Δύσκολη η επιλογή...

paraskevakos

New member
20 December 2010
63
Καλησπέρα στο φόρα, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας απασχολήσω γύρω από ένα θέμα που δυσκολεύομαι να δώσω απάντηση τις τελευταίες ημέρες. Ενόψει Euro αλλά και Ολυμπιακών αγώνων, θα ήθελα να αγοράσω μια τηλεόραση για το δωμάτιο. Και πάλι όταν ήθελα να αγοράσω μια για το σαλόνι, σας συμβουλεύτηκα και αγόρασα μια Pany 50" U30, η οποία και έχει βγει κορυφαία μέχρι στιγμής. Τώρα πλέον ζητάω και πάλι την γνώμη σας για μια τηλεόραση για ελάχιστη απόσταση θέασης το 1μ και μέγιστη 2,5μ. Η χρήση της κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, αθλητικά, ταινίες και κανένα surfαρισμα, έτσι για χαβαλέ. 3D και να έχει, δεν με απασχολεί, ωστόσο καλοδεχούμενο. 4k; Ναι, γιατί όχι. Να λειτουργεί απροβλημάτιστα, να είναι αξιόπιστη και να μην είναι ξεχασμένη από την ίδια την εταιρία, με την έννοια ότι τυχόν προβλήματα να λύνονται με κάποιο firmware update. Δίνω πόντους στην Panasonic, λόγω εμπειρίας...αν και plasma. Διαβάζωντας τα νήματα, βλέπω προτείνεται αρκετά η 50J6200 ( λόγω προσφοράς ; ). Ωστόσο, κάποια άποψη για Pany TX-49CX740E ; Νομίζω ότι είναι vfm, έχει ωστόσο όλα τα παραπάνω; Κάποια άλλη επιλογή για ένα budget έως 800 ευρώ; Ίσως κάτι πιο πάνω, εάν όντως αξίζει. Δεν θέλω να βρεθώ σε φάση ψαξίματος για κάτι καινούριο σε 1 χρόνο, και λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Επίσης να τονίσω ότι θα μπει σε τοίχο. Οπότε, εάν έχετε να προτείνετε και μια καλή βάση τοίχου...
[h=1]Ευχαριστώ![/h]

Κι εγώ βλέπω την panasonic πολυ ζεστα. Τα χαρακτηριστικα της ειναι πολυ καλα, αλλα δεν την εχω δει να παιζει, γιατι ειμαι απο επαρχια και πρεπει να σνεβω αθηνα που σημαινει χρονος κ χρημα. Απλως μου φαινεται too good to be true ... και δεν κυκλοφορει πολυ, παρα μονο στο πλαισιο ...

δες σονυ περιπου στα 800- 850 ευρω

ΣΟΝΥ KDL- 55W807 C Full-HD 3D
SONY KDL - 55W805C Full-HD 3D
SONY KDL -50W807 C Full-HD 3D

Για την Sony KD49X8309c, έχετε κάποια γνώμη; Διαβάζω ωστόσο οτι δεν υποστηρίζει HDR;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δες σονυ περιπου στα 800- 850 ευρω

ΣΟΝΥ KDL- 55W807 C Full-HD 3D
SONY KDL - 55W805C Full-HD 3D
SONY KDL -50W807 C Full-HD 3D

Μήπως λόγω απόστασης είναι καλύτερα μια 4K;

Ωραία, αφήνουμε στην άκρη το 4K. Για την προαναφερθείσα απόσταση, μπορώ να παω και σε 55"; Συνεχίζω και διαβάζω και μάλλον εχω καταλήξει στην KDL55W809C από την Sony. Από πλευράς αξιοπιστίας, η συγκεκριμένη θεωρείται καλή; Σαν ποιότητα κατασκευής; Με το panel της, θα έχουμε θέμα; Είναι IPS, 100 Hz;

μια χαρα ειναι....... Active 3D ( ενεργο) ....ειναι---- για 2-2,5 μετρα καλα ειναι 55' ....

καλο ειναι να την παρεις με 5ετη εγγυηση μια απο της καλες επιλογες για τα λεφτα της την εχει ξαδερφο μου ωραια εικονα

Επειδή ακόμη ψάχνω, θα προτείνατε την Panasonic 55" cs630E; Δεν μπορώ να βρω σχεδόν τίποτα από reviews. Είναι αξιόπιστη; Πόσα Hz είναι το panel;

Στη θέση σου, θα προτιμούσα κάποια από τις σονυ που σου προτάθηκαν παραπάνω.

Πήγα στα ΜΜ χθες και είδα την Sony από κοντά. Η εικόνα της μου άρεσε πολύ. Ωστόσο σκέφτομαι ότι 11 Ιουλίου ξεκινάνε οι εκπτώσεις. Γνωρίζετε εάν ισχύουν εκπτώσεις και στις τηλεοράσεις; Μήπως να περιμένω μέχρι τότε; Διαφορετικά να προχωρήσω στην αγορά της μέχρι το ΣΚ.

Και βέβαια θα έχουνε εκπτώσεις στης τηλεοράσεις.
Το θέμα είναι αν θα πετύχεις έκπτωση σε αυτήν που θέλεις, και πότε (μην ξεχνάς οι εκπτώσεις λήγουνε τέλος Αυγούστου).

Εγώ την 55809C, την πήρα στα 809ε που την είχανε προσφορά στον Κώτσοβολο. Τώρα είναι πάλι στα 999ε.