E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Αρα με την παρακατω συνθεση που ανεφερα πριν, ειμαι καλυμενος ετσι. ? Δεν χρειαζεται να αγορασω κατι αλλο. ? (Απλα θα αγοραζω υγρο,cartomizer, και μπαταρια, σωστα. ?)

Alter eGo (900mah) Dual Coils Compact Kit. (το παιρνω μια και εξω)
Tribeca HALO E-Liquid (30ml) (με 1ml την ημερα, κραταει 1 μηνα)

Ανταλλακτικα:

Alter eGo Dual Coils Cartomizer (θα αλλαζει καθε 5-10 μερες)
Alter eGo Dual Coils Μπαταρία 900mah (θα αλλαζει καθε 2-3 μηνες, αναλογα με το πότε πλεον την φορτιζεις και ειναι ψοφια)
Γιά αρχή ίσως δεν πρέπει να αγοράσεις 30 ml και ιδιαίτερα απο Halo, μιά που είναι και ακριβά και μπορεί να μην σου αρέσουν.
Θα σου πρότεινα να πάρεις μικρότερα ml και να επιλέξεις 2 υγρά απο Halo....tribeca και Torque 56....σε 18mg νικοτίνη.Και τα δύο είναι υπέροχα και ελπίζω να καταλήξεις σε κάποιο απο αυτά, μιά που δίνουν αρκετά έντονα την τσιγαρίσια γεύση.Φυσικά να έχεις υπ'όψιν ότι μιλάμε γιά άτμισμα ,κάτι εντελώς διαφορετικό απο το συνηθισμένο τσιγάρο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Γιά αρχή ίσως δεν πρέπει να αγοράσεις 30 ml και ιδιαίτερα απο Halo, μιά που είναι και ακριβά και μπορεί να μην σου αρέσουν.
Θα σου πρότεινα να πάρεις μικρότερα ml και να επιλέξεις 2 υγρά απο Halo....tribeca και Torque 56....σε 18mg νικοτίνη.Και τα δύο είναι υπέροχα και ελπίζω να καταλήξεις σε κάποιο απο αυτά, μιά που δίνουν αρκετά έντονα την τσιγαρίσια γεύση.

Σκεφτηκα halo γιατι απο τους προλαλησαντες αναφερθηκε οτι ευτες οι δυο γευσεις που αναφερεις ειναι οι καλυτερες και πιθανοτατα αρεσουν στην πλειοψηφια. Για το tribeca 18mg νικοτινης σκεφτομουν συγκεκριμενα, αλλα δεν εχεις και αδικο. καλο ειναι να δοκιμασω το μικρο μπουκαλακι κι αν μου αρεσει παραγγελνω το μεγαλο. Θα επαιρνα και τις 2 γευσεις αλλα διαβασα οτι δεν κανει στο ιδιο δοχειο να αλλαξει γευση. Θα πρεπει να χρησιμοποιησω δευτερο Dual Coils Cartomizer.

Σημερα κι ολας θα κανω την αγορα απο το site. Ελπιζω οσα προανεφερα για αγορα να ειναι σωστα και να μην λοιπουν κομματια ή αγορασω λαθος εξαρτηματα. (αδαης βλεπεις)

Βρε παιδια τα Alter eGo (900mah) Dual Coils Compact Kit εχουν εξαντληθει απο οτι βλεπω στα Ελληνικα sites.
Να παρω το Alter eGo-T (1000mah) Starter Kit το οποιο ομως εχει 2 ατμοποιητες και 5 αμπουλες και μολις τελειωσουν να παραγγειλω σκετο Alter eGo Dual Coils Cartomizer, ή δεν θα ταιριαζει στη συσκευη. ? (οι αμπουλες τι ειναι. ?)

