Δύο χρόνια τα Πάθη του Κυρίου με Vodaphone

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,900
Kως
Καλημέρα.
Εδώ και 12 μήνες έχω έναν απίστευτο Γολγοθά με την εταιρεία.
Έχω 100άρα σύνδεση ,όλο τον περσινό χειμώνα τον πέρασα με συνεχείς αποσυνδέσεις,επισκέψεις του γιατρού τεχνικού που κάποιες φορές έβλεπε,κάποιες όχι,το τεχνικό τμήμα ανέφερε στις ενοχλήσεις μου ότι βλέπει αποσυνδέσεις και μάλιστα ολόκληρα πρωινά.
Τελικά το δήλωσαν στον ΟΤΕ και φτιάχτηκε για την καλοκαιρινή σαιζόν με λίγες αποσυνδέσεις.
Το πρόβλημα ξεκίνησε πάλι τέλη Οκτωμβρίου,μετά από πιέσεις υπέκυψα και συνήψα νέο συμβόλαιο τονίζοντας στην καλούσα ότι ξεκίνησαν πάλι τα προβλήματα (που μπορεί να μην έβλεπα καθώς δουλεύω σχεδόν όλη την ημέρα)..
Μου εγγυήθηκε ότι θα λυθεία,αλλά και πάλι ξεκίνησε ο χειρότερος εφιάλτης.
Συνεχείς διακοπές,συνεχείς επισκέψεις του τεχνικού,παράπονα εκ μέρους μου,6 ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ οπότε έστειλα ένα mail μέσω της τοπικής εκρποσώπου να με αφήσουν να πάω κάπου αλλού.
Ο τεχνικός όταν έρχεται βλέπει καθαρή την γραμή,του επαναλαμβάνω συνεχώς ότι οι αποσυνδέσεις -διακοπές ξεκινούν γύρω στις 11 την νύχτα αλλά και τα πρωινά.
Κάποιοι απ τους τεχνικούς 'βλέπουν' τις αποσυνδέσεις ,κάποιοι βλέπουν 1-2,όπως απόψε που ήταν τουλάχιστο 20 !!!!!!!
Τι θα συμβεί αν πάω Cosmote που στην ίδια οικία,αλλά και γειτονιά δεν υπάρχει πρόβλημα?Εννοώ με το συμβόλαιο.
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε χώρα της Δυτικής Ευρώπης.
Το Πάσχα κόπηκε εντελώς για μια βδομάδα,μου έδωσαν μια κάρτα με απεριόριστα που και αυτή σε δύο μέρες δεν έστελνε σήμα.
Τελικά κατέβαινα στην οικία του Αδελφού για να έχω επαφή με την οικογένεια ,τον έξω κόσμο ή σε γείτονα ή παίρνποντας συνέχεια κάρτες Cosmote κινητής στο τηλέφωνο.
Έρχεται ο γιος και πρποσπαθεί να συνδεθεί με το Πανεπιστήμιο ή την μπάντα του και γίνομαι καταρέζιλο.
Κάποιες φορές σέρνεται,φεύγει το μισό μήνυμα,ή μέρος αυτού.
Έβγαλα το TENTA ρούτερ απ το δωμάτιο του παιδιού,έβαλα ethernet για το TIDal.
TIΠOTA.
Απόψε και κατά την διάρκεια σύνταξης αυτού του κειμένου οι διακοπές είναι συνεχείς,αυτοί είδαν μόνο 2.
Υπάρχει κάποια αρχή να παραπονεθώ?
Έχω βγάλει και βίντεο τις αλλαγές αναβοσβησίματος των ΦΩΤΙΣΤΙΚΏΝ κουμπιών ,όπως μου πρότειναν.
Ξυπνάω και μου χαλάει ολόκληρη την ημέρα.
Επιστρέφω απ την δουλειά και κουράζομαι ψυχικά να εξηγώ στο Ρομπότ τα ίδια εδώ και 2 6μηνα χωρίς κάποιο κέρδος.
Επικοινωνώ με το υποκατάστημα που υπάρχει στο μέρος μου που δήθεν επικοινωνεί μαζί τους και μου τηλεφωνούν μετά από ώρες χωρίς αποτέλεσμα.
3 μέρες όλα οκ,και μετά πάλι τα ίδια.
Μια ψυχοφθόρα κατάσταση που συμβαίνει πρωϊνά ,αλλά και περίπου τις ίδιες ώρες την νύχτα.
Όταν έρχεται όλα τα βλέπει ο γιατρός καλά με καλές ταχύτητες.
Τους λέω ότι συμβαίνει νύχτες ,αλλά και πρωϊνά,κάποιοι τεχνικοί το βλέπουν ,κάποιοι βλέπουν 1/2 αποσυνδέσεις που είναι φυσιολογικές.

Μια βροχερή ημέρα βγήκε από διπλανό σπίτι ο τεχνικός μιλώντας κάτω απ την κουκούλα του στο επιτελείο των τεχνικών: ' έχει δίκιο ο άνθρωπος (γείτονας) τι να του πω,ήρθα 20 φορές και πάλι έχει πρόβλημα'.
Πρώτη φορά κάποιος μου φέρεται έτσι...

