E-SHOP Συγχαρητήρια – One more time

Giannis Amar

AVClub Addicted Member
23 August 2006
1,411
Πειραιάς
Είμαι σίγουρος ότι πριν διαβάσετε το post μου ότι θα καταλάβατε περί τίνος πρόκειται.

Λοιπόν πριν 2 μήνες ήθελα του λόγου μου ένα 1000 router. Ξάχνοντας στο Internet βρήκα αυτό ένα ωραίο Belkin N1 Vision αξίας 150 ευρώ παρακαλώ. Λέω χαλάλι αφού είναι και καλή μάρκα και ταιριάζει και με τον χώρο μου δεν πειράζει ας τα δώσω.

Βρήκα λοιπόν 1 κομμάτι να το έχει το κατάστημα του E-SHOP στην Στουρνάρη.

Δεν πειράζει λέω χαλάλι και το ταξίδι από τον Πειραιά.

Πήρα τηλέφωνο να κάνω την παραγγελία και το ίδιο απόγευμα πήγα να το πάρω.

Εδώ αρχίζουν τα ωραία !!!

Αφού έκοψα την απόδειξη και πλήρωσα περίμενα να μου το φέρουν.

Όταν το παρέλαβα με μεγάλη έκπληξη είδα ότι το κουτί του δεν είχε την εξωτερική ζελατίνα. Το ανοίγω το κουτί να δω την κατάστασή του και βλέπω την συσκευασία από χοντρή ζελατίνα πάρα πολύ τσαλακωμένη και το δισκάκι με τους drivers χύμα χωρίς συσκευασία κι αυτό.

Πήγα αμέσως στον πωλητή και του είπα ότι το router αυτό είναι μεταχειρισμένο και ότι δεν ήρθα από τον Πειραιά για να πάρω μεταχειρισμένο αλλά καινούργιο router.

Αφού με είδε τόσο εκνευρισμένο προσφέρθηκε να μου κάνει μια έκπτωση την οποία και αρνήθηκα εάν δεν μου έγραφε στο τιμολόγιο ότι το router που θα αγόραζα ήταν μεταχειρισμένο.

Για να μην τα πολύ λογό πήρα το router το οποίο είχε ζωή λίγο παραπάνω από 1 μήνα.

Το πρόβλημα που παρουσίαζε ήταν ότι δεν μπορούσα να ανοίξω την σελίδα του για να βάλω τους κωδικούς εισόδου στο internet να ανοίξω πόρτες κτλ. Όσες όμως συσκευές ήταν πάνω του περνούσαν από μέσα του κανονικά.

Τελικά το πήρα και το πήγα πίσω και μετά από 1 βδομάδα μου απάντησαν όχι ότι έφτιαξαν το πρόβλημα που είχε αλλά ότι η εγγύηση του δεν ισχύει γιατί ήταν σπασμένη 1 από τις 3 κεραίες του.

Εκεί έριξα και το μεγάλο γέλιο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εννοείτε ότι θα κάνω καταγγελία σε όλους τους φορείς προστασίας του καταναλωτή.

Δεν παραλαμβανουν τετοια .....κελεπουρια φιλε μου.

Εισαι και εσυ συνενοχος καπως.

Πριν λιγες ημερες μου χτυπησε σκληρος αγορασμενος απο το καταστημα αυτο.

Δεν ειχαν τον ιδιο και μου προτειναν εναν αντιστοιχης χωρητικοτητας. (και τον πιο φτηνο που ειχαν φυσικα)

Τους εξηγησα οτι δεν τον θελω και αν δεν μου αντικαταστησουν το προιον παμε για πιστωτικο.....

Εκει μετα χαρας αλλαξαν και μου εδωσαν τον δισκο της επιλογης μου.

Ειναι ολα θεμα πλασαρισματος.

