DVICO TViX HD M-6500A

Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Το 6500 παίζει χωρίς προβλήματα τα αρχεία .m2ts από το /BDMV/STRΕΑΜ/.
Συνήθως το μεγαλύτερο αρχείο του directory είναι το main theme.

Παιδιά sorry αν αλλάζω λίγο το θέμα αλλά μιας και βρίσκω μαζεμένους αρκετούς κατόχους tvix είπα να ξανακάνω μια προσπάθεια να λύσω την απορία μου ..
Τελικά το tvix παίζει τα ριπαρισμένα ts αρχεία από το stream των blu (χωρίς κάποια μετατροπή εννοώ) ή όχι ? Έχετε δοκιμάσει ? Γιατί εμένα ενώ μου παίζει τα συγκεκριμένα αρχεία που έχω κατεβάσει από το internet, στη δική μου προσπάθεια ριπαρίσματος (με το any dvd ) δεν το παίζει αλλά κλείνει και κάνει reboot
Κάποια ιδέα ?

Ναι, το βράδυ είδα το 3-10 to Yuma από τον σκληρό, κατεβασμένο από usenext, συνολικό μέγεθος directory 44.64GB, main theme το 00066.m2ts 27.92gb. Φυσικά, ούτε κουβέντα για υποτίτλους.

Σε μετατροπή σε ISO, δεν γίνεται mount με τίποτα.
Επίσης, σε HD-DVD δεν έχω καταφέρει τίποτα, ούτε σε rip, ούτε σε image.

Το δικό μου πρόβλημα με το tvix είναι ότι όταν έπιλέγω 1:1 pixel mapping στην τηλεοραση (Toshiba 46zf355), το tvix πετάει την εικόνα περι τους 3 πόντους αριστερά αφήνοντας μια μαύρη κάθετη μπάρα δεξια.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Το 6500 παίζει χωρίς προβλήματα τα αρχεία .m2ts από το /BDMV/STRΕΑΜ/.
Συνήθως το μεγαλύτερο αρχείο του directory είναι το main theme.

Φίλε Γιάννη, αν κατάλαβα καλά το (ή τα) αρχεία m2ts που είδες είναι κατεβασμένα απο internet. Αυτά τα βλέπω και εγώ χωρίς πρόβλημα . Το παράξενο είναι οτι όταν τα ριπάρισα ο ίδιος (με any hd dvd) δεν έπαιξαν και αναρωτιέμαι γιατί ..Το ακόμα πιό παράξενο, που με κάνει να σκέφτομαι οτι μάλλον καποιο λάθος θα έκανα , είναι οτι παίζει ολα τα άλλα m2ts του stream εκτός απο το μεγάλο δηλ. την ταινία...!!!
Παρεπιπτόντως τα evo δεν τα παίζει . Εύκολα όμως (με λίγη υπομονή) μετατρέπονται (όπως άλλωστε και τα m2ts ) σε mkv . Το θέμα είναι να μη μπούμε σε αυτή τη διαδικασία αν τελικά τα m2ts τα παίζει αυτούσια

Hello ,

I regret for the inconvenience caused. Presently we do not support greek Subtitle.
Greek subtitle support is already a part of our organization wishlist database. But the exact schedule for the Support is not yet fixed.

thanks.

Αυτη ειναι η απαντηση που ελαβα απο την Dvico για την υποστηριξη ελληνικων στα αρχεια srt.

Καλα κρασια...

Κατάλαβα.

Εντάξει, εδώ που τα λέμε δεν είναι και μεγάλη η "ζημιά" με το convertion σε sub.

Πρέπει να πειραματιστούμε όμως να βρούμε επιλογές (γραμματοσειρά, μέγεθος) να μην φαίνονται θολά τα γράμματα.

Παίδες σκέφτομαι κι εγω να πάρω το μηχανάκι κυρίως για lossless audio(FLAC). Θα ήθελα να ρωτησω αν το navigation σε πολλά directories απο FLAC/MP3 είναι ικανοποιητικό...δηλαδη αν εμφανίζει πλήρεις τίτλους directories, files, αν πηγαίνει πάνω-κάτω στο directory tree κλπ.

edit: Eπειδή φλερτάρω κυρίως το 4100, ας απαντήσουν κι αυτοί που το έχουν...αν και νομίζω οτι αυτό που ρωτάω θα είναι ιδιο στα περισσότερα μοντέλα της σειράς.

Μια βοηθεια ρε παιδια! Συγκεκριμενα, με το 300.2006.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR εχω κατεβασει ο,τι αρχειο txt, srt υπαρχει και το εχω μετατρεψει σε idx-sub, αλλα δεν μου αναγνωριζει τιποτα! Μου βγαζει μονο κατι ακαταλαβιστικα (i/) και εχουν σπασει τα νευρα μου!! Εκανα τα παραπανω που μου περιγραψατε με την μετονομασια του txt αρχειου σε srt και το μετετρεψα σε idx και sub με το subtitle creator αλλα και παλι, τίποτα! Πως στο καλο θα δω υποτιτλους??

ουτε txt ούτε τίποτα
Κατεβάζεις το srt από τα γνωστά sites. Με το subtitle creator το κάνεις με τατροπή σε sub , διαλέγεις και στο τελευταίο παράθυρο το el greek και τέλειωσες.

Δες το post #11

Εννοείται ότι στον φακελλο οταν θα βαλεις να δεις την ταινία πρεπει να εχουν μεινει μόνο τα αρχεία με καταληξη .sub, .idx (τα .srt, .txt η ότι ειχες πριν την μετατροπή τα βγαζεις απο τον φακελλο)

Το εκανα Τασο!! Κατεβασα ο,τι υπηρχε σε srt και παλι τιποτα!! Τα αρχεια βεβαια που κατεβασα δεν ηταν ακριβως για το παραπανω mkv αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα το ιδιο...

Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Εννοείται ότι στον φακελλο οταν θα βαλεις να δεις την ταινία πρεπει να εχουν μεινει μόνο τα αρχεία με καταληξη .sub, .idx (τα .srt, .txt η ότι ειχες πριν την μετατροπή τα βγαζεις απο τον φακελλο)

γιατί; εγώ κρατάω και το srt και δεν επηρεάζεται το tvix. Φορτώνει το sub κανονικά. Και όχι μόνο αυτό. Μέσα στο ίδιο folder έχω χύμα όλα τα mkv, τα srt, τα idx και τα sub. κανένα πρόβλημα.