DVICO TViX HD M-6500A

τελικα παιδια ολλα καλα εβαλα και την 1.2.52 επεξα και μερικα video το προβλημα μου ειναι οτι σε πολλα avi που εχω μολις παω να το ανοιξω μου κανει boot !! γνωριζει κανεις γιατι ?

Καλή σας μέρα κύριοι ...
θα ήθελα να με συγχωρέσετε για την απορεία μου ... άλλα δεν μπόρεσα να βρω (ή να καταλάβω) την λύση ...
Είμαι άτοχος του 5100 (πρόσφατη απόκτηση από Σουηδία, λόγω πολύ οικονομικού τιμήματος) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας του μηχανήματος, τόσο σε θέαση υψηλής ευκρίνειας υλικού σε tv 32'' hd, όσο και σε προβολέα hd ready (720p) σε 100''. Το πρόβλημα όμως είναι με τους Ελληνικούς υπότιτλους σε hd υλικό. Έκανα την διαδικασία που προτείνεται (318 post) αλλά από ότι κατάλαβα δεν δουλεύει στο 5100. Επίσης έκανα και την διαδικασία (δεν ξέρω αν την κάνω σωστά) με το vobsub, αλλά πάλι μου τους δείχνει κινέζικα ...
... καποια βοήθεια ;;; ... Ευχαριστώ.

Έχω ένα laptop με Vista... και 2 ερωτήσεις..:AFADF0:

1. Μπορώ να βλέπω τον εσωτερικό σκληρό του 6500 με http?
2. στα Vista παίζει SAMBA ή NFS?

το IP που έδωσα στο 6500 είναι στατικό

μεχρι στιγμης εχω αναμεικτα συμπερασματα για το dvico μερικα avi.mkv παιζουνε και μερικα δεν παιζουνε !
δηλαδη με μπουταρι συνεχεια αμα ενα αρχειο δεν παιζει ,γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο ?
τωρα το αλλο ειναι οτι δεν εχω καταφερει να το συνδεσω με το ρουτερ που εχω ,ενω παιρνει ip με dhcd στο netwοrk disk τι ρυθμισεις δινω ?
κσι θελουνε ολα τα netwοrk disk ρυθμιση ?
η μονο το disk 1 θελει ?
μηπως φταιει που το βαζω στο ρουτερ?

Τελικά,
βρέθηκα στις ΗΠΑ για επαγγελματικό ταξίδι και δεν έχασα την ευκαιρία να χτυπήσω (με πιστωτική κάρτα) σε προσφορά τον -6500Α από την digitalconnection. Το customer service ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό και μάλιστα επιτάχυνε την παράδοση (έμεινα μιά εβδομάδα περίπου) για να το έχω στις αποσκευές μου...τόσο η διαφορά δολλαρίου-ευρώ, όσο και η καλύτερη γκάμα σκληρών που μπορείς να τοποθετήσεις σε πολύ ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την ευρωπαϊκή αγορά αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα της επένδυσής μου...αντί να περιμένω κάποτε τον διάδοχο -7000Α να "πέσει" σε τιμή....πάντως, εντός 2008 το -6500Α κάνει πάταγο στις διεθνείς αγορές network media player από ότι έχω διαβάσει στον ξένο τύπο....οπότε, η επένδυση φαίνεται να είναι επιτυχής. Σε όσους χρήστες νοιώθουν ανασφαλείς και αναμένουν κάτι καλύτερο από τον -6500Α στην πορεία του -7000Α ή άλλου player....καλύτερα να μην χάνουν τον χρόνο τους...:a0210:
Τα λέμε,
Γιάννης

Μεγειά το εργαλείο Γιάννη, σίγουρα θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος!!!
Εγώ το έχω εδώ και κάποιους μήνες και με έχει βολέψει αφάνταστα.

