E - smoke...

Χμμμ... ο C μου έβγαλε μία υποψία καμένου μόλις έβαλα ένα tank tribeca...
Αλλάζω ατμοποιητή, βάζω τον απλό και... Θαύμα!
Το Tribeca έβγαλε άλλη γεύση!
Τώρα έρχεται πραγματικά η επίγευση ψημένου βουτύρου στο στόμα!
Να φταίει ο ego-C; Να ήθελε και άλλη ωρίμανση; Δεν ξέρω. Θα δοκιμάσω όμως και τα άλλα υγρά στον απλό να δω πως είναι...

Kαλό μήνα είπαμε? Άντε, καλό μήνα σε ολους λοιπόν, με τριμπεκιές (σε εσάς) και πραϊμιές (σε μένα) !!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Χμμμ... ο C μου έβγαλε μία υποψία καμένου μόλις έβαλα ένα tank tribeca...
Αλλάζω ατμοποιητή, βάζω τον απλό και... Θαύμα!
Το Tribeca έβγαλε άλλη γεύση!
Τώρα έρχεται πραγματικά η επίγευση ψημένου βουτύρου στο στόμα!
Να φταίει ο ego-C; Να ήθελε και άλλη ωρίμανση; Δεν ξέρω. Θα δοκιμάσω όμως και τα άλλα υγρά στον απλό να δω πως είναι...

Καλο μηνα και απο μενα.

Οταν εβγαλε καμενο ηταν νεος ή χρησιμοποιημενος. ?
Αν ηταν χρησιμοποιημενος, σε ποσες μερες λειτουργιας σου εβγαλε καμενο. ?
Αν δοκιμασεις τζουρες χωρις πατημα κουμπιου, ή φυσημα, ή πλυσιμο ή κατι αλλο ενημερωσε μας αν το καμενο εφυγε.

Οχι τιποτε αλλο, αλλα με κοστος 4.5 ευρω η καθε κεφαλη, ειχα εναποθεσει τις ελπιδες μου στους C. Αν βγαζουν καμενο πολυ γρηγορα, ανθρακες ο θησαυρος.

Οσον αφορα το tribeca, σημερα αρχισε να μου δινει γευση, αλλα οχι αυτη που θυμομουν την πρωτη μερα που εκοψα το τσιγαρο.
Δεν ξερω αν εχει να κανει με τους γευστικους καλυκες ή με την ωριμανση, αλλα αντι για μαλλι της γριας τωρα μου μοιαζει πιο διαφορετικη και δεν μπορω ακομη να εντοπισω στον αερα τη χαρακτηριστικη του μυρωδια.

Για καποιο λογο, νιωθω και εσωτερικα τα ρουθουνια μου στεγνα. Ο ατμος λαδιου να φταιει. ? Δεν κανω εκπνοη απο τη μυτη, αρα δεν ειναι ερεθισμος.
Για οσους εχουν tribeca: Αρκετοι αναφερουν οτι 2 μερες ανοιχτο καπακι για ωριμανση δεν φτανουν, απο 3 και πανω αρχιζει να παιρνει μπρος. Αλλοι αναφερουν οτι απο την πρωτη μερα ειναι γευστικοτατος, οπως συνεβει σε εμενα στο πρωτο μπουκαλι. Οποτε κατι μπορει να παιζει στις παρτιδες και την ωριμανση τους.

Χριεάζεται να αναφέρω ότι από διάβασμα στο internet τριγύρω, διάβασα από πολλούς να λένε ότι μετά από την 1η-2η εβδομάδα ατμίσματος, φεύγει κατά πολύ η γλύκα που νοιώθουμε στις γεύσεις?

Μου το είπε και φίλος που άτμιζε 1.5 μήνα +... ότι δλδ η γλυκίλα που τις πρώτες μέρες του φαινόταν ότι έβγαζαν όλα τα υγρά, φεύγει... και ουσιαστικά τότε καταλαβαίνεις πραγματικά τις γεύσεις και ιδιαίτερα τις καπνικές.

