E-MU 0404 ή CAMBRIDGE MAGIC DAC

jgavaris

Established Member
31 May 2009
197
ΣΠΑΡΤΗ
Ανοιγω καινουριο thread, στην καταλληλη κατηγορια, οσον αφορα το σετ που φτιαξαμε με τον ενισχυτη pioneer a-a6 τα ηχεια kef iq10 ή klipsch rb51, και τωρα παμε στα dac.
Σιγουρα υπαρχει μια διαφορα τιμης αναμεσα στα 2 αλλα αν καποιοι εχουν προσωπικη αποψη να μας πουν αν αξιζει αυτη η διαφορα γιατι διαβαζω για την e-mu πολυ καλα σχολια, οχι οτι το magic dac δεν ειναι καλο, και καλο ειναι να ακουσουμε τις διαφορες γνωμες, αν αυτες υπαρχουν.
Ευχαριστω

Re: E-MU 0404 ή CAMBRITGH MAGIC DAC

Έχω την emu και έχω ακούσει και το dacmagic, και τα 2 είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους, η εμυ έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερη από την usb της και με ένα φτιαξιματάκι (παράκαμψη αναλογικού σταδίου και μεγαλύτερους πυκνωτές τροφοδοσίας) γίνεται ¨τούμπανο¨...
Είναι πολύ αναλυτική πάντως με αποτέλεσμα σε κάποια μη σωστά συστήματα να ακούγεται κάπως...
Νομίζω ότι το dacmagic επειδή είναι λίγο λιγότερο αναλυτικό ακούγεται ίσως πιο μουσικό...
Ότι και να πάρεις δεν θα το μετανιώσεις!

Έχω την emu (...)
Είναι πολύ αναλυτική πάντως με αποτέλεσμα σε κάποια μη σωστά συστήματα να ακούγεται κάπως...

Δεν την έχω ακούσει αλλά αν είναι έτσι όπως τα λες, ίσως είναι ριψοκίνδυνος ο συνδυασμός της με τα Klipsch.

Έχω το dacmagic της cambridge και είμαι κατευχαριστημένος. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.