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή έχω στο σπίτι και το egreat 31β και οφείλω να ομολογήσω ότι, παρόλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά "στα χαρτιά", το egreat δε μου έχει αφήσει και τις πιο θετκές εντυπώσεις.....Θα το δοκιμάσω περισσότερο τις μέρες που ακολουθούν όμως και θα σας πω περισσότερα -bye-

1 ευρώ = 1,43 εώς 1,5 δολλάριο

τώρα που οι μεγαλύτερες κτηματομεσιτικές εταιρείες των Η.Π.Α. πάνε για φούντο να δείτε πόσο περισσότερο ακόμα θα συμφέρει για αγορές από εκεί.....

Last edited:
αφήστε πόσο χρεώνουν τις κάρτες....το 1.41 που είναι αυτή την στιγμή η ισοτιμία είναι μέση τιμή. Αφαιρέστε 1.5% τουλάχιστον spread και θα καταλάβετε τι βγάζουν οι Mastercard-Visa

Re: Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

edit:με προλαβες

είμαι πιο γρήγορος και από τον ίσκιο μου........................ :elefant:

Πάντως όντως συμφέρει πολύ η αγορά από το αμερικάνικο Ebay (περίπου 300 ευρώ)

http://cgi.ebay.com/TViX-HD-M-6500A...39:1|66:2|65:12|240:1318&_trksid=p3286.c0.m14

ενώ εδώ
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=tvix+6500

:antlers:

Περίπου στα 310 ευρώ βγαίνει με τα μεταφορικά (αν βέβαια δεν κάτσει τελωνείο).

Πάντως πλέον έχει ακριβύνει και από το ebay. Κάτι η ισοτιμία , κάτι οι πωλητές που έχουν ανεβάσει την τιμή, πλέον η διαφορά έχει κλείσει στα 100 ευρώ από το να το αγορασετε από εδώ και να πάρετε εγγυημένα ευρωπαϊκό μοντέλο.

90 ευρώ δεν είναι πάντως και λίγα. Και δε μιλάμε για 100 ευρώ διαφορά στα 2000 αλλά στα 400....

Αν συννενοηθείς καλά με τον πωλητή στο ebay, δεν έχεις πρόβλημα με τελωνεία και τέτοια. Δύο χρόνια έχω που αγοράζω από ebay Και ποτέ δεν πλήρωσα τελωνείο...........

Last edited:
Οι πιο ψαγμένοι μπορουν να μας πουν αν τελικά το Tvix είναι το καλύτερο media player της αγοράς? Καλύτερο από το Popcorn και το Egreat?

Θα πρέπει να τα έχει δει (η να τα έχει χειριστεί) καποιος και τα τρία ή να κανονίσουν κάποιοι που τα έχουν να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να κάνουν ένα συγκριτικό.

Το egreat είναι κάπως πιο αργό στο μενού του, αλλά παίζει και τα ελληνικά srt και παίρνει e-sata εξωτερικό σκληρό. Η διαφορά στην τιμή τους μου φαίνεται ότι είναι πάντως το πιο δυνατό χαρτί του egreat: με 200 ευρώ αγοράζεις ένα πολύ καλό HD player.

Για το popcorn δε μπορώ να εκφέρω άποψη, καθώς ούτε το έχω δει να παίζει ούτε έχω διαβάσει γι'αυτό

Οι πιο ψαγμένοι μπορουν να μας πουν αν τελικά το Tvix είναι το καλύτερο media player της αγοράς? Καλύτερο από το Popcorn και το Egreat?

Εγω εχοντας και τα δυο (Dvico & Popcorn) μπορω να πω οτι το Dvico ειναι το καλυτερο !!!

Συγνώμη για την ερώτηση αλλά.... δεν έχω καταφέρει ακόμη να συνδεθώ δικτυακά ( με FTP και Samba server ok!) για να δω ταινίες από το PC.
1. παίζει κάτι με τον user: guest?
2. υπάρχει κάποιο Manual να διαβάζω? (κάπου ειχε πάρει κατι το μάτι μου και τώρα δεν το βρίσκω..)
3. το NETSHARE δουλεύει..?