E - smoke...

Συνήθως τα post σε οδηγούν στο πως και τι να στήσεις σε αντίσταση.
Αν έχουν απόσταση μεταξύ τους και πας να βάλεις λεπτό σύρμα, θα σου βγει στα 3Ω. :D
Αν είναι κοντά και πας να βάλεις χοντρό, παίζει απλά και να μην χωράει.

Το βαμβάκωμα το ίδιο με τους MTL.
Ειδικά εδώ θέλεις καλό αφράτεμα!

Kanthal A1 24GA,3αρι πυρηνα,7 σπειρες,0.7Ohm..
παιζω 22-23 watt και βεβαια υγρο με νικοτινη 1.5-δηλαδη τα μισα απ`οτι κανω στον τσιγαρισιο ατμοποιητη.
πολυ ωραια γευση,ντουμανακι οσο θελω και smooth τζουρα.
ειναι πιστευω οτι πρεπει για καποιον που ατμιζει με σφιχτους ατμοποιητες και θελει να δοκιμασει και την αλλη πλευρα,αλλα με πολυ ομαλο τροπο..
ωραια προταση παιδια-ευχαριστω..

Άμα τον συνηθίσεις έτσι Δημήτρη, αργά ή γρήγορα θα θελήσεις να ανέβεις και παραπάνω, και να δοκιμάσεις και το πνευμονικό άτμισμα στο εύρος 40-60W.

Από κει και μετά βέβαια, δεν έχει γυρισμό, τους τσιγαρίσιους ατμοποιητές θα τους πετάξεις στα σκουπίδια, γιατί θα σου είναι εντελώς αδύνατον να πάρεις την ένταση που μόνο το πνευμονικό άτμισμα μπορεί να δώσει...

σαφώς και υπάρχει γυρισμός, μην ακούς τον φαταούλα :grinning-smiley-043
Εγώ π.χ από τα 40- 50 βάτ που άτμιζα πλέον είναι σε ημιπνευμονικό/τσιγαρίσιο άτμισμα στα 18 βατάκια, και με καλύπτει μια χαρά.
Βασικά με είχε κουράσει να αναπνέω βαθιά κάθε φορά που άτμιζα...
Βέβαια ο Παναγιώτης προσπαθεί να με βάλει στον ίσιο δρόμο...τι να λέμε... :flipout:

Συμφωνω με Βογιατζακη παρε ενα clampton wire ss306l και μπουμπουνατο,αυτος ο ατμοποιητης για τετοια ειναι φτιαγμενος οχι για Κανθαλ..ισως ομωσ καλα το πας, εαν κατεβαινεις σιγα σιγα σε ωμικη αντισταση...με επιστομιο σχεδον οσο η διαμετρος του τανκ,θελει ατμισμα πανω απο τα 50w για να τον φχαρισθηθεις..

αγαπιεστε εσεις οι δυο...!!!:flipout:

οντως βλεπω οτι ειναι αλλη φαση η πνευμονικη τζουρα,αλλα εχει και αρκετα μειον..
περισσοτερη καταναλωση υγρου,περισσοτερα ρευματα..
επισης εχει ακουστει οτι με την πνευμονικη τζουρα υπαρχει περισσοτερο κινδυνος για υγρο στα πνευμονια αφου παει ζεστος κατευθειαν σε αυτα..

σημερα τον πηρα στην δουλεια για δοκιμη.
οντως δεν κουραζει και μαλιστα το "πεσιμο" στο 1,5 νικοτινη απο 3, εκανε και σοφτ την τζουρα χωρις μαλιστα να χρειαστω να τραβαω συνεχεια..!!

θα δειξει στην πορεια πως θα μου βγει..

Συμφωνω με Βογιατζακη παρε ενα clampton wire ss306l και μπουμπουνατο,αυτος ο ατμοποιητης για τετοια ειναι φτιαγμενος οχι για Κανθαλ..ισως ομωσ καλα το πας, εαν κατεβαινεις σιγα σιγα σε ωμικη αντισταση...με επιστομιο σχεδον οσο η διαμετρος του τανκ,θελει ατμισμα πανω απο τα 50w για να τον φχαρισθηθεις..

δεν θελω να ανεβω βαττ γιατι και θα ξε-συνηθισω το πιο σοφτ χτυπημα του τσιγαρισιου και θα παμε σε αλλα ντουμανια-ομιχλη.
και τωρα παντως στα 22 βατακια με αερα ανοιχτο στα 3/5,παιζει ακριβως οπως θελω.

