εχω 2 diseqc το ενα ειναι 10/1 και το αλλο 4/1. μπορω να τα χρησιμοποιησω και τα δυο μαζι? τωρα εχω μονο το 10/1 και το αλλο περισσευει.
Το έχω δοκιμάσει και γίνεται .εχω 2 diseqc το ενα ειναι 10/1 και το αλλο 4/1. μπορω να τα χρησιμοποιησω και τα δυο μαζι? τωρα εχω μονο το 10/1 και το αλλο περισσευει.
Αυτό είχα κάνει .@th3m1s: Αν συνδέσεις τον τετραπλό diseqc 1.0 ας πούμε στην 10η πόρτα του 1.1, θα μπορείς να έχεις 9+4 =13 LNB. Ο δέκτης σου υποστηρίζει διαδοχή εντολών, οπότε θα δουλέψει. Δες το link που παρέπεμψε ο Σεραφείμ, είναι η ίδια περίπτωση.
@th3m1s: Αν συνδέσεις τον τετραπλό diseqc 1.0 ας πούμε στην 10η πόρτα του 1.1, θα μπορείς να έχεις 9+4 =13 LNB. Ο δέκτης σου υποστηρίζει διαδοχή εντολών, οπότε θα δουλέψει. Δες το link που παρέπεμψε ο Σεραφείμ, είναι η ίδια περίπτωση.
@hdanca, cmoustakas: Το 2.0 είναι 1.0 με κανάλι επιστροφής, δεν έχει καμία σχέση με το 1.1 (ή 2.1 με κανάλι επιστροφής). Έχουμε uncommitted diseqc commands (1.1/2.1) με μέγιστο αριθμό 16 πόρτες και committed diseqc commands (1.0/2.0) με μέγιστο αριθμό 4 πόρτες. Ο συνδυασμός τους μπορεί να δώσει max 64 πόρτες. Πχ ένα 16πλο uncommitted με 16 4πλα committed.
... Οι διακόπτες 10/1 σήμερα όμως, υποστηρίζουν πρωτόκολλο 2.0 ...
Με την ευκαιρία, επειδή θέλω να αντικαταστήσω ένα diseqc 8/1 που έχω, επειδή θα προσθέσω 2 lnb ακόμη, και για να μη μπλέξω με diseqc πάνω σε άλλο diseqc, το edision, που αναφέρεις, είναι δοκιμασμένο, αξιόπιστο; Με τι δέκτη το χρησιμοποιείς;Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα διαβασω το λινκ και θα κανω τις δοκιμες μου.
Τι εννοείς είναι τελείως λάθος? Εγώ αυτό εννοώ...@hdcanca: Η αναφορά μου ήταν κυρίως για το παρακάτω που έγραψες,
και το οποίο ήταν τελείως λάθος. Δεν υπάρχει διακόπτης 10/1 2.0, το 2.0 είναι ότι και το 1.0 με κανάλι επιστροφής, δηλαδή committed με max 4 διευθύνσεις (ports).
Η έκδοση 2.x του diseqc πρωτοκόλλου δεν χρησιμοποιείται από κανένα δέκτη εξ' όσων γνωρίζω. Ειδικότερα στο enigma2 δεν υπάρχει πουθενά κώδικας που να κάνει χρήση των απαντήσεων κατά diseqc 2.x

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.