Παράγγειλα σήμερα από την HALO 6 μπουκάλια υγρό 30άρι (2 Torque 56, 2 freedom juice, 2 Tribeca) με 88 € με τα μεταφορικά, έχει κουπόνι 15% μέχρι τις 14/11 για την ημέρα των βετεράνων, ΣΠΕΥΣΑΤΕ!:ADFADF1:

Να κανω μια hardwareαδικη ερωτηση. ?
Βλεπω τσιγαρα ovale ego-t και τσιγαρα alter ego-t. Αυτο σημαινει οτι αν αγορασω ενα ovale ego-t, μπορω να του βαλω υστερα Alter eGo Dual Coils Cartomizer. Γιατι απο οτι καταλαβα ειναι καλυτερο λετε το dual coil και ειναι 2 σε1. (αμπουλα+ατμποιητης)
Επειδη τα kit alter ego-t που με ενδιαφερουν ειναι εξαντλημενα, μπορω να βαλω alter ego-t dual coil σε ovale ego-t. ?

Σήμερα το παρέλαβα.... από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα κατάλαβα ότι κανονικό τσιγάρο τέλος για μένα.........
... ήδη καθάρισα καλά το σταχτοδοχειο του αυτοκινητου και πέταξα και το τασάκι που χρησιμοποιούσα στο σπίτι (έχω ένα ρεζέρβα για καπνιστές :) )

Σας ευχαριστώ πολύ, επειδή εδω διάβασα για αυτό (ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Tzimisce του οποίου εμπιστεύομαι εκτός από το αυτί .... τώρα και τη μύτη !!!!!!! χαχα) :Banane0::ernaehrung004:

Για το Alter eGo-T:
Μου είπαν ότι την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς καινούργιο ατμοποιητή στάζεις μια σταγόνα υγρού στη μύτη του και μετά βάζεις την αμπούλα. Επίσης, μία φορά την ημέρα βγάζεις τον ατμοποιητή, τον καθαρίζεις με χαρτοπετσέτα στην πλευρα που μπαινει η μπαταρία και φυσάς λίγο από την πλευρά της μπαταρίας προς τη πλευρα της αμπούλας. Τέλος ότι δεν πρέπει να αφήνουμε την αμπούλα να αδειάσει εντελώς για να μην μεινει από υγρό ο ατμοποιητής και χαλάσει. Επίσης, όταν δεν χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, καλό είναι να το αφήνουμε σε οριζόντια θέση.

Έχετε κάποιες άλλες χρήσιμες συμβουλές έτσι ώστε να μας διαρκέσουν τα μέρη που αποτελούν τη συσκευή όσο γίνεται περισσότερο? :idea:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

Παράγγειλα σήμερα από την HALO 6 μπουκάλια υγρό 30άρι (2 Torque 56, 2 freedom juice, 2 Tribeca) με 88 με τα μεταφορικά, έχει κουπόνι 15% μέχρι τις 14/11 για την ημέρα των βετεράνων, ΣΠΕΥΣΑΤΕ!:ADFADF1:
Το πρόβλημα είναι ότι η Halo, δεν δέχεται paypal...εκτός και εαν άλαξε κάτι τώρα.

Επειδη τα kit alter ego-t που με ενδιαφερουν ειναι εξαντλημενα, μπορω να βαλω alter ego-t dual coil σε ovale ego-t. ?

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι το ego-T είναι universal. Δηλαδή ότι οποιοδήποτε ego-T πάει σε οποιοδήποτε ego-T.
Δεν είμαι όμως σίγουρος, και καλό θα ήταν να ρωτήσεις αυτόν που τα πουλάει...

Σήμερα το παρέλαβα.... από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα κατάλαβα ότι κανονικό τσιγάρο τέλος για μένα.........
... ήδη καθάρισα καλά το σταχτοδοχειο του αυτοκινητου και πέταξα και το τασάκι που χρησιμοποιούσα στο σπίτι (έχω ένα ρεζέρβα για καπνιστές :) )

Ωραίος!
Είναι τελικά ο πιο ανώδυνος τρόπος να κόψεις το κάπνισμα ή όχι; :p

Σας ευχαριστώ πολύ, επειδή εδω διάβασα για αυτό (ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Tzimisce του οποίου εμπιστεύομαι εκτός από το αυτί .... τώρα και τη μύτη !!!!!!! χαχα) :Banane0::ernaehrung004:

Ποια αυτιά βρε;
4 χρόνια στη σχολή σαν οινολόγος τη μύτη και τη γεύση μου εκπαίδευα... :flipout:

Μου είπαν ότι την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς καινούργιο ατμοποιητή στάζεις μια σταγόνα υγρού στη μύτη του και μετά βάζεις την αμπούλα. Επίσης, μία φορά την ημέρα βγάζεις τον ατμοποιητή, τον καθαρίζεις με χαρτοπετσέτα στην πλευρα που μπαινει η μπαταρία και φυσάς λίγο από την πλευρά της μπαταρίας προς τη πλευρα της αμπούλας. Τέλος ότι δεν πρέπει να αφήνουμε την αμπούλα να αδειάσει εντελώς για να μην μεινει από υγρό ο ατμοποιητής και χαλάσει. Επίσης, όταν δεν χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, καλό είναι να το αφήνουμε σε οριζόντια θέση.

