E.S.T live

Απάντηση: Re: Απάντηση: E.S.T live

ναι ρε π------ , κατι ζωα που καθε φορα που εμπαιναν οι μουσικοι μεσα, και πριν καθε encore, μερικοι σηκωνοντουσαν να φυγουν και μερικοι εφυγαν κιολας(στο τελευταιο encore) για να προλαβουν τις ψησταριες και τις ταβερνες ανοιχτεσ και να σωσουν τη βραδια:twoguns: :violent-smiley-030:

χεχε, ετσι ακριβως :flipout:

Για μενα Πετρο μου οι συναυλιες ειναι το πρωτο στη μουσικη, απο πιτσιρικας ετρεχα παντου και Ελλαδα και εξω ,στην Ελλαδα εχουν γινει και φοβερα πραγματα που δεν εχουν καταγραφει πουθενα πχ ο ΕΛΒΙΣ της Γαλλιας ( ποιος ειναι..? ) στο Palai de spor στη Θεσσαλονικη..? θυμαται κανεις ? τωρα και λογω ηλικιας ( εχω περασει τα τριαντα..!!! ) και επειδη τα πραγματα ειναι λιγο τυποποιημενα ..δεν πηγαινω συχνα.

Ο Τζόνυ Χάλιντέϊ ;

Μπραβο..για σας το εγραψα περιμενα να τσιμπισετε...
πρεπει να ημουν γυρω στα 14 ..ελαχιστοι ακουγαμε ξενη μουσικη..
πρωτη μου επισκεψη στη Θεσσαλονικη, πρωτη μου επαφη με το rock live, δεν μπορω να θυμηθω ετος... θυμαμαι τον ιδρωτα του, μεγαλη στιγμη η εμφανιση της Συλβι Βαρταν..αξεπεραστες στιγμες. Το 1993 κανει μια συγκλονισικη επιστροφη στο parc des princes ανεβαινοντας στη σκηνη μετα 10 λεπτα διασχιζοντας τον κοσμο μεσα στο σταδιο που παραληρουσε..
και τοτε ηρθε και αυτος που ολοι τον κατηγορειτε και μας εφερε την ξενη μουσικη στη χωρα μας ....η κακη ξενη μουσικη ετσι ελεγαν τοτε....