E - smoke...

Ego-w joyetech με δοχειο 2ml ειναι σαν αυτο της NOBACCO "i-Want" . Εχει ενσωματωμενο δοχειο με το καπακι και ενδειξη απο τα πλαγια το υγρο, διαρροες τελος λεμε..... ντουμανι να χαθει ο τοπος.... ο φιλος που το αγορασα μου ειπε οτι ειναι το νεο Ego-w και απο μπαταρια 1100mAh. Αυριο θα σας βαλω και φωτο.

Παρέλαβα Halo Tribeca... Έχει κάποιος την καλωσύνη να μου υπενθιμίσει τί και πώς γίνεται η ωρίμανσή του;
Απλά ανοίγω το καπάκι και τον αφήνω; Για πόσο; Χωρίς καθόλου καπάκι πάνω;

Εγώ το πήρα το μεσημέρι και το έχω αφήσει ανοιχτό.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω...

Ωραιο το βιντεο παραπανω, αλλα δεν εξηγει:

-Μας δειχνει τον ατμοποιητη, αλλα δεν μας δειχνει απο την αρχη το ξεματιασμα να καταλαβουμε πως τον ανοιξε.

- Αν εχω καταλαβει σωστα, υπαρχει ενα, ή δυο φυτιλια συνολο. ? Καπου διαβασα οτι το φυτιλι του tank, τροφοδοτει το φυτιλι της αντιστασης. Ισχυει, ή προκειται για ενα φυτιλι που καταληγει απο το tank στην αντισταση. ?

-ειδα οτι αλλαζει το συρματακι της αντιστασης, πως ξερουμε τι αντισταση ειχε το παλιο ωστε να εχει την ιδια ακριβως και απο που θα προμηθευτουμε το συρματακι. ?

-Τι φυτιλι χρησιμοποιησε (και που το βρισκουμε το συγκεκριμενο). ?

-Λενε, οτι βαλε βγαλε το μεταλικο δισκο που συγκρατει το φυτιλι, υστερα απο μερικες φορες δεν ξαναμπαινει καλα στον ατμοποιητη. (αλλα και 2-3 φορες να αντεξει, οκ κερδος υπαρχει)

Οπως και να εχει, αν καταφερουμε να γλυτωσουμε συνεχεια αγορα ατμοποιητων, τα εξοδα θα περιοριζοταν στα υγρα.
Ασε και που εκει, θα αρχισουμε τη δικη μας συνθεση/παραγωγη. (θα κατοχυρωσω πατεντα γευση: χοιρινο με σελινο)

Last edited:
Σήμερα ανέβηκα Αθήνα γιά κάποιες δουλειές, και με την ευκαιρία σε κάποιο λίγο ελεύθερο χρόνο που μου έμεινε, βρέθηκε σε κάποιο κατάστημα ΗΤ, και δοκίμασα το alter eGo-T με δύο διαφορετικές γεύσεις Halo ,και οι δύο στα 12 mg Νικοτίνης.
Το Pime15 και το Freedom.

Αρχικά θέλω να πω, ότι εντυπωσιάστηκα με την απόδοση του alter eGo-T, σε σημείο που δεν το περίμενα, και βρέθηκα στο τσάκ, να το αγοράσω.Μου άρεσε πάρα πολύ και μου φάνηκε ότι του πάνε πάρα πολύ οι γεύσεις Halo.

Με φρέναρε το ότι δεν διαθέτει απευθείας φόρτιση ενω είναι σε χρήση,και εγω βρίσκομαι αρκετές ώρες μπροστά σε ΗΥ.
Κατά τα υπόλοιπα μπορώ να πω, ότι ίσως και να μου άρεσε περισσότερο απο το Elips η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει.
Αν και σε 12 mg νικοτίνη, είχε απίστευτα καλό χτύπημα με τα Halo,που εγω με το Elips και με 18άρια Halo δεν το έχω νοιώσει τόσο πολύ.Ειδικά στο Freedom 12άρι, ένοιωσα τέτοιο χτύπημα που μου ήρθε να βήξω....σαν την πρώτη φορά που έβαλα τσιγάρο στο στόμα μου!!!

Αρχίζω μετά απο αυτό να βάζω σημάδι σε κάτι παρόμοιο, με δυνατότητα εν χρήση φόρτιση.

Πάμε τώρα στα υγρά....

Halo Prime 15.....Δεν μου άρεσε καθόλου, ιδιαίτερα στην εκπνοή κατά το τελείωμα,μου άφηνε μιά μπερδεμένη γεύση, κάτι μεταξύ καφέ-κακάο, και μερέντας!!!
Δεν ταιράζει καθόλου στα δικά μου γούστα

Halo Freedom....Ισως η καλύτερη και πιό κοντινή γεύση προς το κανονικό τσιγάρο απο ΗΤ που έχω δοκιμάσει έως τώρα.Στα 12 νικοτίνης που το δοκίμασα, μου ήταν αρκετά βαρύ, πράγμα που σημαίνει ότι κάλιστα θα μπορούσα να κατέβω στα 9 Mg νικοτίνης, πράγμα πολύ καλό.
Σίγουρα θα το πάρω κάποια στιγμή,μιά και το θεωρώ ισάξιο του εξ'ίσου αγαπημένου μου Torque 56.

Προς το παρών, μετά και τη σημερινή μου δοκιμή, εξακολουθώ να παραμένω Τριμπεκάκιας!!!