Προσπάθησε να ζητήσεις υπαναχώρηση από τη σύμβαση αζημίως λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Αίτηση φορητητότητας στην Cosmote, οπου λογικά θα σε βάλει σε καλό ζεύγος στο ΚΑΦΑΟ, για να ηρεμήσεις.

Στην χειρότερη έρχεσαι σε διακανονισμό με τη Vodafone για να πληρώσεις τα τέλη διακοπής σε δόσεις.

• Like
Reactions: westsound
Μιλαμε για εταιρεια με εξυπηρετηση πελατων τραγωδια παντως.

Εκανα και εγω το λαθος να μετακινηθω απο cosmote αρχες της χρονιας και αδυνατουν να κανουν τα συμφωνηθεντα λες και ειναι καμια μικρη εταιρεια.

Καμια σχεση με την cosmote οσο και να διατεινονται οτι ειναι ισαξιοι.

Τελος του συμβολαιου μου τους χαιρεταω για παντα και ποτε ξανα Vodafone.

Έχουν μοιράσει τους τομείς. Γι' αυτό στη γειτονιά, όπως λες, δεν έχουν πρόβλημα οι cosmoteδες. Έζησα τα ίδια πριν ενάμιση χρόνο με NOVA. Προσπαθούσαν τα παιδιά, λυνόταν πρόσκαιρα και ξανά τα ίδια. Μέχρι που κάποια φορά ήρθε τεχνικός της cosmote!!! Όταν τον ρώτησα πώς γίνεται αυτό, μου είπε ότι το κέντρο είναι δικό τους. (δεν ξέρω τι σημαίνει). Όμως το θέμα λύθηκε, και επειδή έληγε σε ένα μήνα το συμβόλαιο, πήγα στην cosmote και από τότε κανένα πρόβλημα σύνδεσης.
Δεν το λες και τέλειο αφού αργά και πού, μπορεί και μια φορά την εβδομάδα μπορεί και πιο συχνά, το βλέπεις ότι χάνει τη σύνδεση για 5 - 10 δευτερόλεπτα, αλλά μέχρι εκεί.
Ιδίως αυτό με τις οπτικές ίνες άλλο ανέκδοτο αλλά δεν χαλάμε το νήμα.
Υπομονή φίλε.

Μένω σε περιφέρεια επαρχίας και είχα ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις τα τελευταία χρόνια με Wind-Nova & Vodafone. Χαμηλές ταχύτητες, αποσυνδέσεις, άπειρες ώρες στο τηλ., έρχομαι φτιάχνω χαλάει σε 3 μέρες κλπ.

Πλέον κανένας τους δεν έχει αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Παλιότερα η WIND λίγο καλύτερη, μετά την ΝOVA εποχή … χειρότερη από την VODAFONE.

Αφού σιγουρεύτηκα για το ποιος είναι υπεύθυνος του δικτύου (ΟΤΕ) πήγα μια μέρα, σχεδόν ένας χρόνος πίσω, στην COSMOTE και τους ρώτησα τι μπορώ να κάνω, μου υπολόγισε με αρκετή ακρίβεια πόσο είναι η ποινή αν έφευγα από την NOVA, εκείνη την εποχή με συμβόλαιο που έληγε σε 8 μήνες. Έκανα την αίτηση μεταφοράς και έχω βρει την υγεία μου από τότε.

Η ποινή ήταν κοντά στα 100 Ευρώ … δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή την πληρωμή τους. Και εννοείται ότι για το σπάσιμο μετέφερα 3 κινητά και πρόγραμμα TV μαζί. Ο συνδυασμός πακέτων + καινούργιος πελάτης (παίζει ρόλο) μου έβγαλε κόστος και λίγο φθηνότερο από την NOVA, οπότε και απόσβεση της ποινής κατά μια έννοια. Σίγουρα υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις την ποινή … αλλά εγώ απλά ήθελα να αποκτήσω φυσιολογικό internet …

• Like
Reactions: westsound
Προσπάθησε να ζητήσεις υπαναχώρηση από τη σύμβαση αζημίως λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Αίτηση φορητητότητας στην Cosmote, οπου λογικά θα σε βάλει σε καλό ζεύγος στο ΚΑΦΑΟ, για να ηρεμήσεις.

Στην χειρότερη έρχεσαι σε διακανονισμό με τη Vodafone για να πληρώσεις τα τέλη διακοπής σε δόσεις.
ευχαριστώ,πάλι μέσω δεδομένων κινητού ποστάρω.
Μου είπαν να έρθει μέχρι τις 3 ο τεχνικός, αρνήθηκα γιατί δίνουν έξω ,αλλά και γιατί έχει έρθει πάνω από είκοσι φορές..

Μένω σε περιφέρεια επαρχίας και είχα ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις τα τελευταία χρόνια με Wind-Nova & Vodafone. Χαμηλές ταχύτητες, αποσυνδέσεις, άπειρες ώρες στο τηλ., έρχομαι φτιάχνω χαλάει σε 3 μέρες κλπ.

