμα των ελληνικων υποτιτλων και την ποιοτητα τους πιστευω θα το λυσει η εταιρια. Τωρα το ποτε ειναι αλλο θεμα.

Παντως γιαυτους που βλεπουν ταινιες δεν θα υπαρξει προβλημα. Ειναι καθαρα θεμα συνηθειας. Οχι οτι ειναι ομορφο να βλεπεις ετσι τους υποτιτλους σε μια hd ταινια που "λαμπει", αλλα αμα ξεκινησεις να παρακολουθεις, μαλλον το ξεχνας συντομα ...

πάρτε καλαμπόκι ρε που τα παίζει όλα ελληνικά και συμφέρει... τι παιδεύεστε :D

Απάντηση: Re: DVICO & Popcorn: Ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι

πάρτε καλαμπόκι ρε που τα παίζει όλα ελληνικά και συμφέρει... τι παιδεύεστε :D

Ποιά όλα;
icon10.gif

ΟΛΑ σου λεω!!!

για να το τεστάρω, πήγα και κατέβασα 10 στον αριθμό 1080p samples απο γνωστό HD torrentaδικο (τυχαία, πρόσφατα release)

Καταρχήν έκπληξη ήταν ότι όλοι πλέον οι encoders σταμάτησαν να χρησιμοποιούν την ηλιθιότητα profile 5.1 με 20ref frames ,αφού κατάλαβαν τι μέγιστη βλακεία έκαναν.

φυσικά έπαιξαν όλα τέλεια.

τα 720p δεν το συζητάμε. μηδέν προβλήματα ever.

Απάντηση: Re: DVICO & Popcorn: Ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι

ΟΛΑ σου λεω!!!

για να το τεστάρω, πήγα και κατέβασα 10 στον αριθμό 1080p samples απο γνωστό HD torrentaδικο (τυχαία, πρόσφατα release)

Καταρχήν έκπληξη ήταν ότι όλοι πλέον οι encoders σταμάτησαν να χρησιμοποιούν την ηλιθιότητα profile 5.1 με 20ref frames ,αφού κατάλαβαν τι μέγιστη βλακεία έκαναν.

φυσικά έπαιξαν όλα τέλεια.

τα 720p δεν το συζητάμε. μηδέν προβλήματα ever.

Mα ο Τάσος άλλα λέει... :nounder:
Αυτός ήταν και ο λόγος που το είχε και το άλλαξε...

Το είχε γδύσει και το μαστίγωνε! :p

όχι δεν λέει άλλα ο Τάσος.

αλλά όπως είπα τα νέα 1080p encode είναι "MPC compliant" , δηλαδή στα προβλεπόμενα profiles.

Καλά όλα αυτά αλλά μην ξεχνάτε να στείλετε και κάνα email στην DViCO σχετικά με το λογικό αίτημά μας ως Έλληνες!
Δεν σας βλέπω και πολύ ζεστούς (παρά την ζέστη λόγω εποχής!)

Πάντως η αλήθεια είναι ότι και μόνο γι αυτόν τον λόγο, το "καλαμπόκι" μου κλείνει το... ματάκι (και είναι κοντά και στα μισά λεφτά!)

Πάντως η αλήθεια είναι ότι και μόνο γι αυτόν τον λόγο, το "καλαμπόκι" μου κλείνει το... ματάκι (και είναι κοντά και στα μισά λεφτά!)

Μόνο που θα περιμένεις να βγει το επόμενο firmware και σ' αυτό, διότι δεν έχεις ήχο στην τηλεόραση μέσω hdmi από κωδικοποίηση DTS (τα 8 στα 10 mkv έχουν DTS).

Status
Not open for further replies.