To Banoffee είναι
αυτό.
Το Donut ήταν μία δοκιμή για να δω πως παίζει το joy.
Και είναι απλές αναλογίες.
π.χ.
Κλασική αναλογία κρεμούλας:
Bavarian Cream (TPA) 2%
Sweet Cream (TPA) 1%
Για τη φραουλίτσα έχεις τις επιλογές να παίξεις σε αληθινή φράουλα
Strawberry (Ripe) (TPA) 4%
Sweet Strawberry (CAP) 2%
(και αν θέλεις για την "πουτανιά" 1% Strawberry Sisha)
ή καραμέλα φράουλα με
Sweet Strawberry (CAP) 4%
Strawberry(TPA) 1%
Σε ζυμάρι έχεις την επιλογή να του βάλεις ένα ντονατσάκι
Joy (FA) 2%
Ή ένα σκληρό μπισκότο με
Cookie (FA) 2%
Biscuit (Inawera) 1%
Ή ένα χωνάκι με
Sugar Cookie v2 (CAP) 2%
Biscuit (Inawera) 1%
Και εδώ που κάθομαι και το γράφω, αν αλλάξεις την κρεμούλα με έναν συνδιασμό όπως τον παρακάτω, θα έχεις παγωτάκι βανίλια φράουλα με χωνάκι (ή μπισκότο)
Vanilla Bean Ice Cream (ή Vanilla Bean Gelato αν δεν σου αρέσει η πιπερίλα που βγάζει το Ice Cream) (TPA) 4%
Vanilla Custard v1 (CAP) 2%
που με μία koolada (TPA) στο 1-2% (γούστα είναι αυτά) θα έχεις ένα ωραίο παγωτάκι για το καλοκαίρι (κάπου εκεί θα ωριμάσει έτσι που το χοντρύναμε

)
Με το koolada θα έπαιζα προσωπικά στο Gelato και όχι Ice Bean...
Αποδομώντας λοιπόν όλο αυτό τον χαμό αφαιρείς το Sweet cream και παίζεις με μία μονάδα Bavarian για την κρεμούλα σου, μία μονάδα του Joy για τη ζύμη σου και μία αναλογία 1/0.5 (Ripe/Sweet) για τη φράουλα και είσαι στο κασέ.
Τώρα θέλεις η μονάδα σου να είναι στο 2%, στο 3 ή στο 4%, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για την συνταγή στην απλή της μορφή.
Αν παίξεις όμως πολύ ψηλά στην πιο περίπλοκη, ετοιμάσου να φας φαρμακίλα/πιπερίλα ή ότι άλλο σε ίλα που δεν θα σου αρέσει.