παιδιά δεν ξέρω αλλά το πλαίσιο σε τέτοια θέματα είναι αιώνες μπροστά!!!
απο σκληρό, ρούτερ, φλασάκι, κάρτα γραφικών και μητρική που άλαξα όλα έγιναν επι τόπου αντικατάσταση
εκτός της μητρικής που χρειάστηκε να πάω να πιω ένα καφέ μέχρι να γίνει η αντικατάστση!!!:a0210:
e-shop & multirama :rifle: κλάφτα χαράλαμπε

Re: Απάντηση: E-SHOP Συγχαρητήρια – One more time

απο σκληρό, ρούτερ, φλασάκι, κάρτα γραφικών και μητρική που άλαξα όλα έγιναν επι τόπου αντικατάσταση
εκτός της μητρικής που χρειάστηκε να πάω να πιω ένα καφέ μέχρι να γίνει η αντικατάστση!!!:a0210:
e-shop & multirama :rifle: κλάφτα χαράλαμπε

Ενώ σε άλλα είναι αιώνες πίσω, π.χ. : η γκάμα των προϊόντων τους είναι περιορισμένη σε συγκεκριμένες μάρκες και τίποτα άλλο, η συνεργασία ανάμεσα στα μαγαζιά τους είναι εντελώς ανύπαρκτη, ένα τεράστιο ποσοστό των προϊόντων που βρίσκεις στην ιστοσελίδα τους δεν υπάρχει στα μαγαζιά τους και το χειρότερο δεν ξέρουν αν θα τα φέρουν και από πότε θα είναι ετοιμοπαράδοτα, κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π. ...
Στο E-shop πήγα να επιστρέψω M/B την ίδια μέρα που το αγόρασα και μου λέει ο πωλητής αφήστετο και θα σας ειδοποιήσουμε. Του λέω για να παραδώσω το Μ/Β θέλω να το παραλάβει τεχνικός ο οποίος θα το δεί μπροστά μου και θα αποφασίσει ότι δεν το έχω "κανιβαλίσει"! Φυσικά ήλθε ο τεχνικός, το παρέλαβε και την άλλη ημέρα με ειδοποίησαν ότι έγινε αντικατάσταση με άλλο το οποίο δυστυχώς είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το πρώτο και επεστράφει πάλι αυθημερόν! Δεν χρειάστηκε κάν τεχνικός για την παραλαβή, και επειδή δεν είχαν άλλο ίδιο σε κάποιο μαγαζί τους επί τόπου μου έκοψαν παραστατικό!

Φιλικά
Γιώργος.

Είμαι σίγουρος πως όλοι μας έχουμε καλές και κακές ιστορίες από αυτά τα μαγαζιά.

Το κυριότερο είναι να ακολουθούμε αυτούς τους 3-4 γενικούς κανόνες και σπάνια θα την πατήσουμε.

Και οι τιμες σκετο φαρμακειο , σε καποια ειδη εχουν καταντησει (περι καταντιας προκειται) να εχουν τις ιδιες τιμες με τον Κωτσοβολο-Electroworld...

Τελικά η σωστή εξυπηρέτηση θα υπερισχύσει των λίγο τσιμπημένων τιμών.

Στο Πλαίσιο έχω αλλάξει προϊόντα χωρίς καμία δικαιολογία.

Και πολλές φορές πήρα κάτι να δοκιμάσω και μετά το πήγα πίσω.

Πολλά πράγματα τα αγόρασα απο Αθήνα και τα επέστρεψα Πάτρα.

Και οι τιμες σκετο φαρμακειο , σε καποια ειδη εχουν καταντησει (περι καταντιας προκειται) να εχουν τις ιδιες τιμες με τον Κωτσοβολο-Electroworld...
Φίλε Yperion αυτό γινόταν παλιά. Τώρα τελευταία μπορώ να σου πω ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει καλύτερες τιμές και από το E-SHOP. Ρίξε μια ματιά στο site και ειδικά στα Web Offers και θα καταλάβεις.
Φιλικά Νίκος

Το πλαίσιο γενικά πια έχει αντίστοιχες τιμές, κάνει άτοκες δόσεις πολύ εύκολα και η υποστήριξη μετά την αγορά είναι κορυφαία. Όμως δυστυχώς από ποικιλία τίποτα. Εκεί το eshop είναι πολύ μπροστά...

παιδια μακρια απο e-shop! ως και το ποντικι ειχε γρατζουνιες! μη πατε για υπολογιστη απο κει μονο σφραγισμενα εξαρτηματα ξεχωριστα και μην τους πειτε να συναρμολογησουν τιποτα εμενα μου φαγανε ανεμιστηρακια και καλωδια του τροφοδοτικου απο τον υπολογιστη!!!!!

