που τον εχει ο αδερφος μου και εγω τον ειχα βαλει για πουλημα....
εαν δεν μου βγαζει την τσιγαρισια που θελω παραγγελνω.
Ρε σεις... Σας ζηλευω... Μακαρι να ημουν καπου κοντα να καναμε καμια ατμιστικη συγκεντρωση με πολυ καφε (το καταιφι θα ηταν τα υγρα που ατμιζουμε), κι αργοτερα μεζεδες και μπυρες...
Απο που Μιχαλη; Εγω αγοραζα 100 ml VG και 100 ml PG και τα πληρωνα πολυ παραπανω απο 22 το λιτρο. Μιλαμε για Ελλαδα μετα τα νεα μετρα. Αν ειναι να τα φερω απο Ζιμπαμπουε αλλαζει.Γιατί καλό μου να δώσεις 22 για ένα λίτρο VG/PG;
Με τόσα λεφτά παίρνεις 5-6 λίτρα!
Άντε, δοκίμασε να μας πεις εντυπώσεις...
Απο που Μιχαλη; Εγω αγοραζα 100 ml VG και 100 ml PG και τα πληρωνα πολυ παραπανω απο 22 το λιτρο. Μιλαμε για Ελλαδα μετα τα νεα μετρα. Αν ειναι να τα φερω απο Ζιμπαμπουε αλλαζει.
Καμια πατεντα για τον bykrie, ατμοποιητη με αλφαδολαστιχο να ατμιζει μεσα απο το κρανος στα ταξιδια θα φτιαξει κανεις. ?
Ολο στα diy υγρα το εχετε ριξει. Ασχοληθειτε και λιγο με το hardware.![]()
Ευκολακι... Ας παρει λαστιχο απο υγρα γρενων της μοτο. Το καθαριζει καλα (οπως τα εντερα στο κοκκορετσι) και το προσαρμοζει στο στομιο του ατμοποιητη. Done deal...
Αμ δεν ειναι ευκολακι.
Χρειαζεται και πατεντα στην πλακετα να συνδεεται με το bluetooth hands free που θα εχει στο αυτι, ωστε να λεει τη λεξη "τζουρα" και να ενεργοποιειται το fire button ωστε να μη σηκωνει τα χερια απο το τιμονι.
Μισες δουλειες. ?
Απο που Μιχαλη; Εγω αγοραζα 100 ml VG και 100 ml PG και τα πληρωνα πολυ παραπανω απο 22 το λιτρο. Μιλαμε για Ελλαδα μετα τα νεα μετρα. Αν ειναι να τα φερω απο Ζιμπαμπουε αλλαζει.
Από το φαρμακείο, φίλτατε. Με 13 ευρώ συνολικά, αγοράζεις 1 + 1 λίτρο VG και PG...
http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_356751.html
αυτος που ειναι RDTA αντι για RTA ειναι πιο "δυσκολος" στο στησιμο?
θα με δυσκολεψει σε κατι σε σχεση με τον Doggystyle?
Για να βλέπουνε μερικοί μερικοί ..... Ντρακουλ .... ονόματα δε λέω .. :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.