Δύο σήματα σε ένα καλώδιο

mitnik

Established Member
20 June 2006
268
Καλησπέρα σε όλους.
Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να περάσω τα δύο κόκκινα σήματα στο μοναδικό καλώδιο rf που συνδέει το διαμέρισμα με την ταράτσα;
Αν ναι με ποιο τρόπο; Τι θα χρειαστώ;
Οι κόκκινες διαδρομές δεν υπάρχουν, τις σχεδίασα για να καταλάβετε τι θέλω να κάνω.
Ευχαριστώ.

image.jpg

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους.
Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να περάσω τα δύο κόκκινα σήματα στο μοναδικό καλώδιο rf που συνδέει το διαμέρισμα με την ταράτσα;
Αν ναι με ποιο τρόπο; Τι θα χρειαστώ;
Οι κόκκινες διαδρομές δεν υπάρχουν, τις σχεδίασα για να καταλάβετε τι θέλω να κάνω.
Ευχαριστώ.

image.jpg

Αν κατάλαβα καλά θες να πάρεις την έξοδο απο τον δέκτη της νόβα να την στείλεις στην ταράτσα να το συνδέσεις στον splitter έτσι ώστε να πηγενει σήμα της νόβα σε όλες της τηλεοράσεις που συνδέονται στο splitter?

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω.
Θέλω όμως να κατεβάσω και επίγειο σήμα για να βλέπω τα τοπικά κανάλια που φυσικά δεν είναι στο πακέτο της Νόβα.
Τώρα τα βλέπω μόνο στις άλλες δύο τηλεοράσεις.

Αυτή τη στιγμή στο μοναδικό καλώδιο rf έχω τη σύνδεση 2 βλέποντας παντού Νόβα αλλά δεν έχω τα τοπικά στην κεντρική τηλεόραση.

Θέλω πολύ να σε βοηθήσω αλλά δεν μπορώ καθώς απαγορεύεται από την ιδία την Nova ο διαμοιρασμός του σήματος ενός δεκτή σε άλλες τηλεοράσεις ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις νόμιμα είναι να περιμένεις την νέα υπηρεσία multiview που μέσα στο χρόνο θα επεκταθεί σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις και έτσι θα λύσεις το πρόβλημα σου.

Θέλω πολύ να σε βοηθήσω αλλά δεν μπορώ καθώς απαγορεύεται από την ιδία την Nova ο διαμοιρασμός του σήματος ενός δεκτή σε άλλες τηλεοράσεις ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Θα μπορούσα απλά να πάρω τον αποκωδικοποιητή και να τον πάω σε άλλο δωμάτιο. Αφού το ίδιο κανάλι θα βλέπω, ποια είναι η διαφορά αν στέλνω το σήμα (και μάλιστα με κακή ποοιότητα) στο διπλανό δωμάτιο;

Εσυ καλά το λες και εγώ μαζί σου ειμαι το θέμα δεν ειναι ομως πως το βλέπουμε εμείς το θέμα ειναι πως το βλέπει η Nova.

Σήμα επίγειο όμως και παλμό για σύνδεση 2χ831 μπορούμε να στείλουμε και εάν ναι πως;
Ευχαριστώ

Με μια εσωτερική κεραία θα βλέπεις και τα επίγεια μια χαρά.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk