Ε ΟΧΙ και ιδιος ο Σπανουδακης με τον Θεοδωρακη .....

20 μηνύματα μετά και ακόμη μάλλον δεν έχω καταλάβει τι πυροδότησε την μήνιν του Ευάγγελου . ...

μια πρωινη εκπομπη με καλεσμενο τον σπηλιωτοπουλο και τον λιανη .....

και φυσικα η αποφαση του υπουργειου για 13 λεπτα μονο στους ολυμπιακους αγωνες του πεκινου ..-bye-

Re: Απάντηση: Ε ΟΧΙ και ιδιος ο Σπανουδακης με τον Θεοδωρακη .....

μια πρωινη εκπομπη με καλεσμενο τον σπηλιωτοπουλο και τον λιανη .....

και φυσικα η αποφαση του υπουργειου για 13 λεπτα μονο στους ολυμπιακους αγωνες του πεκινου ..-bye-

αμάν ρε Βάγγο, με το τσιγγέλι στα βγάζουμε....
13 ποιανού και έναντι πόσων ποιανού ?

και σώνει και καλά πρέπει να έχουμε δεί την εκπομπή ?

αλλά είπαμε, αφού είναι κυβερνητικός συνθέτης....(ο άλλος είναι απλά εθνικός...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ε ΟΧΙ και ιδιος ο Σπανουδακης με τον Θεοδωρακη .....

αμάν ρε Βάγγο, με το τσιγγέλι στα βγάζουμε....
13 ποιανού και έναντι πόσων ποιανού ?

και σώνει και καλά πρέπει να έχουμε δεί την εκπομπή ?

αλλά είπαμε, αφού είναι κυβερνητικός συνθέτης....(ο άλλος είναι απλά εθνικός...)

μα βρε συ το εξηγησα !

το υπουργειο πολιτισμου των Κινεζων προσφερε σαν τιμη στην Ελλαδα ... το εργο του Μικη να παιχτει στην εναρξη ολοκληρο ! ( πιο εργο ακριβως δεν ακουσα διοτι δεν μπορεσα...συνχωρεστε με ) και το Ελληνικο υπουργειο πολιτισμου λεει πως μονο 13 λεπτα επιτρεπει να παιχτει απο το εργο αυτο !! και να συνεχισουν με Σπανουδακη ....

τα πηρε στο κρανιο και ο Μικης και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στο υπουργειο να παιξει στην εναρξη οποιοδηποτε εργο του .....

αυτα ακουσα και εγω και τα πηρα και εγω ομοιως ..

Είστε άσχετη όλι περί μουσικίς
έ οχη και ηδιοσ ο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΙΣ μαι τον ΘΑΙΩΔΩΡΑΚΟΙ?????
Και αυτό το λέω γιατί ο Σπανουδάκης κατάφερε να κάνει οτι και ο Ελτον Ντζόν και θα τολμούσα να πώ και η έφη Θώδη....σαν καλιτέχνης
διασκεύη στο ίδιο μουσικό στύλ και θέμα γιά μιά ζωή...και οι μεν και η δέ
λίγοι μόνο ταλαντούχοι καλιτέχνες το έχουν καταφέρει αυτό .....

και επειδή δεν μου αρέσει ο Μίκης
το υπαρξιακό ερώτημα είναι????
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ή ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ????
Εδώ σας θέλω???

Εντάξει, ότι σχέση και να έχει με τη ΝΔ ο Σπανουδάκης, μην αμαυρώνουμε όλη την μουσική του πορεία, επειδή τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει να επιδείξει τίποτα σοβαρό. Έχει μια καριέρα που ξεκινά από τα seventies ακόμα. Έχει γράψει καλή μουσική για τον κινηματογράφο, έχει αναδείξει καλλιτέχνες όπως η Αρβανιτάκη που μέχρι τότε ήταν Β φωνή σε ρεμπέτικες κομπανίες, έχει τέλος πάντων μια σοβαρή πορεία. ΟΚ και εμένα δεν μου λέει τίποτα η μουσική που έχει γράψει πρόσφατα, και εμένα δεν μου αρέσει που έχει καταντήσει επίσημος συνθέτης της ΝΔ (το ότι πολιτεύτηκε με τη ΝΔ δεν με ενοχλεί καθόλου) αλλά δεν θα κάτσω να τον μαυρίσω κι όλας. Και για να μην παρεξηγηθώ, σίγουρα θεωρώ τον Θεοδωράκη πολύ σπουδαιότερο συνθέτη (μάλιστα αν δεν είχε ανακατευτεί από νωρίς με την πολιτική και δεν είχε βλακωδώς στρατευτεί καλλιτεχνικά με την αριστερά, θα μιλάγαμε σήμερα για τον σπουδαιότερο σύγχρονο συμφωνικό συνθέτη παγκοσμίως) αλλά δεν θα μπω σε λόγικές σύγκρισης, όχι στην τέχνη.

Δεν με ενδιαφέρει ποσώς αν ο Σπανουδάκης πολιτεύεται και με ποιους. Ήταν ένας από τους συνθέτες που παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την εξέλιξή του, μέχρι που παρακολούθησα κάποτε μια συνέντευξή του στην τηλεόραση, όπου κυριολεκτικά ξεκατινιάστικε!
Είπε μεταξύ άλλων με υπερηφάνεια και στόμφο ότι από την οικογένειά του έμαθε ότι τα πέδιλα στα γυναικεία πόδια δεν είναι πρέπον και πως το να φαίνονται τα δάκτυλα του ποδιού της γυναίκας μέσα από τα παπούτσια που φοράει είναι πρόστυχο!!!
Ακόμα και η γυναίκα μου που τον είχε περί πολλού, έπεσε απ τα μάτια της από εκείνη την ημέρα.
Για να είναι και να μείνει κάποιος μεγάλος, χρειάζεται όραμα. Όταν το όραμά σου περιχαρακώνεται από τελευταίας στάθμης συντηρητισμό και από κακές εννοούμενες μικροαστικές οικογενειακές απόψεις, πόσο μακριά να πας;

Απάντηση: Re: Ε ΟΧΙ και ιδιος ο Σπανουδακης με τον Θεοδωρακη .....

Κι εγώ περίμενα να με πάρεις εσύ πρώτα.

Ασυνεννοησία...

Αφού σου αφησα το κινητό και έδωσα ημερομηνίες.Κρίμα και ήμουν δίπλα.
Φαντάστηκα οτι θάλειπες και δεν ήθελα να ενοχλήσω.
Sorry για το off-topic παιδες.