E-SHOP Συγχαρητήρια – One more time

εγώ είχα αγοράσει ενα dvd recorder samsung οικιακό που σε 2 μήνες χάλασε το πήγα στο service τους και το αποτέλεσμα ήταν να μου δώσουν πιστωτικό μετα απο 5 μήνες και αφού έδωσα την υπόθεση σε δικηγόρο.

Μόνο έτσι καταλαβαίνουν !

Καλα δεν υποτιθεται οτι τουλαχιστον για τις απο αποσταση αγορες ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν την επιλογη στον καταναλωτη για αντικατασταση / πιστωτικο / επιστροφη χρηματων? Καποιος καλος φορουμιτης ειχε "ανεβασει" και τον σχετικο νομο... Ακομα να "εφαρμοστει" ο νομος αυτος?

Η επιστροφή χρημάτων είναι υποχρεωτική από τη στιγμή που τη ζητάει ο καταναλωτής στη Λιανική.

Τώρα το γιατί οι εταιρείες το παίζουν δύσκολες είναι γιατί πολύ απλά δε θέλουν να σου δώσουν πίσω τα χρήματα.

Αν επιμείνεις είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Το θέμα είναι γιατί πρέπει να επιμείνεις;;;;;;;;;;;;;;;;

Όλα σε αυτή τη χώρα με σπρώξιμο και νεύρα πρέπει να γίνονται ρε γμτ μου αμάν πια !!!!!

καλησπερα παιδια!! μαλλον πρεπει να εχω χασει επεισοδια τα τελευταια χρονια με το ε-σοπ. Τα τελευταια 2,5 χρονια λογω απουσιας μου στο εξωτερικο δεν εχω βαλει καποια παραγγελια οποτε δε μπορω να παω κατι. αλλα παλιοτερα απο τοτε που ειχαν πρωτοανοιξει καπου στο μαρουσι εχω κανει καμμια 15 παραγγελιες. Απο ολοκληρωμενο pc (το οποιο το πουλησα πριν φυγω για εξω οποτε δε ξερω σε τι κατασταση θα βρισκεται) 2 εκτυπωτες, 2 οθονες και τα υπολοιπα ηταν εξαρτηματα υπολογιστη. Καποιο προβλημα δε θυμαμαι να ειχα περαν του οτι καθε φορα που πηγαινα στο χαλανδρι περιμενα τουλαχιστον μιση ωρα με 45 λεπτα τουλαχιστον μεχρι να μου τα φερουν. Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Αλλα οπως λετε και σεις το πλαισιο ειναι αλλο φρουτο. Θυμαμαι οταν ειχα παραγγειλει τα logitech 5500 και μια οθονη μου ειχαν πει οτι την αλλη μερα το πρωι θα ειναι σπιτι. Και οι αθεοφοβοι 9 το πρωι μου χτυπουσαν τα κουδουνια για παραδοση. Το αστειο ηταν τοτε επειδη ηταν καλοκαιρι κ δε δουλευα οταν πηγα να παραγγειλω ξανα τους λεω παιδια οχι πρωι πρωι δεν θα το αντεξω:BDGBGDB55: