E - smoke...

Καμια πατεντα για τον bykrie, ατμοποιητη με αλφαδολαστιχο να ατμιζει μεσα απο το κρανος στα ταξιδια θα φτιαξει κανεις. ?
Ολο στα diy υγρα το εχετε ριξει. Ασχοληθειτε και λιγο με το hardware. :flipout:

Ευκολακι... Ας παρει λαστιχο απο υγρα γρενων της μοτο. Το καθαριζει καλα (οπως τα εντερα στο κοκκορετσι) και το προσαρμοζει στο στομιο του ατμοποιητη. Done deal...

Αμ δεν ειναι ευκολακι.
Χρειαζεται και πατεντα στην πλακετα να συνδεεται με το bluetooth hands free που θα εχει στο αυτι, ωστε να λεει τη λεξη "τζουρα" και να ενεργοποιειται το fire button ωστε να μη σηκωνει τα χερια απο το τιμονι.
Μισες δουλειες. ?

που τον εχει ο αδερφος μου και εγω τον ειχα βαλει για πουλημα....
εαν δεν μου βγαζει την τσιγαρισια που θελω παραγγελνω.

Τσιγαρίσιος ο griffin... δεν νομίζω. :p

Ρε σεις... Σας ζηλευω... Μακαρι να ημουν καπου κοντα να καναμε καμια ατμιστικη συγκεντρωση με πολυ καφε (το καταιφι θα ηταν τα υγρα που ατμιζουμε), κι αργοτερα μεζεδες και μπυρες...

Καταΐφι...
Χμμμ...

Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι.
Βέβαια οι πληροφορίες απο την σελίδα των ελτα, μου φαίνονται αχταρμάς...
Δεν είναι κόκκινη ή ροζ η βάση. Εχει μια ελαφρά ροδαλή απόχρωση βέβαια, αλλά καμμιά σχέση με την φωτογραφία του Βογιατζάκη - ίσως έφταιγε ο φωτισμός του, ή τράβηξε την φωτο με Nikon... :))

3.JPG

Sony α100 παρακαλώ.

Απλά τους άφηνα να λένε όλα αυτά, περί αφύσικα χρωματισμένης βάσης κτλ. :flipout:

Αφού κάθε δοχείο, και ειδικά πλαστικό, μπορεί να επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον χρωματισμό που βλέπουμε ενός υγρού.

Άντε, δοκίμασε να μας πεις εντυπώσεις...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Γιατί καλό μου να δώσεις 22 για ένα λίτρο VG/PG;
Με τόσα λεφτά παίρνεις 5-6 λίτρα!
Απο που Μιχαλη; Εγω αγοραζα 100 ml VG και 100 ml PG και τα πληρωνα πολυ παραπανω απο 22 το λιτρο. Μιλαμε για Ελλαδα μετα τα νεα μετρα. Αν ειναι να τα φερω απο Ζιμπαμπουε αλλαζει.

Άντε, δοκίμασε να μας πεις εντυπώσεις...

Aύριο ή μεθαύριο θα ρίξω ένα τέτοιο μπουκαλακι, μετά θα το γεμίσω 3 φορές με μηδενική VG και 3φορές με μηδενική PG και θα έχω 700 ml 14.3mg/ml νικοτίνης σε 57VG/43PG.
Αν δω οτι με παίρνει να κατεβάσω κι άλλο την νικοτίνη, μπορώ να προσθέσω αλλο ένα μπουκαλάκι μηδενική VG και να έχω 800 ml 12.5mg/ml νικοτίνη σε 62.5VG/37.5PG

Απο που Μιχαλη; Εγω αγοραζα 100 ml VG και 100 ml PG και τα πληρωνα πολυ παραπανω απο 22 το λιτρο. Μιλαμε για Ελλαδα μετα τα νεα μετρα. Αν ειναι να τα φερω απο Ζιμπαμπουε αλλαζει.

Μηδενικές δεν είχε ποτέ κανένα νόημα να αγοράζεις από ατμομάγαζα, αλλά μόνο από φαρμακείο. Μια μέση τιμή για 1 κιλό VG είναι περίπου τα 6 ευρώ και πριν αλλά και μετά τα νέα μέτρα :P

Καμια πατεντα για τον bykrie, ατμοποιητη με αλφαδολαστιχο να ατμιζει μεσα απο το κρανος στα ταξιδια θα φτιαξει κανεις. ?
Ολο στα diy υγρα το εχετε ριξει. Ασχοληθειτε και λιγο με το hardware. :flipout:

Ευκολακι... Ας παρει λαστιχο απο υγρα γρενων της μοτο. Το καθαριζει καλα (οπως τα εντερα στο κοκκορετσι) και το προσαρμοζει στο στομιο του ατμοποιητη. Done deal...