Το λέω για τον φίλο "ΤινΓουλφ" και άλλους κυρίους που διαμαρτυρήθηκαν για αλλαγή σε γνωστές τους γεύσεις...
Ίσως λοιπόν το παραπάνω να ισχύει... όσο ατμίζουμε να "χάνουμε" αυτή την αρχική γλυκύτητα... δεν ξέρω, απλά το αναφέρω...

Kαλημερίζω τους ατμιστές.
Τελικά υπάρχει κανείς που να έχει αντέξει αρκετό καιρό χωρίς καθόλου τσιγάρο; Αξίζουν οι ατμομηχανές από πλευράς υγείας και... οικονομίας σε σχέση με το τσιγάρο; Έλεγα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα nobafo giant μιας και θέλω να πάψω να είμαι φουγάρο (1,5 πακέτο τη μέρα). Περιμένουμε και το πρώτο μας παιδάκι και ξέρετε... δεν λέει πλέον... :)

η εξισωση της ημερας:ατμοποιητης elipse+βρασιμο=καταστροφη!
καλο μηνα!
καλο μηνα σε ολους μας. Μην τον πετας, απλα αστον στην ακρη για καμια 8 μερες πανω σε με χαρτοπετσετα με της επαφες της μπαταριας προς τα κατω. Και ποιος σου ειπε βρε να το κανεις βρασιμο?
Για το ovale elips θα σας πω λιγα λογια απο αυτα που εχω κανει εγω.
Παμε τωρα να πουμε λιγο με το καθαρισμα του ατμοποητη, το βαζουμε κατω απο τρεχουμενη βρυση με χλιαρο νερο απο την μερια του φιτιλιου και μετα φυσαμε και ρουφαμε απο τις πλαϊνες τρυπουλες με την μια βουλωμενη με το χερι μας και μετα κανουμε το αντιθετο με την αλλη τρυπουλα. Και τσα ολα καλα, ετοιμο σαν καινουργιο οπως το πηραμε απο την αρχη.
Τωρα θα σας πω ακομα ενα κολπακι καλο, στο στενο επιστομιο που εχουμε βαζουμε ενα στυλο απο την μια μερια και σπρωχνουμε απαλα να βγαλουμε το ακρο που ρουφαμε, με το που βγαλουμε την ταπα με την τρυπουλα στην μεση θα δουμε οτι εχει στην ακρη δυο αυτακια με προσοχη μεγαλη ανοιγουμε τα αυτακια αυτα και το γυρισουμε αναποδα θα πεσει ενα αλλο μικρο καπακι με τρυπουλα στην μεση. Εγω αυτην την δευτερη ταπουλα την εχω βγαλει τελειος και κανει ενα ατμοιζμα το εργαλειο αλλο πραμα παιδια και αν θελετε τζουρες τρελες μην βαζετε καθολου το καπακι στο επιστομιο και ποιο λιγα υγρα με ατμο.

Εγώ 3 μέρες, τσιγάρο γιόκ. Άλλοι για πολύ παραπάνω.
Ρώτησα ΚΑΙ παθολόγο ΚΑΙ πνευμονολόγο και οι απαντήσεις ήταν κοινές:

Αν δεν το χρησιμοποιήσεις σαν μεταβατικό στάδιο για κόψιμο, τουλάχιστον φρόντισε να φτάσεις να ατμίζεις γεύσεις μηδενικής νικοτίνης.

Προς το να ατμίζω γεύσεις μηδενικής νικοτίνης είναι ο δικός μου στόχος...

