e-sata H.D.D σε DM800 original

babis_net

Established Member
11 January 2009
108
Καλησπερα σας,
βάζω εναν e-sata HDD και δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου σαν να μην τον βάζω.Έχω Newnigma απ τα τελευταια Images Καμοιά βοήθεια?

Καλησπερα σας,
βάζω εναν e-sata HDD και δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου σαν να μην τον βάζω.Έχω Newnigma απ τα τελευταια Images Καμοιά βοήθεια?

Η e-sata σύνδεση "μοιράζεται" με την εσωτερική sata. Μήπως έχεις συνδεδεμένο εσωτερικό δίσκο; Αν όχι, μήπως το καλώδιο του e-sata δεν είναι συνδεδεμένο εσωτερικά;

δεν το εχω ανοιξει καθολου το κουτι δεν εχει δισκο μεσα αρα να το ανοιξω και να βαλω τα καλωδιακια μεσα?

Απο το newnigma 2.8.4 και μετά σταμάτησε να υποστηρίζεται η εξωτερική e-sata.Σύνδεσε το δίσκο με usb.
Τους έχουν στείλει πολλά μηνύματα με το συγκεκριμένο πρόβλημα και η απάντηση ήταν......αφου δουλεύει με το usb, τι το θέλεις το esata;;;;;:BDGBGDB55:

Το ίδιο συμβαίνει και στο Nemesis 2.2. Καμία αναγνώριση e-sata ακόμα και οι usb δίσκοι έχουν δύσκολη διαχείριση. Κατά τ' άλλα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή image.
H απάντηση στο προηγούμενο είναι αυτονόητη: απλώς κερδίζεις μία επιπλέον θύρα (για επίγεια κλπ.).