Έχετε κάποιες άλλες χρήσιμες συμβουλές έτσι ώστε να μας διαρκέσουν τα μέρη που αποτελούν τη συσκευή όσο γίνεται περισσότερο? :idea:

Δεν έχω δει τον ατμοποιητή της alter αλλά στον ovale είναι ακριβώς το αντίθετο...
Αν θέλεις να πάρεις καλό ντουμάνι από την πρώτη στιγμή, στάζεις μερικές σταγόνες από τη μεριά που συνδέεται στη μπαταρία (έχει μία τρυπούλα) μέχρι να δεις ότι δεν παίρνει άλλη.
Μιλάμε για απίστευτο ντουμάνι!
Αν το κάνεις όμως αυτό, ρίχνεις υγρό στην αντίσταση και όχι στο φιτίλι. Δεν θα αποτρέψει το φιτίλι από το να καεί αν τραβήξεις ξερή τζούρα!
Αυτό που πρέπει να κάνεις στον καινούργιο ατμοποιητή είναι να κουμπώσεις και να ξεκουμπώσεις πολλές φορές την αμπούλα, μέχρι να δεις να έχει τραβήξει αρκετό υγρό.
Εμένα μου τραβάει όλο το πάνω μέρος της αμπούλας!
Για να τον καθαρίσεις, το βράδυ τον γεμίζεις με νερό και φυσάς από τη μεριά που μπαίνει η αμπούλα. Αυτό το κάνεις πολλές φορές για να μη μένει στον ατμοποιητή υγρό το βράδυ...
Αν δεις και δεν σου δίνει γεύση ή δεν βγάζει καλό ντουμάνι, δεν τρελαίνεσαι, τον φυσάς με όλη σου τη δύναμη πολλές φορές και ξεβουλώνει!
Το ίδιο αν πάρεις μία καμμένη τζούρα. Δεν τραβάς δεύτερη, τον καθαρίζεις καλά και χρησιμοποιείς τον άλλον. Την άλλη μέρα θα είναι μια χαρά...

Τελικά δοκίμασα και τη σοκολάτα του esmoke.gr...
Σε σχέση με του funstore είναι η μέρα με τη νύχτα!
Σε γεύση, αλλά βέβαια και σε τιμή.
7 ευρώ τα 12ml του funstore, 9 ευρώ τα 10ml του esmoke!
A... και η καρύδα της natura άπαιχτη, αν και έχει γεύση γάλα καρύδας και όχι καρύδα... :p
Βέβαια, εμένα μου αρέσουν τα καθαρά φυτικά υγρά γιατί η PG μου πειράζει το λαιμό!

Και btw τράβηξα πάλι τζούρα από κανονικό τσιγάρο...
Ωραία γεύση...
Ένοιωσα σαν να μου έχωσαν στο στόμα καπνοδόχο από αναμμένο τζάκι που καίει σκουπίδια... :flipout:

Περίεργο όμως, γιατί όταν έκοβα παλιά το τσιγάρο, ακόμη και για περισσότερους μήνες, δεν μου φαινόταν τόσο χάλια η γεύση όταν το άρχιζα ξανά...

Α... και κάτι βασικό...
Κάτι σαν troubleshooting.