Kαλημερίζω τους ατμιστές.
Τελικά υπάρχει κανείς που να έχει αντέξει αρκετό καιρό χωρίς καθόλου τσιγάρο; Αξίζουν οι ατμομηχανές από πλευράς υγείας και... οικονομίας σε σχέση με το τσιγάρο; Έλεγα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα nobafo giant μιας και θέλω να πάψω να είμαι φουγάρο (1,5 πακέτο τη μέρα). Περιμένουμε και το πρώτο μας παιδάκι και ξέρετε... δεν λέει πλέον... :)

Φιλε μου εγω ειμαι στην 43 μερα και καπνιζα πριν 3 πακετα τσιγαρα, με αυτο το ht αλλο πραμα σε λεω..... αφου παω σε παθητικους καπνιστες και ζαλιζομε, ασε που με βρωμανε σαν τσιγαριλα.Θα σωθεις..... και με το καλο να ερθει το παιδακι σου.

τουλάχιστον φρόντισε να φτάσεις να ατμίζεις γεύσεις μηδενικής νικοτίνης.

Προς το να ατμίζω γεύσεις μηδενικής νικοτίνης είναι ο δικός μου στόχος...
Εγω αυτο απο την επομενη εβδομαδα.

η εξισωση της ημερας:ατμοποιητης elipse+βρασιμο=καταστροφη!
καλο μηνα!

Έχουμε και δεύτερη!
Ego-C + απροσεξία = καταστροφή. :p

Οταν εβγαλε καμενο ηταν νεος ή χρησιμοποιημενος. ?
Αν ηταν χρησιμοποιημενος, σε ποσες μερες λειτουργιας σου εβγαλε καμενο. ?

Έβγαλε τη πρώτη τζούρα με λίγο καμμένο στις 8-9 ημέρες.
Οπότε, και τελείως να τον αλλάζεις μέσα σε τόσες μέρες, με 4 ευρώ κόστος ο ένας, μιλάμε για 12-15 ευρώ το μήνα για ατμοποιητές. Καλό κόστος είναι νομίζω...

Αν δοκιμασεις τζουρες χωρις πατημα κουμπιου, ή φυσημα, ή πλυσιμο ή κατι αλλο ενημερωσε μας αν το καμενο εφυγε.

Προσπάθησα να τον καθαρίσω και ξεκατίνιασα την αντίσταση... Οπότε δεν είχα την ευκαιρία να παίξω άλλο... :(

Χριεάζεται να αναφέρω ότι από διάβασμα στο internet τριγύρω, διάβασα από πολλούς να λένε ότι μετά από την 1η-2η εβδομάδα ατμίσματος, φεύγει κατά πολύ η γλύκα που νοιώθουμε στις γεύσεις?

Μου το είπε και φίλος που άτμιζε 1.5 μήνα +... ότι δλδ η γλυκίλα που τις πρώτες μέρες του φαινόταν ότι έβγαζαν όλα τα υγρά, φεύγει... και ουσιαστικά τότε καταλαβαίνεις πραγματικά τις γεύσεις και ιδιαίτερα τις καπνικές.

Για μένα ισχύει. Δεν νοιώθω πλέον τη γλύκα τόσο πολύ.

Τελικά υπάρχει κανείς που να έχει αντέξει αρκετό καιρό χωρίς καθόλου τσιγάρο; Αξίζουν οι ατμομηχανές από πλευράς υγείας και... οικονομίας σε σχέση με το τσιγάρο;

Καλησπέρα και καλό μήνα.
Εγώ είμαι από τις 17 Σεπτέμβρη χωρίς τσιγάρο.
Όχι μόνο δεν το σκέφτομαι αλλά μου φέρνει αηδία και μόνο η ιδέα να το ξεκινήσω πάλι.
Το άτμισμα θα σου βγάλει ένα κόστος στην αρχή μέχρι να βρεις το τσιγάρο που σε βολεύει, αλλά μετά, δεν μιλάμε για κόστος τσιγάρου, αλλά για ένα κλάσμα αυτού.
Ακόμη και 3ml Halo την ημέρα να κάνεις, που μιλάμε για ακριβά υγρά και πολύ άτμισμα, θα σου κοστίζει κάπου στα 3 την ημέρα.
Για γεύση και βελτίωση στην υγεία σου δεν το συζητάμε... Είναι αλλού! :music-smiley-005:

Το λέω για τον φίλο "ΤινΓουλφ" και άλλους κυρίους που διαμαρτυρήθηκαν για αλλαγή σε γνωστές τους γεύσεις...
Ίσως λοιπόν το παραπάνω να ισχύει... όσο ατμίζουμε να "χάνουμε" αυτή την αρχική γλυκύτητα... δεν ξέρω, απλά το αναφέρω...