ασε που αλλα γραφουνε στον site και αλλα σου δινουνε πραγματικα και μετα αντε βρες ακρη!!!!!!!!!

Εγώ που θέλω να πάρω το ASUS BOX 202 για Download και δεν το βρίσκω σε κανένα μαγαζί εκτός από το e-shop. Μετά από αυτά που λέτε το σκέφτομαι πολύ.

Μην ακους πολλα .

Θα πας να αγορασεις αυτο που βρηκες -ειδικα αν ειναι σε καλη τιμη-και θα εισαι προσεκτικος οπως πρεπει να ειμαστε σε καθε αγορα μας απο οπουδηποτε.

Αν ηταν ετσι θα αγοραζαμε μονο απο ενα και τελειο καταστημα που ομως δεν υπαρχει.

Τελικά μίλησα με τον εισαγωγέα της Belkin στην Ελλάδα του είπα την βλάβη και μου απάντησε ότι εάν μου το γυρνούσε το E-Shop εγώ θα στο αντικαθιστούσα.

Αφού επικοινώνησα με το E-Shop και τους είπα την απάντηση που μου έδωσε η Belkin και παραπονέθηκα στον υπάλληλο για την ταλαιπωρία μου, μου είπε να μην το παραλάβω.

Αναμονή λοιπόν.

Τελικά η σωστή εξυπηρέτηση θα υπερισχύσει των λίγο τσιμπημένων τιμών.

Στο Πλαίσιο έχω αλλάξει προϊόντα χωρίς καμία δικαιολογία.

Και πολλές φορές πήρα κάτι να δοκιμάσω και μετά το πήγα πίσω.

Πολλά πράγματα τα αγόρασα απο Αθήνα και τα επέστρεψα Πάτρα.

Συμφωνώ 100%, το Πλαίσιο σε αυτά δεν παίζεται. Και εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να μου αλλάξουν κάτι, ακόμα και αν δεν ήταν ελλατωματικό το προϊόν (π.χ. ασυμβατότητα κ.α.).
Βέβαια έχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές και από e-shop κάνωντας το σταυρό μου. Μου έχει τύχει να μου χαλάσουν κάποια προϊόντα αλλά δεν τα έχω επιστρέψει λόγω μικρού κόστους. Έχω δει όμως πάμπολες φορές κόσμο και κοσμάκη να διαμαρτύρονται για βλάβες, αντικαταστάσεις κτλ.

Πηγα εχτες e-shop στο Ελληνικό και το πήρα. Η συσκευασία ανοιγμένη.
Τους το λέω και μου λένε όχι αφού έχει ταινία ασφαλείας.
Τους το άνοιξα χωρίς να πειράξω την ταινία ασφαλείας. Δεν πρόλαβα να το ανοίξω σαν PC αλλά φαίνεται ότι κάποιος απλώς τα άνοιξε να το δει.
Δυστυχώς ήταν τελευταίο κομμάτι ( το ήξερα από πριν) οπότε ο θεος βοηθός.

Να σας πώ και την δικιά μου πρόσφατη περίπτωση..
Αγόρασα στις 6-3-2008 αυτή την οθόνη απο eshop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168195

στην τιμή των 259 ευρώ.

Πρίν 10 μέρες περίπου μου τρεμόσβενε στην αρχή καθώς εκκινούσε ο υπολογιστής,και μετά σταμάτησε εντελώς να ανάβει.
Σε επικοινωνία με το εδώ παράρτημα eshop,τους εξήγησα το πρόβλημα και μου είπαν να την παραδώσω με την συσκευασία της όπως ηταν για να την στείλουνε στο service για έλεγχο.
Τους την πήγα,και σε 3 μέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό,οτι έχω πιστωτικό λογαριασμό 259 ευρώ,και οτι μπορώ να το συμψιφήσω κάνοντας νέα παραγγελία.
Δηλ δεν μου την αντικατέστησαν με άλλο μοντέλο 22 ιντσών,τα οποία κυμαίνονται απο 150-220 ευρώ.
Φυσικά με 259 ευρώ παρήγγειλα μια 24αρα.
Τι μπορώ να πω εγώ..παρά συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση που μου παρείχαν..την μοναδική φορά που χρειάστηκε;