Όταν δεν καταλαβαίνεις γεύση σημαίνει ότι το παράκανες με τις γεύσεις και άλλαξες πολλές τις τελευταίες 2-3 ημέρες... :p
Όταν νιώθεις ότι δεν τραβάει κατά πάσα πιθανότητα έχεις βουλώσει τις τρύπες που περνάει ο αέρας με τα δάχτυλά σου. Επειδή είναι πολύ κοντά στο κουμπί.
Μερικές φορές για να τραβήξω πιο καλά, χαλαρώνω το βίδωμα του ατμοποιητή στη μπαταρία, κατά 1/4 της στροφής και δίνει πράγμα! :smile:

Thanks Tzimisce!! (τώρα υπάρχουν οδηγίες και για τα 2 eGO-T!) :ernaehrung004:
...όντως είναι πολύ εύκολος τρόπος διακοπής του τσιγάρου.... βασικά δεν θέλεις να το ξαναδεις μπροστά σου........ :worshippy:

off topic::ADFADF1:
(μιας και μιλησες για οινολογία, πως το έλεγαν εκείνο το πολύ καλό λευκό κρασί που είχαμε πιει? -> ήταν νομίζω από το carefour??? σε ενα σχετικά μικρό μπουκάλι αν θυμαμαι καλά.....) :ADFADF1:

Last edited:
Carefour δεν παίζει...
Κατά καιρούς βάζει κάτι διαμαντάκια το Lidl, αλλά για καλό κρασί ξεκινάς από Βασιλόπουλο και καταλήγεις σε κάβα... :smile:
Οι αδυναμίες μου σε λευκά είναι συνήθως Gewustraminer (αν ήταν τόσο φρουτώδες και με τόσο σώμα που να πλησίαζε το λικέρ), Μαλαγουζιά (λιγότερο φρουτώδες και σώμα καθαρά λευκού) ή κάποιο Μοσχοφύλερο.

Εκανα και εγω παραγγελια ενα κιτ ego-t με extra ανταλλακτικα ατμοποιητες type b και κυλινδρικα φιλτρακια και υγρο tribeca.
Δεν κρυβω οτι ανυπομονω να τα παρω και να αρχισω το ατμισμα. Επιτελους θα κοψω το τσιγαρο με οτι αυτο συνεπαγεται.
Βεβαια κατι αποριες χρησης θα τις λυσω εν καιρο πειραματιζομενος. (σε τι σταση το κραταω οταν τραβαω τζουρες (οριζοντια/ελαφρως καθετα), σε τι σταση το αφηνω οταν δεν ατμιζω κλπ)

Αν και υπαρχουν απο οτι ειδα fora αποκλειστικα για το e-smoke, εγω εδω μεσα αρχισα να διαβαζω και να συμπερανω οτι θα καταφερω να βελτιωσω την υγεια μου.
Να'ναι καλα ο topic starter και οι υπολοιποι που συμμετειχαν στην συζητηση. Μου ανοιξαν τα ματια και βρηκα διεξοδο.

Mε το καλό φίλε μου! Καλή αρχή εύχομαι!

(καλό είναι, τουλάχιστον στο alter eGO-T, να κρατάς το ηλεκτρονικό τσιγάρο όταν ατμίζεις προς τα κάτω (η μεριά προς το στόμα προς τα πάνω/ η μεριά της μπαταρίας προς τα κάτω) και αυτό επειδή, έτσι ακόμα και αν έχει μείνει λίγο υγρό, τροφοδοτείται ο ατμοποιητής και δεν μένει χωρίς υγρό (!!!). ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ!

.....ΕΣΕΙΣ -ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ??? :Banane0:

-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ-:drummer::music-smiley-005::award:

Re: Απάντηση: E - smoke...

^ το σημειώνω.... παραγγελία από βδομάδα.......για να δουμε τι παίζει.........!! :Banane0:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Εχω κολήσει απίστευτα με το Tribeca!!!

Δεν υπάρχει!
Πήρα σήμερα το πρωί το μικρό μπουκάλι 12άρι, για δοκιμή. Στην αρχή με ξένισε, αλλά τώρα δε μπορώ να σταματήσω.
Απίστευτη γεύση. Να δούμε αν θα αντέξει και σε βάθος χρόνου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν υπάρχει!
Πήρα σήμερα το πρωί το μικρό μπουκάλι 12άρι, για δοκιμή. Στην αρχή με ξένισε, αλλά τώρα δε μπορώ να σταματήσω.
Απίστευτη γεύση. Να δούμε αν θα αντέξει και σε βάθος χρόνου.
Εαν με άκουσες, χαίρομαι που δεν σε πήρα στον λαιμό μου, γιατί περί ορέξεως.....
Πάντως και το torque56,είναι στα ίδια ψηλά επίπεδα,και το προτιμώ όταν θέλω περισσότερο τσιγαρίσια γεύση.
Προσωπικά τα πάω μία η άλλη, και έτσι μέχρι στιγμής δεν με έχει κουράσει κανένα τους!!!