Δεν αναφερομαι στην ενταση, γιατι απο τη μια ισως ειναι θεμα ωριμανσης, απο την αλλη συνηθιζουμε την γευση μυρωδια και μας φαινεται ισως εξασθενημενη. Για αυτο προτεινουν αλλαγη γευσης για λιγο να ξε-συνηθιζεις.

Ομως εγω αναφερομουν στην διαφορετικη γευση. Πριν ειχε γευση κατι καραμελομενου και τωρα σαν βουτυρο (οπως μυριζει το βουτυρο στα ποπκορν στα σινεμα)
Επισης, στο χωρο το tribeca αφηνε μια οσμη μαλλιου γριας ή καραμελωμενου κατι, που ομως τωρα δεν την μυριζουν ουτε οι γυρω μου (που το ειχαν μυρισει στο πρωτο μπουκαλι)
Δεν ξερω αν οφειλεται στην ωριμανση,στο πρωτο μπουκαλι ηταν αμεση η μυρωδια, ή κατι γινεται στο σταδιο της εμφιαλωσεως.
Πως ανακατευονται τα υλικα κλπ.

Ισως να μυριζω λογω ατμοποιητη του βουτυρο του prime και και η λιγοστη γλυκα να ειναι επειδη ηταν πρωι και μεσολαβησε ο υπνος και ξεκουραστηκε η γλωσσα. Ισως πρεπει να περιμενω κι αλλο ωριμανση. Ομως οπως και να εχει πιθανοτατα καποια μπουκαλια να χρειαζονται πιο πολλες μερες για αναδειξη.
(αναφερομαι σε ολα τα halo υγρα) Οποτε αφηστε τα οπωσδηποτε 3-4 ημερες ανοιχτα και οχι 1-2

Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές. :)
Στοχέυω όντως μετά από κάποιο καιρό να χρησιμοποιώ υγρά χωρίς νικοτίνη...
Εκτός του Giant που γλυκοκοιτάζω έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο;

Καλό μεσημέρι...
Θα πρέπει να σας πω, ότι το μικρό επιστόμιο του Elips,πρέπει να είναι γιά τα μπάζα.Ηδη και πάνω στον μήνα έχει αρχίσει να φεύγει η επίστρωση χρώματος και υλικό στο σημείο που μπαίνει στο στόμα, και νοιώθεις μιά αγριάδα απίστευτη.
Φυσικά περιτό να σας πω, πως ούτε το δαγκώνω,ούτε τίποτε περίεργα βίτσια έχω!!!!

Καλό μεσημέρι...
Θα πρέπει να σας πω, ότι το μικρό επιστόμιο του Elips,πρέπει να είναι γιά τα μπάζα.Ηδη και πάνω στον μήνα έχει αρχίσει να φεύγει η επίστρωση χρώματος και υλικό στο σημείο που μπαίνει στο στόμα, και νοιώθεις μιά αγριάδα απίστευτη.
Φυσικά περιτό να σας πω, πως ούτε το δαγκώνω,ούτε τίποτε περίεργα βίτσια έχω!!!!
Αστα και βραστα Γιαννη μου ειναι το εργαλειο... 120 μαλακιες δωσαμε τσαμπα απο την ωρα που ειχε αλλα με 60!!!!!! τεσπα πες οτι τα φαγαμε μαζι σε κρασια και ουζα:BDGBGDB55: