Πρόσφατα συγγενικό μου πρόσωπο μου ζήτησε να του παραγγείλω έναν δυνατό και σχετικά μαζεμένο σε όγκο φακό καθώς ενθουσιάστηκε από την απόδοση ορισμένων led που έχω πάρει ή τροποποιήσει. Το άτομο αυτό ασχολείται συχνά με δραστηριότητες στην ύπαιθρο και κυνήγι και έχει μια μικρή "λόξα" και αυτός με φακούς (από πολύ μικρούς μέχρι και "τούβλα" 12βολτα) αλλά δεν είχε ποτέ κάποιον Led. Προσπάθησα να τον πείσω για τον Fenix TK35 τον οποίο έχω παραγγείλει και αναμένω αλλά προς το παρόν αυτό δεν αποτελεί λύση καθώς η τιμή είναι αρκετά μεγαλύτερη από το όριο που προς το παρόν μου έχει θέσει και δεύτερον δίνει μεγάλη βαρύτητα στις μπαταρίες τις οποίες θέλει να βρίσκει ανά πάσα στιγμή (κατά προτίμηση ΑΑ). Οπότε μέχρι να τον καταφέρω να πάει σε κάτι με 18650 η cr123 τι επιλογές υπάρχουν για φακό με:
Αργότερα θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες επιλογές με τις πιο "περίεργες" μπαταρίες αλλά προς το παρόν αυτές είναι οι απαιτήσεις του και πρέπει να του δώσω μια λύση. Γνωρίζω πως στην τιμή αυτή σίγουρα δεν θα είναι μια πολύ ποιοτική πρόταση αλλά πιστεύω πως εκεί έξω θα υπάρχουν μερικές επιλογές αλλά επειδή ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με ΑΑ και υψηλή απόδοση σε loumens γι αυτό ζητάω και την βοήθεία σας!
p.s. εννοείται πως για τέτοια απόδοση σε lumens δεν αναφέρομαι σε φακό με μία μονο μπαταρία
σχετικά μαζεμένο σε μέγεθος
μπαταρίες ΑΑ ή στην χειρότερη ΑΑΑ
φωτεινότητα μεγαλύτερη από 600 (πραγματικά) lumens
αυτονομία: να βγάζει μία ώρα τουλάχιστον
τιμή: όριο στα 60euro
Αργότερα θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες επιλογές με τις πιο "περίεργες" μπαταρίες αλλά προς το παρόν αυτές είναι οι απαιτήσεις του και πρέπει να του δώσω μια λύση. Γνωρίζω πως στην τιμή αυτή σίγουρα δεν θα είναι μια πολύ ποιοτική πρόταση αλλά πιστεύω πως εκεί έξω θα υπάρχουν μερικές επιλογές αλλά επειδή ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με ΑΑ και υψηλή απόδοση σε loumens γι αυτό ζητάω και την βοήθεία σας!
p.s. εννοείται πως για τέτοια απόδοση σε lumens δεν αναφέρομαι σε φακό με μία μονο μπαταρία