Βρετανική Εφημερίδα Guardian. Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, 2011
http://www.guardian.co.uk/society/2011/sep/14/smokeless-nicotine-cigarettes-government

Τίτλος: Δοκιμάστε άκαπνα τσιγάρα νικοτίνης, λέει η κυβέρνηση

(σ.σ) Η "Μονάδα Ώθησης" του γραφείου του Υπουργικού Συμβουλίου, που αναφέρεται παρακάτω, είναι ένας φορέας που προσπαθεί να αλλάξει συμπεριφορές στον κόσμο για διάφορα ζητήματα όπως π.χ. χρήση ζωνών ασφαλείας, χρήση αμόλυβδης βενζίνης, δωρεά οργάνων κτλ. Η μετάφραση είναι ελεύθερη:

Η για τόσα χρόνια άκαμπτη θέση των συμβούλων για τη διακοπή του καπνίσματος: "'η το κόβεις ή πεθαίνεις", διαπιστώθηκε τελικά ότι δε λειτουργεί, όπως μας λέει η Μονάδα Ώθησης του γραφείου του Υπουργικού Συμβουλίου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το κόψουν, και αυτούς προσπαθεί να βοηθήσει η Μονάδα Ώθησης.
80.000 θάνατοι το χρόνο οφείλονται στο κάπνισμα στη Μ. Βρετανία!

Η Μονάδα Ώθησης θέλει να εξερευνήσει και να ενθαρρύνει τα νέα προϊόντα που παρέχουν νικοτίνη στον οργανισμό χωρίς τις βλαβερές τοξίνες και τις καρκινογόνες ουσίες του καπνού, που σκοτώνουν.
Στην ετήσια έκθεσή της, η Μονάδα αναφέρει ότι ένας βασικός κανόνας της συμπεριφοράς μάς λέει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αντικαταστήσει κανείς μια συμπεριφορά με μία άλλη παρά να τη διακόψει τελείως. Γι' αυτό πιστεύει ότι η χρήση νέων προϊόντων που παρέχουν νικοτίνη στον οργανισμό, αλλά χωρίς τις βλαβερές τοξίνες και τις καρκινογόνες ουσίες του καπνού που σκοτώνουν, θα πρέπει να ενθαρρύνεται. Αν υπάρχει το κατάλληλο ρυθμιστικό πλαίσιο και τα προϊόντα αυτά γίνουν ελκυστικά στους καπνιστές, μπορούν να τους διευκολύνουν να απομακρυνθούν από το τσιγάρο και υπάρχει δυνατότητα να σωθούν 10.000 ζωές το χρόνο.

Μερικά προϊόντα όπως το σουηδικό σνους που απαγορεύεται στη Μ. Βρετανία αλλά και κάποιες εκδόσεις άκαπνων τσιγάρων (εννοεί τα η.τ.) είναι παράνομα σε αρκετά κράτη του κόσμου (Αυστραλία, Καναδά, Βραζιλία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη) για το λόγο ότι δεν έχουν ελεγχθεί αν υπάρχουν παρενέργειες.
Όμως, οι ειδικοί έχουν ενημερώσει την κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας ότι η νικοτίνη που περιέχεται σε ορισμένα νέα, απαλλαγμένα από τον καπνό τσιγάρα δεν είναι περισσότερο επιβλαβής από ό, τι η καφεΐνη στον καφέ. Μια πηγή του υπουργικού συμβουλίου δήλωσε: "Πολλές χώρες κινούνται προς την απαγόρευση αυτών των προϊόντων. Πιστεύουμε ότι είναι λάθος."

Ο John Britton, καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Nottingham, είπε στην Guardian ότι τέτοια προϊόντα παροχής νικοτίνης (συμπεριλαμβάνοντας και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα) υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε διάφορα στάδια ανάπτυξης αλλά οι εταιρίες διστάζουν να επενδύοσυν σ' αυτή την τεχνολογία γιατί αναμένουν ότι θα υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ανάλογους με αυτούς των φαρμάκων.

