Δύσκολη επιλογή (;)

djmike

New member
1 October 2007
31
Athens
Από το εν λόγω κατάστημα http://www.public.gr/products/sound_vision/productList_16_all.html σκέφτομαι να αγοράσω μια lcd (κυρίως για λόγους έκπτωσης που μάλλον θα έχω). Αλλά το δύσκολο έγκειται στο τι θα πρέπει να αγοράσω...
Θέλω 32 lcd και αμφιταλαντεύομαι κυρίως ανάμεσα στην Phillips και την Sony, αλλά εάν το έμπειρο μάτι σας διακρίνει κάτι αξιόλογο και στις υπόλοιπες, let me know !

Το προφίλ μου ως χρήστη τηλεόρασης είναι :
1) λίγη ώρα κανάλια, κυρίως για αγώνες (ψηφιακός δέκτης για ερτ σημαντικό)
2) ταινίες κυρίως dvd και divx
3) μελλοντική σύνδεση με hd or blue ray dvd (μέσω υπολογιστή αρχικά που θα είναι πιο οικονομικό το drive)

Thanx προκαταβολικώς !

Αν ειναι μονο αυτες που δειχνη ...................αλλαξε καταστημα καλυτερα γιατι ειναι και πασέ και πιασέ τα μονδελακια του .
Μπορεις να βρεις καλυτερες για πασαρελα ποιο νεες και με καλυτερες αναλογιες σε σχεση τιμη αποδοση .
Χιλιαρικακι για 32αρα ?
Βαλε μια φλαντζα κατω απο το πορτοφολι να σηκωθεις κανενα 200ρι ακομα και τραβα για καμμια Samy 40 R86 να εισαι ωραιος .
Αν διαλεξεις απο κει την Τ η την 9541 θα ειναι σαν να λες :
πω πω ρε δικε μου , πηγαμε χθες σ ενα κυριλατο μαγαζι και περασαμε τζαμι ακουγωντας ολο το βραδυ τη ...........Βερα Λαμπρου

Thanx για την απάντηση.

Μετά και από το σχετικό ψάξιμο και την απάντησή σου που επιβεβαιώνει τις υποψίες μου, θα πάω απλά να κοιτάξω τι παίζει και θα σας ενημερώσω !

Πολύ πιθανόν να μην έχουν ανανεώσει το site...

φίλε djmike,

στο χιλιάρικο υπάρχουν "τίμιες" 42αρες

εγώ ξεκίνησα για 32'',στο ψάξιμο βρήκα μία 37'' και τελικά αγόρασα 42''
(στην γυναίκα έκανα τον:smileJap:)

τώρα η 42'', δεν μπορώ να πω πως μου φαίνεται μικρή,αλλά με μια 46-47 θα ήμουν πολυυυυυυυυύ καλύτερα