E - smoke...

Ε μα, παίρνετε φόρα και δεν σας προλαβαίνω! :eviltongue:

:flipout::flipout:
arkas1_8.jpg

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ε μα, παίρνετε φόρα και δεν σας προλαβαίνω! :eviltongue:

Τηρώ ευλαβικά τις οδηγίες σου. :worshippy:

Εντυπώσεις μην περιμένεις, παρθένα είμαι δεν ξέρω αν θα μ' αρέσει .. :BDGBGDB55:

Γιάννη μου πότε θα βρεθούμε να δοκιμάσεις τα υγρά μου;
Αυτό που τελειώνω, όταν το ρουφάς έχει τη γεύση μπισκότου ενώ όταν το κρατάς στο στόμα σου, σου αφήνει τη γεύση παγωτού βανίλιας στη γλώσσα.
Θα σου βάλω και το 510 drip tip για να μη σε ενοχλεί που βάζεις το άλλο, που είναι πιο χοντρό, στο στόμα σου.

και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουν βάλει όριο ηλικίας τα 18 στα ατμιστικά προϊόντα :flipout:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γιάννη μου πότε θα βρεθούμε να δοκιμάσεις τα υγρά μου;
Αυτό που τελειώνω, όταν το ρουφάς έχει τη γεύση μπισκότου ενώ όταν το κρατάς στο στόμα σου, σου αφήνει τη γεύση παγωτού βανίλιας στη γλώσσα.
Θα σου βάλω και το 510 drip tip για να μη σε ενοχλεί που βάζεις το άλλο, που είναι πιο χοντρό, στο στόμα σου.

και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουν βάλει όριο ηλικίας τα 18 στα ατμιστικά προϊόντα :flipout:

Λογικά είναι κάτι σε Quince TPA 1.5%, Liquid amber FA 0.5%, Almond FA 1.2%, Super Sweet CAP 1%, Honey TPA 0.2%

Υποθέτω το θέλεις το αμυγδαλάκι... :p

Τι γελάς βρε και κάθομαι και βλέπω αν τόνισα σωστά το "υποθέτω";

Το Quince είναι κυδώνι, θέλεις το liquid amber να το ψήσεις να γίνει μαρμελάδα, super sweet με honey για το σιρόπι, αμυγδαλάκι με το Almond (της FA για να μην πικρίζει, αν και εδώ μπορεί και να παίξει το TPA λόγω του κυδωνιού) και είσαι έτοιμος.