Αμ δεν ειναι ευκολακι.
Χρειαζεται και πατεντα στην πλακετα να συνδεεται με το bluetooth hands free που θα εχει στο αυτι, ωστε να λεει τη λεξη "τζουρα" και να ενεργοποιειται το fire button ωστε να μη σηκωνει τα χερια απο το τιμονι.
Μισες δουλειες. ?

:flipout::flipout:

Περιμένω εξελίξεις...
Ζω για την ημέρα που θα με κυνηγάει η πυροσβεστική, για κράνος που βγάζει καπνούς.. :flipout:

πλακα πλακα το επαθε φιλος μου (στην Ελλαδα). Εκει που ατμιζε στο αυτοκινητο χαρουμενος με τον dripper του σε καμια εκατοστη βαττ, φυσαγε τον ατμο απο το παραθυρο, και ηρθε διπλα του αυτοκινητο με τον οδηγο να του λεει: "φιλε εισαι καλα? νομιζα πως πηρα φωτια το αυτοκινητο σου"

Ενταξει μου εχει συμβει και εμενα στο αμαξι να με κοιτανε περιεργα, ειδικα στις αρχες πριν πολυ κυκλοφορησουν οι ντουμανατοι ατμοποιητες.

Η πλακα ειναι πως σε μια επισκεψη μου καποια μερα και χτυπωντας το κουδουνι σε καποιο σπιτι, ενας περαστικος ηλικιωμενος βλεπει το ντουμανι που δεν καταλαβε απο που ηρθε και σταματησε και με κοιτουσε εντονα. Τον κοιτουσα και εγω αμηχανα για λιγα sec ωσπου τραβηξα αλλη μια τζουρα και τοτε καταλαβε ο ανθρωπος τι ειχε συμβει και μου λεει απολογητικα με εκπληκτα ματια, συγνωμη παλληκαρι μου, νομιζα πως πηραν φωτια τα θυροτηλεφωνα.

Προφανως ειδικα στις αρχες οπου ο κοσμος δεν ηταν συνηθισμενος σε τοσο μεγαλα ντουμανια, ψαχνοταν τι συμβαινει. Ολοι θα εχουν απο μια ιστορια να διηγηθουν (και ο βογιατζακης καμια πενηνταρια)

Παναγιώτη, θα πας στο φαρμακείο της γειτονιάς σου και θα ζητήσεις γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη.
Σε μάρκες θα παίξεις Fagron, Zerbis ή Chemco (γνωστή και ως "του συνδέσμου").
Τις πουλάνε με το κιλό (όχι λίτρο) και πάνε κάπου στα 4-5 το κιλό.

Από το φαρμακείο, φίλτατε. Με 13 ευρώ συνολικά, αγοράζεις 1 + 1 λίτρο VG και PG...

Εγώ ρε παίδες γιατί βρίσκω κάπου στα 9 ευρώ τα 2 λίτρα;

http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_356751.html

αυτος που ειναι RDTA αντι για RTA ειναι πιο "δυσκολος" στο στησιμο?
θα με δυσκολεψει σε κατι σε σχεση με τον Doggystyle?

Καλά, by default, μέχρι και οι kayfun είναι δυσκολότεροι στο στήσιμο από τον doggystyle. :flipout:
Ωραίος ο avocado για τα λεφτά του, αλλά εσύ δεν έψαχνες τσιγαρίσιο;
Αυτός έχει κοντά στο 1.5 εκατοστό άνοιγμα στα airflows του.
Επίσης, αν υπάρχει τρόπος να τον γεμίζεις χωρίς να χρειάζεσαι εργαστηριακό πάγκο σε περίπτωση που έχεις στήσει διπλή αντίσταση, δεν το γνωρίζω. :p
Με τη μονή είναι εύκολο γιατί βγάζεις το κεραμικό του.
Με τη διπλή έπρεπε να λύσω όλο τον ατμοποιητή.
Οπότε έπαιζα σαν dripper.
Και κάπου στην εβδομάδα τον έδωσα γιατί βαρέθηκα.

Για να βλέπουνε μερικοί μερικοί ..... Ντρακουλ .... ονόματα δε λέω .. :BDGBGDB55:

Βολικοί τελικά οι δύο φορτιστές και οι πολλές μπαταρίες... :eviltongue: