E - smoke...

Εγώ έχω πάντα μαζί μου δυο στημένα μοντάκια (provari επι το πλείστον :p ) με δυο υγρά. Το ένα μηδενική νικοτίνη και το άλλο με 3αρα. Ατμίζω με αυτό τον συνδυασμό (χθεσινή μέτρηση :grinning-smiley-043 ) 8-10ml ημερησίως. Βασικός μου ατμοποιητής ο alpha με αντίσταση κάτω από ωμ με 34αρι σύρμα στα 17-18 βατάκια.

Εγώ απάνω μου έχω πάντοτε ένα μικρό αφρικάνικο, ατσάλινο μαχαίρι όπως αυτά που συνηθούν και παίζουν οι αραπάδες

Αν τα υγρά ήταν παντελώς άγευστα, υπάρχε λέτε η πιθανότητα να μην ρουφούσαμε σαν φουγάρα?

Γιατί 3 πράγματα θεωρώ οτι μας τραβάνε και ντουμανιάζουμε.
1. η έλειψη νικοτίνης
2. η κίνηση του χεριού
3. η γεύση του υγρού.

O warewolf θα μας πει...
Σίγουρα δεν θα άτμιζα αυτά που ατμίζω για να δοκιμάσω τις γεύσεις.
Αλλά όταν π.χ. είμαι στη δουλειά, πιάνω το ηλεκτρονικό επειδή το έχω μπροστά μου.
Αν ας πούμε παίρνεις τζούρα και το βάζεις στην άκρη, κάπου που να μην το φτάνει το χέρι σου, θα ατμίζεις σαφώς πολύ λιγότερο, γιατί θα το κάνεις μόνο για την νικοτίνη.

Λοιπόν, παρέλαβα τελικά, πριν λίγο. Πακέτο απο Fastech, μεγέθους Α4, 7-8 πόντους πάχος και βάρος γύρω στα 300-400 γραμμάρια. Με πλήρες mod μέσα. Δεν πλήρωσα ούτε το 3ευρο...Το δέμα δεν είχε ανοιχτεί καθόλου. Απ'ότι βλέπω όμως και στο tracking list, δεν πέρασε καθόλου τελωνείο (αλλιώς θα πλήρωνα τα 3 ευρώ - ή όσο έχει πάει τώρα). Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται - ο κάθε υπεύθυνος υπάλληλος έχει την δική του άποψη ? Εκτός αν έχει πέσει πολλή δουλειά στο τελωνείο και ελέγχουν δειγματοληπτικά. Δυό πακέτα ακόμα που περιμένω, είναι ήδη 1 μήνα στο Ελ.Βενιζέλος (όσο κι αυτό που παρέλαβα σήμερα) - κι έρχονται και Χριστούγεννα...

Γινετε οτι τα ΕΛΤΑ ειναι buρδελο, και δεν ξερουν τι τους γινεται. Δεμα απο Γερμανια μου το εστειλαν στις 25/11, στις 27/11 ηταν Ελλαδα, και σημερα που τους μιλησα μου ειπαν πως τα παντα ολα πανε λεει στο Κεντρο διαλογης, γινεται της κακομοιρας απο δεματα, θα ιιισως να το παρω την επομενη εβδομαδα.

Α4, 7-8 πόντους πάχος...
Τι mod πήρες πια; :flipout:

Εσύ είσαι εδώ;

maxresdefault.jpg

Απάντηση: Re: E - smoke...

O warewolf θα μας πει...
Σίγουρα δεν θα άτμιζα αυτά που ατμίζω για να δοκιμάσω τις γεύσεις.
Αλλά όταν π.χ. είμαι στη δουλειά, πιάνω το ηλεκτρονικό επειδή το έχω μπροστά μου.
Αν ας πούμε παίρνεις τζούρα και το βάζεις στην άκρη, κάπου που να μην το φτάνει το χέρι σου, θα ατμίζεις σαφώς πολύ λιγότερο, γιατί θα το κάνεις μόνο για την νικοτίνη.
Μιας και ειμαι λιγο ιδιοτροπος στα αρωματα (αν συνηθισεις σκετη βαση, ευκολα νιωθεις την παραμικρη χημικιλα/τεχνητιλα αρωματων) δεν θα ελεγα πως λογω αρωματος ατμιζω πιο πολυ. Εξ'αλλου αν πας να πιπιλιασεις εξ αιτιας αυτου σου ερχεται overdose νικοτινης. Κατα καιρους και περιστασεις ενδεχεται εξ αιτιας ενος αρωματος, να κανω λιγο περισσοτερο ή και λιγοτερο.

Το σιγουρο ειναι πωςπαραπανω ml κανω οταν ειμαι σπιτι χαζευοντας σε μονιτορ/tv και οταν ειμαι εξω για φαγητο-ποτο-καφε.
Πιο πολυ εξαρτηση στο mod-ντουμανι- κινησεις για ατμισμα εχω, παρα για να πιπιλιασω ενα νοστιμο υγρο.

Βεβαια εσεις που παιζετε με παρα πολλες γευσεις, σιγουρα αν ειναι ολες επανω στα γουστα σας για καθε ωρα και περισταση, ενδεχομενως να σας κανει να ατμιζετε παραπανω.

Να συμπληρωσω ομως πως με σκετη βαση αγλυκη ατμιζω ελαφρως λιγοτερο. Ενω με τις atmoslab που βγαζουν μια γλυκαδα σαν ζαχαρονερο, ειναι πιο ευκολο να πιπιλιαζεις ακομη και την σκετη βαση.

Αν καποιος μου εδινε καμια 40αρια αρωματακια να κανω τεστ να σας πω. Ισως δεν ανεβαζω ποσοτητα με αρωματα, γιατι ολοι μου δινουν τις αποτυχιες τους που ειναι για να καταληξουν στον νεροχυτη. :D (σποντα)

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ισως δεν ανεβαζω ποσοτητα με αρωματα, γιατι ολοι μου δινουν τις αποτυχιες τους που ειναι για να καταληξουν στον νεροχυτη. :D (σποντα)

:rifle:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Αν καποιος μου εδινε καμια 40αρια αρωματακια να κανω τεστ να σας πω. Ισως δεν ανεβαζω ποσοτητα με αρωματα, γιατι ολοι μου δινουν τις αποτυχιες τους που ειναι για να καταληξουν στον νεροχυτη. :D (σποντα)

Όσα θέλεις!
Βέβαια για μία επιτυχία, ατμίζουμε καμιά 100αριά αποτυχίες... :p

Προς το παρόν το τρώει ο έλεγχος των ΕΛΤΑ.
Παίζει να χαλαρώσει αργότερα, αλλά δεν θα συμβούλευα τώρα κάποιος να παραγγείλει ατμιστικό προϊόν από Κίνα.
Από Ευρώπη είναι λίγο πιο σίγουρο αλλά και πάλι πρακτικά απαγορεύεται.
Εξάλλου η fasttech για παράδειγμα ήδη δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις παραγγελία με ατμιστικό προϊόν μέσα αν είσαι από Ελλάδα γιατί έχει φάει τρελό dispute στο paypal

Από Αμερική τι παίζει Μιχάλη έχεις ιδέα;

Από Αμερική τι παίζει Μιχάλη έχεις ιδέα;

Οι αγορές απο μαγαζια έχουν πρόβλημα. Και απο Κίνα και απο Αμερική και απο Ευρώπη.
Περνάνε μόνο αγορές απο ιδιώτες (μεταχειρισμένο δηλαδή) και αυτό όχι απόλυτα.

Παντως εχω τον πρωτο aromamizer και ειναι φοβερος για straight to lung καταστασεις. Λιγακι πιο δυσκολος στο στησιμο (δεν απαιτει, αλλα ειναι καλυτερος με 2 καθετες αντιστασεις) αλλα βγαζει πολυ γευση και ντουμανι

Μετά απο ενάμιση μήνα στο αεροδρόμιο, άρχισε να κινείται και το 2ο πακέτο...
Αυτό μπήκε στα Γ.Ε.Τ.Α. ( = Γραφεία Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων των ΕΛΤΑ) - το προηγούμενο δεν μπήκε - αλλά την πάτησαν, αυτό δεν έχει μέσα καπνιστικά... :))

2/12/2017, 00:48:30 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
1/12/2017, 14:49:51 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
1/12/2017, 12:49:51 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ
1/12/2017, 07:11:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
18/10/2017, 05:14:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
14/10/2017, 15:48:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Eγώ λέω οτι αν τους ξεσκίσουμε σε μικροαγορές των 4-5 ευρώ απο Κίνα, ή αν σπάμε μια παραγγελία σε 5-6 μικρότερες, ο 1.5 μήνας θα γίνει 3, 4, 5 και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο καθεστώς - είτε με νομοθετική απόφαση είτε με εσωτερική πρωτοβουλία των ελτα. Εκτος αν διοριστεί ο μισός πληθυσμός να ψάχνει δέματα στο αεροδρόμιο ή αν αυτοκαταργηθούν τα ελτα... :))

Re: Απάντηση: E - smoke...

Eγώ λέω οτι αν τους ξεσκίσουμε σε μικροαγορές των 4-5 ευρώ απο Κίνα, ή αν σπάμε μια παραγγελία σε 5-6 μικρότερες, ο 1.5 μήνας θα γίνει 3, 4, 5 και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο καθεστώς - είτε με νομοθετική απόφαση είτε με εσωτερική πρωτοβουλία των ελτα. Εκτος αν διοριστεί ο μισός πληθυσμός να ψάχνει δέματα στο αεροδρόμιο ή αν αυτοκαταργηθούν τα ελτα... :))

δεν κατάλαβα σε τι τους χαλάει να κάνει το δέμα να φτάσει σε εσένα ακόμη και έναν χρόνο?