Ο Britton είπε επίσης: "Αν ένας κατασκευαστής κάνει κάποια νύξη ότι το προϊόν του βελτιώνει την υγεία, αυτόματα το προϊόν του γίνεται φάρμακο, και τα φάρμακα όως ξέρουμε ρυθμίζονται με αυστηρούς ελέγχους. Οι τρέχουσες λύσεις αντικατάστασης νικοτίνης πωλούνται ως φάρμακα ((σ.σ)εννοεί τσίχλες, pads, inhaler). Ωστόσο, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα περιέχουν νικοτίνη, αλλά για να παρακάμψουν τους αυστηρούς ελέγχους ως φάρμακα, δεν αναφέρουν τίποτα για τη βελτίωση της υγείας και έτσι μπορούν να πωλούνται ελεύθερα, αλλά με ελάχιστες ή καθόλου πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια ή τα πρότυπα.
Αυτό που ζητάμε είναι να γίνει μια αλλαγή ρύθμισης που θα φέρει όλα αυτά τα προϊόντα νικοτίνης σε ένα καθεστώς διαφάνειας που θα εγγυάται την καθαρότητα και τα ασφαλή πρότυπα, αλλά και θα επτρέπει τη διάθεσή τους στα καταστήματα. "

Ο Ρυθμιστικός Οργανισμός Ιατρικής και Προϊόντων Υγείας (MHRA) εξετάζει την έγκριση αυτών των συσκευών για χρήση. Αν διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλά θετικά υπέρ τους, η κυβέρνηση θα μπορούσε να πιέσει για να μπορούν αυτά τα προϊόντα να διατίθενται σε περίοπτη θέση στα καταστήματα παράλληλα με τα τσιγάρα καπνού και να πωλούνται σε φθηνότερη τιμή.

Η μονάδα είναι πρόθυμη να συνεργαστεί και με τους επικριτές της που θεωρούν την ανάλυση και την παρέμβασή της στη συμπεριφορά των ανθρώπων ότι είναι "κρατικός υπερπροστατευτισμός".

Ο David Halpern, επικεφαλής της μονάδας, είπε στην Guardian: "Όπως και με τις ζώνες ασφαλείας και την απαγόρευση του καπνίσματος, αυτές οι ιδέες δεν ήταν καθόλου δημοφιλείς στην αρχή, αλλά όταν τις εξηγήσαμε στους πολίτες, συμφώνησαν. Σε ένα χρόνο θα είμαστε πολύ πιο σίγουροι για το πόσο καλά μπορεί αυτό να λειτουργήσει. Οι πρώτες δοκιμές πάντως μας έκαναν να είμαστε αισιόδοξοι για τη δημόσια αποδοχή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορούν να σωθούν πολλές ζωές και εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες.

----------------

Με παρασυρατε... :ernaehrung004:

Ευπειθως αναφερω πως σημερα καπνισα μονο 7 'παραδοσιακα' τσιγαρα (αντι για 25) κι αυτο λογω του eGo-T. Ομολογω πως ειχα δοκιμασει και παλιοτερα (το 2009) αλλα τοτε τα ΗΤ που κτκλοφορουσαν ηταν χαλια: διαρροες, υγρα που μυριζαν σαν βρεγμενος σκυλος, και φιλτρακια που ηθελαν ποτισμα καθε 5 τζουρες... Καθε φορα που τα ποτιζες δε, τα χερια σου βουτουσαν στο βρεγμενο σκυλο...

Πολυ μεγαλη βελτιωση το tank. Γεμιζεις 2-3 φορες τη μερα κι αυτο ειναι. Η δε μπταρια, ανετα βγαζει ολη τη μερα (το 2009 ηθελε φορτιση 2-3 φορες μεσα στη μερα).

Παρελαβα σημερα ενα sampler pack απο την Halo, οποτε θα γραψω εντυπωσεις μολις δοκιμασω τα μπουκαλακια. Για την ωρα δοκιμασα το Tribeca (χωρις το 24ωρο). Δεν τρελαθηκα, αλλα ισως ειναι και ψυχολογικο: δουλευω στην συνοικια Tribeca(!)