Επίσης θα ήθελα να σας πω, ότι σήμερα αγόρασα απο Αθήνα και ένα Τρμπεκάκι 18άρι, επειδή είχα ξεμήνει εντελώς, και απόψε το βράδυ δοκίμασα να δοκιμάσω αμέσως με το που άνοιξα το μπουκάλι, γιά να διαπιστώσω κατά πόσο στέκει αυτό που λένε περί ωρίμανσης.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ,πράγματι δεν είναι αυτό που έχω αγαπήσει απο τις πρώτες φορές, όπου και άφησα γιά περισσότερο απο 24 ώρες ανοιχτό το μπουκάλι...μου φαίνεται σαν εντελώς διαφορετικό υγρό, σε σημείο μάλιστα που να μην μου αρέσει κι'όλας!!!

Αυτά.....

Last edited:
Με αφορμη το βιντεο, αρχισα να ψαχνω και εγω. Νομιζω οτι δειχνει ατμοποιητη Α2, επισκευασιμο.
Εγω αρχισα να ψαχνω πατεντες για ego-t ατμοποιητη.
Το τι εχω διαβασει για αντικατασταση φυτιλιων δεν περιγραφεται.
Πλεγμα απο καλωδιο κεραιας tv, φυτιλι zippo, φυτιλακι απο καντηλι, το φακκελακι απο πυραμιδα τσαι λιπτον, κλπ κλπ.
Οπως και να εχει, επειδη εχω 3 ατμο που μυριζουν καμενο αυριο αν βρω χρονο θα δοκιμασω αντικατασταση φυτιλιου με οτι βρω. (π.χ. τριχες απο αγριογουρουνο)

Re: Απάντηση: E - smoke...

Προς το παρών, μετά και τη σημερινή μου δοκιμή, εξακολουθώ να παραμένω Τριμπεκάκιας!!!

Αυτά.....

περιμενε, και σε λιγες μερες θα παθεις...υπερτριμπεκιαση. Ερχεται το...νεκταρ. :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

με πεισατε!θα το παρω και εγω αυτο το tribeca να δω τι σόι πραμα ειναι!

Κοίτα.....μη σε πάρουμε στο λαιμό μας έτσι;....
Π.χ σε πολλούς αρέσει το Halo Prime 15 ,και σε εμένα που το δοκίμασα σήμερα, δεν μου άρεσε.

Αν πάλι δεν σου αρέσει το Tribeca,μην στεναχωριέσαι, εδω είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε!!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Κοίτα.....μη σε πάρουμε στο λαιμό μας έτσι;....
Π.χ σε πολλούς αρέσει το Halo Prime 15 ,και σε εμένα που το δοκίμασα σήμερα, δεν μου άρεσε.

Αν πάλι δεν σου αρέσει το Tribeca,μην στεναχωριέσαι, εδω είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε!!!!
οχι βρε Γιαννη,τι να με παρετε στο λαιμο σας ρε φιλε..Να σου πω,το natura virginia μια χαρα ειναι,αλλα το βαρεθηκα,ωρα ειναι να δοκιμασω και κατι αλλο.αν και σιγα σιγα σκεφτομαι να αρχισω να δοκιμαζω diy σιροπια!

Με φρέναρε το ότι δεν διαθέτει απευθείας φόρτιση ενω είναι σε χρήση,και εγω βρίσκομαι αρκετές ώρες μπροστά σε ΗΥ.

Γιαννη διαθετει και μαλλον αυτοι δεν ειχαν.
Απο εξωτερικο φυσικα και πιο φθηνα οπως παντα.
http://www.cignot.com/product_p/ego-pth-all.htm

Οταν ειχα παραγγειλει το πρωτο tribeca, ο κουριερ εκανε 10 λεπτα να μου το δωσει (εξω απο την πορτα μου) γιατι δεν ειχε σημα κινητου το ηλεκτρονικο μηχανηματακι που επρεπε να υπογραψω και κοβαμε βολτες να βρει σημα.

Σημερα, και ενω εχω μεινει με ψηγματα ατμου, μου εφερε (παλι ο ιδιος κουριερ) το prime που ειχα παραγγειλει να δοκιμασω. Χριστιανε μου του λεω, δωσε το γρηγορα γιατι μειναμε απο καυσιμα. Αμ δε.
Δεν ειχε ρεστα, και το πηρε μαζι του για να ξαναρθει αργοτερα. :violent-smiley-011:

Το ωραιο ειναι οτι σημερα-αυριο, περιμενω κι αλλη παραγγελια (ατμοποιητες ego-c). Αν ξαναερθει ο ιδιος, να δω τι αλλο θα συμβει.

Μα τοσο γκαντεμης αυτος ο κουριερ. ?
Ελπιζω να μην βουλιαξει και το καραβι που φερνει τα tribecoμπουκαλα απο το Αμερικα.
Οτι κι αν συμβει, κανονικο τσιγαρο δεν θα αναψω.

Nobacco Giant ή Ovale Ego-C;
Είμαι μάλλον ανάμεσα στα δύο...

Για το Giant που μπορώ να μιλήσω, το συνιστώ ανεπιφύλακτα...... δεν θα δεις διαρροή ποτέ!

Το νεο μου αποκτημα¨ego-w 900 mAh διασταση:17 μακρος λεμε παιδια...... αλλα εχει ενα χτυπημα αλλο πραμα... τελος τα υγρα να ξεχειλιζουν με αυτο.

1.jpg

5-269

Last edited: