Δυνατότητες ενσωματωμένου δέκτη τηλεόρασης

kost5

New member
28 January 2010
93
Μηπως ξερετε αν υπαρχει διαφορά στους ενσωματομενους ψηφιακους δεκτες που εχουν οι τηλεορασεις?
διαφορά οσον αφορα τη ληψη του σηματος. Για παραδειγμα εαν εχω μια εξωτερικη κεραια που δεν ειναι πολυ καλη (ουσιαστικα σκετο καλωδιο 5μ)
αλλα κουνωντας την εχω καταφερει να πιασω ολα τα καναλια, αν την αφησω στο ακριβως ιδιο σημειο και τη συνδεσω με μια αλλη τηλεοραση στο ιδιο σημειο της προηγουμενης θα υπαρχει διαφορα?
υπαρχει περιπτωση να εχει πιο δυνατο δεκτη? κι αν ναι πως το ξεχωριζεις?

Re: Δυνατοτητες ενσωματωμενου δεκτη τν?

Οι εταιρίες αγοράζουν έτοιμους δέκτες ή φτιάχνουν δικές τους λύσεις. Δύσκολο να ξέρεις "τι ψάρια πιάνει" η κάθε συσκευή αν δεν υπάρχουν δοκιμές όσων την έχουν ήδη.

αρα ισως να διαφερει η ληψη απο μαρκα σε μαρκα? ή ειναι ελαχιστες οι διαφορες?

Είναι λογικό να έχουν διαφορές απο τη στιγμή που χρησιμοποιούν διαφορετικά ηλεκτρονικά. Ακόμα και μοντέλα του ίδιου κατασκευαστή.
Δε νομίζω όμως να είναι τόσο μεγάλες ώστε να σε δυσκολέψουν.

Μηπως ξερετε αν υπαρχει διαφορά στους ενσωματομενους ψηφιακους δεκτες που εχουν οι τηλεορασεις?
διαφορά οσον αφορα τη ληψη του σηματος. Για παραδειγμα εαν εχω μια εξωτερικη κεραια που δεν ειναι πολυ καλη (ουσιαστικα σκετο καλωδιο 5μ)
αλλα κουνωντας την εχω καταφερει να πιασω ολα τα καναλια, αν την αφησω στο ακριβως ιδιο σημειο και τη συνδεσω με μια αλλη τηλεοραση στο ιδιο σημειο της προηγουμενης θα υπαρχει διαφορα?
υπαρχει περιπτωση να εχει πιο δυνατο δεκτη? κι αν ναι πως το ξεχωριζεις?

Σχεδόν πάντα ο ενσωματωμένος δέκτης μιας τηλεόρασης γνωστής εταιρείας όπως π.χ. LG ,SHARP ,SONY .SAMSUNG κτλπ είναι πολύ ανώτερος ποιοτικά σε όλα
τα υποσυστήματα του από έναν δέκτη των 30 ή 40 Ευρώ.

αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν μεταξυ πχ. LG SHARP SONY κλπ υπαρχει διαφορα στο δεκτη? παραξενη ερωτηση, απλα ειπα μηπως εχει τεσταρει καποιος