Σήμερα έστησα μία συνταγούλα η οποία από πρώτη "μυρωδιά" τα σπάει.
Watermellon 5%
Bubblegum 4%
Ripe strawberry 3%
Sweetener 0.5%
Όλα σε TPA, το bubblegum από μόνο του είναι για να το πιεις με το που το ανοίγεις.
Θέλει κάπου στις 10 ημέρες για να στρώσει.
Το "κλασσικό" υγρό μου έχει αποβάλει από πάνω του πλέον το καπνικό.
Αυτό, μόλις ωριμάσει (επειδή άλλαξα κάποια πράγματα πάλι) θα γράψω τις εντυπώσεις του Bykrie και του Βογιατζάκη.![]()
Πολύ ενδιαφέρον Μιχαλιό μου, με χαρά να το δοκιμάσω, μια και έχω αρχίζει να μπουχτίζω πλέον με τα δικά μου υγρά και ψάχνομαι για νέες γεύσεις. :cool4:
Επίσης, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στα δέματα, μια και ο έλεγχος στα τελωνεία έχει γίνει αυστηρός. Μία πεντάδα αντιστάσεις του Subtank, παραγγελία 30-12 από το fasttech, μου ήρθε σήμερα. Και αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι το fasttech αντί να γράφει στο συνοδευτικό τη πραγματική αξία αγοράς, γράφει υψηλότερη τιμή! Πλήρωσα για τη πεντάδα 8 δολάρια, ενώ στο συνοδευτικό αναγράφεται τιμή 12,20 δολάρια! :bang:
Με αυτό τον τρόπο, ακόμα και μια παραγγελία π.χ. από δύο πεντάδες κεφαλές του Subtank κινδυνεύει να κρατηθεί στο τελωνείο...
Παντως προς ενημερωση ολων,δυο παραγγελιες απο fastech που εκανα 12/12 η μι ηρθε αμεσα χωρις χρονοτριβη και η αλλη μολις σημερα,αφου ειχε κρατηθει στο τελωνειο απο τις 27/12....
Οι αξιες τους ηταν 67$ και 49$ αντιστοιχα..Σε καμια,ουτε αυτην που κρατηθηκε μου ζητηθηκε τελικα να πληρωσω δασμους...
ωχ και παραγγειλα 3 πενταδες πραγματικης τιμης 32 ευρω. Θα τις παρω το πασχα.
Αυτο με την υψηλοτερη αναγραφομενη τιμη ειναι κουφο. Και καλα χαμηλοτερη gift, για τελωνειο κλπ το καταλαβαινω. Υψηλοτερη γιατι. ?
Επικοινωνησες με fasttech να τους ρωτησεις γιατι το εκαναν αυτο. ?
Επισης μηπως η καθυστερηση οφειλοταν λογω κινεζικης πρωτοχρονιας κλπ. ?
Βασίλη,εντυπώσεις από τα υγρά του Yaeliq?
Μέτα από 5 χρόνια άτμισμα έφτασε η ώρα του να κοπεί, η αλήθεια είναι ότι το περίμενα ποιο εύκολο αλλά θέλει και αυτό την μάχη του..
θελω να φτιαξω σε εναν kanger protank αντισταση.
μεσα εχει μια 2πλη 0,3(αρα 0,6).
εχω ενα κουτακι αντιστασεις.καποιες απο αυτες ειναι 0,8.
αυτο τι σημαινει?οτι εαν βαλω διπλη θα παει στο 1.6?
επισης σε ποσα watt δουλευουμε τις φτιαχτες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.