δυο καναλια στο ιδιο πανι

tomigi73

New member
18 March 2008
29
καλησπερα σε ολους,
θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω,
βασικα εχω ενα προτζεκτορα epson tw600 τον οποιο χρησιμοποιω για μεταδοση αγωνων σε ενα καφε -(τον εχω συνδεσει με ενα τιουνερ )
θα μπορουσατε να μου υποδειξετε με ποιο τροπο θα μπορω να προβαλω στο πανι δυο διαφορετικα καναλια ?(δυστυχως το tuner που εχωδεν υποστηριζει pap .)καθε συμβουλη δεκτη.

στην περιπτωση που σας μπερδεψα πιο πανω,
ψαχνω οπως σας προαναφερα ενα τροπο να προβαλω στο πανι μου δυο καναλια ταυτοχρονα,
με διπλο tuner-με dvd recorder-με οτι τελοςπαντων ξερετε και μπορειτε να μου προτεινετε-
αναρωτιεμαι αν ειχα στο λαπτοπ μου ena tuner που να εχει pip pap και εστελνε εικονα στο προτζεκτορα συνδεμενο κανονικα δεν θα εδειχνε δυο εικονες ?

τελικα εβαλα πολυ δυσκολο προβλημα για λυσιμο αφου εδω δεν απαντα
κανενας!!!!!!!:chinscratch:

Συγνώμη, αλλά μήπως δεν απαντά κανείς επειδή έχεις βάλει 3-4 φορές το ίδιο θέμα, αλλά σε άλλες κατηγορίες; Μήπως σου έχουν απαντήσει αλλού;

Όλοι μπορούμε να μπούμε σε όλες τις κατηγορίες, άρα πιθανόν όποιος να ήταν να σου απαντήσει, σου απάντησε.

Συγνώμη, αλλά μήπως δεν απαντά κανείς επειδή έχεις βάλει 3-4 φορές το ίδιο θέμα, αλλά σε άλλες κατηγορίες; Μήπως σου έχουν απαντήσει αλλού;

Όλοι μπορούμε να μπούμε σε όλες τις κατηγορίες, άρα πιθανόν όποιος να ήταν να σου απαντήσει, σου απάντησε.

ξερεις η αληθεια ειναι οτι το θεμα στην αρχη το εβαλα στους προτζεκτορες
γιατι θεωρησα οτι εκει ειναι σχετικο, ομως εκει μου ειπαν να αλλαξω κατηγορια και το ξαναεβαλα,εκει λοιπον που πηγα μου ειπαν να ξαναλαξω κατηγορια και να βαλω το θεμα σε εσας

εχει σημασια?αν καποιος ξερει απανταει!!!!!!

δεν εκανα κατι πονηρα ,αν μου ειχαν απαντησει δεν θα ενοχλουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγνωμη

το pip του προτζεκτορα δειχνει απο δευτερη πηγη μονο σε μικρο παραθυρακι σωστα?
οποτε μαλλον δε σε εξυπηρετει να εβαζες ενα καναλι στο tuner και στο μικρο παραθυρακι να επαιζες το αλλο απο το tuner του laptop πχ

οποτε αν μπορει να γινει μονο μεσω λαπτοπ με 2 tuner οπου θα τα παιζεις μιση μιση εικονα