Dynamic Color Mode σε Epson TW700

Μια και καταλήξαμε να μιλάμε για καλώδια, με 15μετρο Component καλώδιο θα χάσω σημαντικά σε ποιότητα εικόνας? Ή δεν έχει σημασία?

Τώρα το καλώδιο είναι μικρό, 1,5 μέτρο περίπου.....

(και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για σχετικά φτηνά καλώδια)

Component και σε τόσα μέτρα μόνο πολύ ακριβή υλοποίηση θα έχει ελάχιστες απώλειες.

Έτσι και αλλιώς θα υπάρχουν.

Αλλά αφού υπάρχει η λύση του DVI ή HDMI θα είναι λάθος να μην τις χρησιμοποιήσεις.

Component και σε τόσα μέτρα μόνο πολύ ακριβή υλοποίηση θα έχει ελάχιστες απώλειες.

Έτσι και αλλιώς θα υπάρχουν.

Αλλά αφού υπάρχει η λύση του DVI ή HDMI θα είναι λάθος να μην τις χρησιμοποιήσεις.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα... Το συνδέω με ένα XBox 360 το οποίο έχει Component ή VGA έξοδο. DVI και HDMI δεν υπάρχουν.

Μήπως θα είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω την VGA σε 15μετρο?

Βέβαια να πω ότι δεν έχω ΤΙΣ απαιτήσεις, δλδ αν οι απώλειες ενός απλού Component 15μετρου δεν χαλάνε σημαντικά την εικόνα δεν με πειράζει... (Σημαντικά = τόσο ώστε να το βλέπει ένα άπειρο και όχι απαιτητικό μάτι)

Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα... Το συνδέω με ένα XBox 360 το οποίο έχει Component ή VGA έξοδο. DVI και HDMI δεν υπάρχουν.

Μήπως θα είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω την VGA σε 15μετρο?

Βέβαια να πω ότι δεν έχω ΤΙΣ απαιτήσεις, δλδ αν οι απώλειες ενός απλού Component 15μετρου δεν χαλάνε σημαντικά την εικόνα δεν με πειράζει... (Σημαντικά = τόσο ώστε να το βλέπει ένα άπειρο και όχι απαιτητικό μάτι)

Για πόσα μέτρα καλώδιο συζητάμε?

Τα 15 μέτρα που αναφέρεις για το VGA είναι η απόσταση που θα τρέξει και το component?

Για πόσα μέτρα καλώδιο συζητάμε?

Τα 15 μέτρα που αναφέρεις για το VGA είναι η απόσταση που θα τρέξει και το component?

Ναι, σε κάθε περίπτωση η απόσταση είναι 15 μέτρα. Θα περάσει μέσα από κανάλια και πραγματικά δεν γίνεται να είναι μικρότερη.

Πάντως πήγα χτες στο Media Markt και πήρα ένα 15μετρο Component αξίας 40 σκεπτόμενος ότι αν δεν μου κάνει θα το πάω πίσω (αν δεν είσαι ικανοποιημένος με κάτι το πας πίσω έτσι απλά, σου δίνουν δωροεπιταγή και ψωνίζεις αμέσως ή πιο μετά ότι θες), το έβαλα χτες, το είδα λιγάκι και πραγματικά δεν βλέπω καμία διαφορά με το 2μετρο που είχα πριν..... Δεν λέω ότι δεν υπάρχει διαφορά, απλά για το δικό μου μάτι αρκεί και η ποιότητα αυτού του 15μετρου. Τώρα στο μέλλον αν ανέβουν οι απαιτήσεις βλέπουμε.......:)

βαλε vga και το χβοχ360 κονταστον προβολεα.τεραστια δαφορα.με το component εβλεπες μια θολουρα στα 720π ενω τωρα me vga 1/1 pixel mapping πολυ πολυ πιο ευκρεινια στην εικονα.ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τον ιδιο προβολεα

βαλε vga και το χβοχ360 κονταστον προβολεα.τεραστια δαφορα.με το component εβλεπες μια θολουρα στα 720π ενω τωρα me vga 1/1 pixel mapping πολυ πολυ πιο ευκρεινια στην εικονα.ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τον ιδιο προβολεα

Εννοείς με το component του 360 είχες πρόβλημα?

Πριν να βάλω το 15μετρο δοκίμασα και τα 2, VGA και Component (του XBox πάντα) και δεν είδα καμία διαφορά.....