- 20 December 2010
- 63
Καλησπέρα στο φόρα, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας απασχολήσω γύρω από ένα θέμα που δυσκολεύομαι να δώσω απάντηση τις τελευταίες ημέρες. Ενόψει Euro αλλά και Ολυμπιακών αγώνων, θα ήθελα να αγοράσω μια τηλεόραση για το δωμάτιο. Και πάλι όταν ήθελα να αγοράσω μια για το σαλόνι, σας συμβουλεύτηκα και αγόρασα μια Pany 50" U30, η οποία και έχει βγει κορυφαία μέχρι στιγμής. Τώρα πλέον ζητάω και πάλι την γνώμη σας για μια τηλεόραση για ελάχιστη απόσταση θέασης το 1μ και μέγιστη 2,5μ. Η χρήση της κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, αθλητικά, ταινίες και κανένα surfαρισμα, έτσι για χαβαλέ. 3D και να έχει, δεν με απασχολεί, ωστόσο καλοδεχούμενο. 4k; Ναι, γιατί όχι. Να λειτουργεί απροβλημάτιστα, να είναι αξιόπιστη και να μην είναι ξεχασμένη από την ίδια την εταιρία, με την έννοια ότι τυχόν προβλήματα να λύνονται με κάποιο firmware update. Δίνω πόντους στην Panasonic, λόγω εμπειρίας...αν και plasma. Διαβάζωντας τα νήματα, βλέπω προτείνεται αρκετά η 50J6200 ( λόγω προσφοράς ; ). Ωστόσο, κάποια άποψη για Pany TX-49CX740E ; Νομίζω ότι είναι vfm, έχει ωστόσο όλα τα παραπάνω; Κάποια άλλη επιλογή για ένα budget έως 800 ευρώ; Ίσως κάτι πιο πάνω, εάν όντως αξίζει. Δεν θέλω να βρεθώ σε φάση ψαξίματος για κάτι καινούριο σε 1 χρόνο, και λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Επίσης να τονίσω ότι θα μπει σε τοίχο. Οπότε, εάν έχετε να προτείνετε και μια καλή βάση τοίχου...
[h=1]Ευχαριστώ![/h]
[h=1]Ευχαριστώ![/h]