εννοειται, εσυ για τον εαυτο σου ξερεις καλυτερα..
κοτσαρε μια 0,2 να νιωσεις και ασε τα ψοφια..:grinning-smiley-043

εννοειται, εσυ για τον εαυτο σου ξερεις καλυτερα..
κοτσαρε μια 0,2 να νιωσεις και ασε τα ψοφια..:grinning-smiley-043

0.2..!!!:flipout:
με το ζορι πεσαμε στο 0.7..!!στην καλυτερη για δοκιμη αντε να παω 0.5..
αργοτερα θα δοκιμασω και αλλα συρματα.
προς το παρον μου αρεσει ακριβως ετσι οπως μου καθησε...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μιλάμε για φυσιολογικούς ανθρώπους Νίκο μου, και όχι για τη δική σου περίπτωση, που ακόμα κι ο Φρόυντ θα έσκιζε και θα κατάπινε όλα του τα πτυχία... :flipout:

σιγά τα πτυχία του κοκάκια ρε..

τελικά σου δούλεψε το στήσιμο στα 0.1ohm που πάλευες ρε ή έγινε έκρηξη? :flipout:

δεν θελω να ανεβω βαττ γιατι και θα ξε-συνηθισω το πιο σοφτ χτυπημα του τσιγαρισιου και θα παμε σε αλλα ντουμανια-ομιχλη.
και τωρα παντως στα 22 βατακια με αερα ανοιχτο στα 3/5,παιζει ακριβως οπως θελω.

νομίζεις ότι παίζει όπως θέλεις. Είναι απλά ψευδαίσθηση. Φτιάξε μία 0.3ohm και άτμισε αγόρι μου στα 80 βατάκια και θα βρεις την υγειά σου. Να, ρώτα και τον Βογιατζάκη, θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου... :flipout:

νομίζεις ότι παίζει όπως θέλεις. Είναι απλά ψευδαίσθηση. Φτιάξε μία 0.3ohm και άτμισε αγόρι μου στα 80 βατάκια και θα βρεις την υγειά σου. Να, ρώτα και τον Βογιατζάκη, θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου... :flipout:

80watt οριο εχει το hicigar warewolf και 100watt εχει το Geekvape Aegis.
ο Βογιατζακης ατμιζει σε watt ηλεκτρικης σκουπας..!!!:flipout::flipout:

Δημήτρη, ξέχνα οποιαδήποτε βατ πάνω από τα 60-70, για όλα ανεξαιρέτως τα μοντάκια με μονή μπαταρία. Από τη στιγμή που θα ανέβεις πάνω από τα 50W, θέλεις οπωσδήποτε μοντάκι με δύο μπαταρίες για να έχεις στοιχειώδη αυτονομία, και πάνω από τα 90-100W χρειάζεσαι μοντάκι με τρεις μπαταρίες.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δημήτρη, ξέχνα οποιαδήποτε βατ πάνω από τα 60-70, για όλα ανεξαιρέτως τα μοντάκια με μονή μπαταρία. Από τη στιγμή που θα ανέβεις πάνω από τα 50W, θέλεις οπωσδήποτε μοντάκι με δύο μπαταρίες για να έχεις στοιχειώδη αυτονομία, και πάνω από τα 90-100W χρειάζεσαι μοντάκι με τρεις μπαταρίες.

αλλος ενας λογος που δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω σε τοσο υψηλα watt...

Kanthal A1 24GA,3αρι πυρηνα,7 σπειρες,0.7Ohm..
παιζω 22-23 watt και βεβαια υγρο με νικοτινη 1.5-δηλαδη τα μισα απ`οτι κανω στον τσιγαρισιο ατμοποιητη.
πολυ ωραια γευση,ντουμανακι οσο θελω και smooth τζουρα.
ειναι πιστευω οτι πρεπει για καποιον που ατμιζει με σφιχτους ατμοποιητες και θελει να δοκιμασει και την αλλη πλευρα,αλλα με πολυ ομαλο τροπο..
ωραια προταση παιδια-ευχαριστω..

και στο πρωτο και στο δευτερο-ιδιο-στησιμο που δοκιμασα,σε καποιες πιο ζορικες τζουρες,βγαζει μια καψιλα..
το πρωτο στησιμο που το κρατησα και μια ολοκληρη ημερα,οταν ανοιξα για να στησω παλι,βαμβακι και αντισταση ηταν μια χαρα.
υποτροφοδοσια και γιατι?απο που?λιγο βαμβακι?
τωρα μου βγηκε μια κατα λαθος αρκετα ψηλα(1.05ohm)και επειδη βαρεθηκα την αφησα να δω πως θα παει.
βαμβακι την πρωτη φορα jellyfish και την δευτερη cooton bakon prime.

Το βιντεάκι του MikeVapes που ανέβασα για τον Intake το είδες; Ο Mike που τον σχεδίασε, συστήνει την προσοχή να μην κατεβαίνουν τα βαμβάκια πολύ κάτω από το deck στο σημείο που είναι οι τρύπες εισαγωγής του υγρού. Το πρόσεξες αυτό το σημείο;