Σήμερα ανέβηκα Αθήνα γιά κάποιες δουλειές, και με την ευκαιρία σε κάποιο λίγο ελεύθερο χρόνο που μου έμεινε, βρέθηκε σε κάποιο κατάστημα ΗΤ, και δοκίμασα το alter eGo-T με δύο διαφορετικές γεύσεις Halo ,και οι δύο στα 12 mg Νικοτίνης.
Το Pime15 και το Freedom.
Αρχικά θέλω να πω, ότι εντυπωσιάστηκα με την απόδοση του alter eGo-T, σε σημείο που δεν το περίμενα, και βρέθηκα στο τσάκ, να το αγοράσω.Μου άρεσε πάρα πολύ και μου φάνηκε ότι του πάνε πάρα πολύ οι γεύσεις Halo.
Με φρέναρε το ότι δεν διαθέτει απευθείας φόρτιση ενω είναι σε χρήση,και εγω βρίσκομαι αρκετές ώρες μπροστά σε ΗΥ.
Κατά τα υπόλοιπα μπορώ να πω, ότι ίσως και να μου άρεσε περισσότερο απο το Elips η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει.
Αν και σε 12 mg νικοτίνη, είχε απίστευτα καλό χτύπημα με τα Halo,που εγω με το Elips και με 18άρια Halo δεν το έχω νοιώσει τόσο πολύ.Ειδικά στο Freedom 12άρι, ένοιωσα τέτοιο χτύπημα που μου ήρθε να βήξω....σαν την πρώτη φορά που έβαλα τσιγάρο στο στόμα μου!!!
Αρχίζω μετά απο αυτό να βάζω σημάδι σε κάτι παρόμοιο, με δυνατότητα εν χρήση φόρτιση.
Πάμε τώρα στα υγρά....
Halo Prime 15.....Δεν μου άρεσε καθόλου, ιδιαίτερα στην εκπνοή κατά το τελείωμα,μου άφηνε μιά μπερδεμένη γεύση, κάτι μεταξύ καφέ-κακάο, και μερέντας!!!
Δεν ταιράζει καθόλου στα δικά μου γούστα
Halo Freedom....Ισως η καλύτερη και πιό κοντινή γεύση προς το κανονικό τσιγάρο απο ΗΤ που έχω δοκιμάσει έως τώρα.Στα 12 νικοτίνης που το δοκίμασα, μου ήταν αρκετά βαρύ, πράγμα που σημαίνει ότι κάλιστα θα μπορούσα να κατέβω στα 9 Mg νικοτίνης, πράγμα πολύ καλό.
Σίγουρα θα το πάρω κάποια στιγμή,μιά και το θεωρώ ισάξιο του εξ'ίσου αγαπημένου μου Torque 56.
Προς το παρών, μετά και τη σημερινή μου δοκιμή, εξακολουθώ να παραμένω Τριμπεκάκιας!!!
Επίσης θα ήθελα να σας πω, ότι σήμερα αγόρασα απο Αθήνα και ένα Τρμπεκάκι 18άρι, επειδή είχα ξεμήνει εντελώς, και απόψε το βράδυ δοκίμασα να δοκιμάσω αμέσως με το που άνοιξα το μπουκάλι, γιά να διαπιστώσω κατά πόσο στέκει αυτό που λένε περί ωρίμανσης.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ,πράγματι δεν είναι αυτό που έχω αγαπήσει απο τις πρώτες φορές, όπου και άφησα γιά περισσότερο απο 24 ώρες ανοιχτό το μπουκάλι...μου φαίνεται σαν εντελώς διαφορετικό υγρό, σε σημείο μάλιστα που να μην μου αρέσει κι'όλας!!!
Αυτά.....