E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Χαχαχά, το αναφέρω για να μην νομίσει ο Τζιμίσκουλας ότι με το... σκατουλάκι το Provari που έχει για μοντάκι, ότι θα... :flipout:

:rifle:

είπε ο κινεζολάγνος που κόντεψε να λαμπαδιάσει το σπίτι του από κινεζιά.. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

χμμμ..τον ματιασα...
αρχισε τα φτυσιματακια του στην εισοδο του αερα..
θα στησω σημερα με λιγοτερο βαμβακι.

Κάτι δεν κάνεις καλά με τα βαμβάκια σου Μήτσε, έχω πιει πολύ saltybacco σε siren και δεν είχα ποτέ θέματα ούτε με φτυσίματα ούτε με τίποτα.

Υγ Τα μπράβο κλπ στα παιδιά εδώ μέσα γιατί κι εγώ αυτούς συμβουλεύτηκα κάποτε κι ένας από τους προτεινόμενους ήταν ο siren.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Κάτι δεν κάνεις καλά με τα βαμβάκια σου Μήτσε, έχω πιει πολύ saltybacco σε siren και δεν είχα ποτέ θέματα ούτε με φτυσίματα ούτε με τίποτα.

Υγ Τα μπράβο κλπ στα παιδιά εδώ μέσα γιατί κι εγώ αυτούς συμβουλεύτηκα κάποτε κι ένας από τους προτεινόμενους ήταν ο siren.

θα δω με το βαμβακι τι γινεται.
παντως εχουν αρκετοι θεμα και στο vaping.gr

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

ΥΓ.: Χαχαχά, το αναφέρω για να μην νομίσει ο Τζιμίσκουλας ότι με το... σκατουλάκι το Provari που έχει για μοντάκι, ότι θα μπορούσε να παίξει με αυτό το σοβαρό εργαλείο... :flipout:

Το σοβαρό εργαλείο από την Κίνα; :flipout:
Στο provari παίζει ο Dvarw. Τέτοια παιχνιδάκια παίζουν στο SX mini.
Έτσι όπως έχει γίνει με το provari, το ρίχνω στο ebay και παίρνω τρία τέτοια σετάκια να μου βρίσκονται. :eviltongue:

Εμ, τι το λες και δεν το κάνεις; Πούλα το... σκατουλάκι όσο πιάνει ακόμα κάποια καλά φράγκα, για να πάρεις ένα μοντάκι που να μπορεί να κάνει και το χοντρό παιχνίδι! :rofl:

Στο μεταξύ παίδες, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες συσκευασίες με τα σακουλάκια των δέκα τεμαχίων των ανταλλακτικών mesh για τον Profile. Και όπως βλέπετε εδώ, έγιναν sold out με τη μία! :flipout:

Ενδεικτικό του ότι ο Profile πουλάει ήδη σαν τα ζεστά ψωμάκια. Στα 4,99 δολάρια, άρα κάπου στα 5 ευρώ στην Ελλάδα θα πωλούνται. Στα 50 λεπτά το κομμάτι, μια χαρά.

Κι εδώ η συσκευασία με τα ανταλλακτικά βαμβάκια, τελικά βγήκε σε συσκευασία των δέκα τεμαχίων, πάλι στα 4,99 δολάρια. Και τα βαμβάκια sold out! :flipout:

Τι να τα κάνω βρε;
Εγώ MTL ατμίζω. Δεν μπορώ ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι να καφριλιάζω.

Να σου πω την αλήθεια αν ήθελα wotofo θα χτυπούσα τον Warrior :p
Πολύ βαμβάκι ρε παιδί μου και σε κλειδώνει στα δικά της ανταλλακτικά.

Καλά, διάλεξε το πιο πολύπλοκο υγρό που φτιάχνεις, και άμα βρεθούμε στη Μαρμίτα θα φέρω τον Profile με καινούριο mesh και βαμβάκι για να τον δοκιμάσεις. Ξέρω ότι είσαι αντικειμενικός σε τέτοια θέματα και με φοβερούς γευστικούς κάλυκες, η άποψή σου θα είχε ιδιαίτερη βαρύτητα... :worshippy:

Μα αν θέλεις να "αναλύσεις" ένα υγρό, dripper θα χρησιμοποιήσεις! :smile:
Ξεχνάς ότι έχω 3 drippers με ενεργούς ανά πάσα στιγμή τους δύο; :p
Και μόλις μου θύμησες ότι θα πρέπει να βάλω κατσαρόλα πάλι.

Μα ακριβώς για αυτό στο λέω φίλτατε, φέρε μαζί και τον καλύτερο dripper που θεωρείς ότι έχεις, για να τον συγκρίνεις με τον Profile. Εμένα με ενδιαφέρει η άποψη που θα σχηματίσεις για τη γεύση που δίνει ο Profile, ειδικότερα με το mesh, σε τι επίπεδο δηλαδή βρίσκεται...

Ok...
Hadaly + Phenotype it is... :)
Να δούμε για αρχή τον χαρακτήρα του και που παίζει.
Υποθέτω προς Hadaly μεριά λόγω του deck.
Θα τους στήσω να παίζουν και στα 40-50 watt

Πολύ σωστός. Ο Profile είναι σχεδιασμένος να παίζει στα 45-65W με το mesh, στα 50-55W τον ατμίζω κι εγώ, με κλειστή την πάνω σειρά από τις τρύπες, δηλαδή με ανοιχτές τις δύο από τις τρεις σειρές τρύπες αέρα που έχει και στις δύο πλευρές. Όπως ακριβώς δηλαδή συστήνει και ο RiP στο review του... :2thumb22sup:

Καλά, ο αέρας είναι γούστο.
Δοκίμασε να βάλεις και το καπάκι κάθετα στο mesh, να βρέξεις το βαμβάκι από κάτω αντί για το mesh και θα βρεις τελικά τι σου αρέσει τελικά.
Το mesh βέβαια βγάζει μια πολύ καθαρή γεύση που δεν πλησιάζεται από το coil, οπότε όπως και να έχει, η αναμέτρηση είναι άνιση και ο profile έχει κερδίσει από τα αποδυτήρια.
Μέχρι να σου ρίξει καψούλι βέβαια... :D

Εμ, δεν παίζει να μου ρίξει καψούλι, είναι απλά άγνωστη έννοια το καμένο για τον Profile. Μόλις βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, δες το βιντεάκι από το review του RiP που ανέβασα, μόλις αντιληφθείς την φιλοσοφία κατασκευής του ατμοποιητή, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φας καμένο, εκτός κι αν είναι κάποιος τόσο βλάκας που παρόλες τις προειδοποιήσεις του Prrofile, αφήσει να στεγνώσουν εντελώς τα βαμβάκια...

Βασικά υπάρχουν 2 περιπτώσεις να φας καψούλι.
Η μία να στεγνώσουν τα βαμβάκια.
Η άλλη να μην ακουμπάει το βαμβάκι στο mesh σε κάποιο σημείο. Ειδικά αυτός που θέλει μισό μαξιλάρι για να τον στήσεις, αν δεν βάλεις το δικό του και προσπαθήσεις με δικό σου, υπάρχει η πιθανότητα να την πατήσεις.

Ασε που θα βρεθούν σίγουρα "τσιγκούνηδες" που θα χωρίσουν το βαμβάκι του στα δυο για να κάνουν δυο στησίματα...και εκεί καραδοκεί το καψούλι φυσικά :flipout:

ωχ ωχ...είμαι έτοιμος:hanged:

Με τόσο βαμβάκι που θέλει και τόσο που θα πετάς βέβαια, ένα πακέτο cotton bacon θα σου βγάζει 10 στησίματα το πολύ! :flipout:

Εγώ αυτό που ξέρω, είναι το ότι μάλλον ο Τζιμίσκουλας έχει καταλάβει ήδη ότι ο Profile είναι εργαλείο που δεν αστειεύεται, και "στρίβει διά του αρραβώνος" από την κόντρα! :flipout:

Και μάλλον θα γούσταρε να τον τσιμπήσει κιόλας, αλλά το Provari δεν είναι καν ικανό να γαργαλήσει τα μπαλάκια του Profile. :smash:

Όσο για τον Τεγκονίκο, εσύ αγαπητέ μου, τα στησίματα που κάνεις και τα υγρά που ατμίζεις, μόνο εσύ μπορείς να τα ατμίσεις. :flipout:

Πολύ θα γούσταρα να έβλεπα τη φάτσα του Τζιμίσκουλα και τις γκριμάτσες που θα έκανε, μόλις του έδινες να ατμίσει οτιδήποτε από αυτά που ατμίζεις εσύ. Δεν έρχεσαι την επόμενη φορά στη Μαρμίτα, για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος;! :BDGBGDB55:

Άσχετο βρε το ένα με το άλλο.
Άμα πας να βάλεις αυτό το πράγμα πάνω στο provari θα προεξέχει από παντού! :flipout:

Για τέτοια τερατάκια έχω το διμπάταρο το SX Mini.
Και τον phenotype εκεί τον κοτσάρω.
Τον Hadaly τον έχω σε squonk.

To προβατάκι είναι για την απόλαυση.

Του Παναγιώτη του βρωμάνε όλα τα υγρά μου στα 18 βατάκια που ατμίζω...
Τις προάλλες μου έφερε και άτμισα ένα υγρό που κόβει φλέβες λέει και το φτιάχνει σε ποσότητες...μάλιστα τράβαγε τζούρες μπροστά μου και έλεγε...πω πω..τι απόλαυση είναι αυτή..
Για δώσε μου του λέω λιγάκι να δοκιμάσω..

ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το ληγμένο λίπασμα που άτμισα...μου άφησε ψυχολογικά λέμε... :flipout: