E-shop στον Καναδά

platongr

Established Member
19 June 2006
228
Αγρίνιο
Γνωρίζει κάτι κάποιος ή έχει κάποια εμπειρία ?

Θα έρθει ένας φίλος για διακοπές σε 2 εβδομάδες και θέλω να μου φέρει από εκεί αλλά δεν θέλω να τον βάλω στην διαδικασία του ψαξίματος.
Θα την παραγγείλω εγώ από εδώ με διεύθυνση δικιά του, αυτός θα παραλάβει και θα την φέρει. :)

Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος;Τι ακριβώς θα σου φέρει;Φωτ.μηχανή,ρούχα,είδη audio-video;

Canon A720

Με το συμπαθειο δηλαδη αλλα θα υποχρεωθεις στο φιλο σου για μια μηχανη που την παιρνεις κι εδω με κατω απο 200 ευρω πλεον ?
Ειπα και γω θα φερει κανα τερας τον τυχερακια κ.λ.π. και τελικα μας λες οτι θες την 720 ?
a055.gif

Με 2 χρονια εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας και χωρις εχει ακομα φθηνοτερα ........ημαρτον
http://www.photoagora.gr/index.php?target=products&product_id=32889

Νομίζω και γω ότι είναι αρκετά φτηνή για να την αγοράσεις εδώ.Ο σκοπός που αγοράζουμε κάτι απέξω είναι ότι κοστίζει πιο φθηνά. Πόσο πιο φτηνά να έχει μια φωτογραφική μηχανή;

Γιατί ήμαρτον ρε παιδιά....Από τι ποσό και πάνω κάνει δηλαδή να το ψάχνουμε ?

Ρώτησα, είδα και θα ψωνίσω από εδώ...

(Σχεδόν 10 χρόνια πριν, οι τιμές της Αμερικής είναι στο 1/2 της Ελλάδας σε τέτοιου είδους συσκευές, γι'αυτό και είπα να δώ...)

'Ντάξ ρε φιλαρακ... ότι πεις.Μαζί σου και πολύ καλή φωτογραφική by the way, συγνώμη μπαϊ δε γουέϊ...χιχιχ