Πλέον κανένας τους δεν έχει αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Παλιότερα η WIND λίγο καλύτερη, μετά την ΝOVA εποχή … χειρότερη από την VODAFONE.

Αφού σιγουρεύτηκα για το ποιος είναι υπεύθυνος του δικτύου (ΟΤΕ) πήγα μια μέρα, σχεδόν ένας χρόνος πίσω, στην COSMOTE και τους ρώτησα τι μπορώ να κάνω, μου υπολόγισε με αρκετή ακρίβεια πόσο είναι η ποινή αν έφευγα από την NOVA, εκείνη την εποχή με συμβόλαιο που έληγε σε 8 μήνες. Έκανα την αίτηση μεταφοράς και έχω βρει την υγεία μου από τότε.

Η ποινή ήταν κοντά στα 100 Ευρώ … δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή την πληρωμή τους. Και εννοείται ότι για το σπάσιμο μετέφερα 3 κινητά και πρόγραμμα TV μαζί. Ο συνδυασμός πακέτων + καινούργιος πελάτης (παίζει ρόλο) μου έβγαλε κόστος και λίγο φθηνότερο από την NOVA, οπότε και απόσβεση της ποινής κατά μια έννοια. Σίγουρα υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις την ποινή … αλλά εγώ απλά ήθελα να αποκτήσω φυσιολογικό internet …
απερίγραπτες στιγμές.μπανω σπίτι πριν λίγο και μου χαλάει όλη την ημέρα,και το πρωί τα ίδια.
ζήτησα να αλλάξει πόρτα μέσω Cosmotevσαν τελευταία λύση.

Αρκετά χρόνια πίσω, είχε ανάλογα προβλήματα το πατρικό μου με την ΟΝ. Φύγανε αρκετό καιρό πριν τη λήξη του συμβολαίου (πάνω από 12 μήνες έμεναν) κ πήγαν ΟΤΕ όπου η ταχύτητα αναβαθμίστηκε πάνω από 100%. Τότε είχαμε "μέχρι 24" κ με ΟΝ έπιαναν 8, με ΟΤΕ 16-18.

Ενόχλησαν μια-δυο φορές για να εισπράξουν την ποινή, εισέπραξαν (ξέρετε τι) κ δεν ξανά ενόχλησαν αφού το επιχείρημα ήταν η κακη παροχή υπηρεσίας που εκείνοι απέδιδαν στον ΟΤΕ. Φυσικά το επιχείρημα κατέρρευσε όταν τους δείξαμε τις ταχύτητες κ απειλησαμε με αγωγή.

Βέβαια αυτό ήταν χρόνια πίσω. Τώρα δεν ξέρω πόσο κυνηγάνε τις ρήτρες οι πάροχοι

οπου λογικά θα σε βάλει σε καλό ζεύγος στο ΚΑΦΑΟ, για να ηρεμήσεις.
αρκει να υπαρχει καλο απερχομενο από αυτα που ερχονται στην πολυκατοικία και που να μην ειναι σε χρηση.

πριν απο 10+ χρονια ειχα αλλαξει 4-5 χωρίς βελτίωση.

Έχεις πέσει στην περίπτωση και είναι πολύ δύσκολο να επιλυθούν αυτές οι βλάβες.
Καλύτερα να ήταν νεκρή η γραμμή σου. Πιο εύκολα θα λυνόταν.
Έχω ακούσει για ένα σωρό παράξενες βλάβες.
Μου θύμησες έναν πελάτη που έλεγε ότι κάθε απόγευμα του κοβόταν το Internet.
Ξέρεις ποιο ήταν το πρόβλημα;
Η λάμπα του δήμου που άναβε το βράδυ. Τα καλώδια περνούσαν κοντά από τα καλώδια του ΟΤΕ και επαγωγικά του έκοβε την σύνδεση όταν άναβε.
Έχω δει πρόβλημα στο εσωτερικό του σπιτιου άλλου πελάτη, να κόβεται η σύνδεση όταν λειτουργούσε τον φούρνο μικροκυμμάτων !!!

Δεν είναι ότι δεν θέλει κάποιος να στο φτιάξει. Απλά χρειάζεται πολλές ώρες για να ασχοληθεί.
Η άποψη μου είναι ότι με τους παρόχους δεν έχεις πρόβλημα αν είσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο γιατί τα καλώδια είναι υπόγεια και οι βλάβες σπάνιες.
Αν είσαι όμως σε εναέριο δίκτυο περιφέρειας ή επαρχίας εκεί ο πάροχος έχει πρόβλημα γιατί δεν έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο για να σου βρει άλλο ζευγάρι.
Ανοίγει βλάβη στον ΟΤΕ, ο ΟΤΕ δίνει ένα ζευγάρι όπου εκείνη την ώρα το μετράει σωστά.
Το βράδυ με την υγρασία, μπορεί σε κάποιο σημείο να έχει πρόβλημα το καλώδιο και να σου δημιουργεί αυτές τις αποσυνδέσεις.
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να λυθεί το πρόβλημα αν πας στον ΟΤΕ αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο.