Μακαρι. Αμα ειναι ετσι, καποιος να διαγραψει το post πριν το δει ο Ηλιας και αρχιζει καζουρα. :flute:
:ADFADF1:
Μακαρι. Αμα ειναι ετσι, καποιος να διαγραψει το post πριν το δει ο Ηλιας και αρχιζει καζουρα. :flute:
Χμμμ... ο C μου έβγαλε μία υποψία καμένου μόλις έβαλα ένα tank tribeca...
Αλλάζω ατμοποιητή, βάζω τον απλό και... Θαύμα!
Το Tribeca έβγαλε άλλη γεύση!
Τώρα έρχεται πραγματικά η επίγευση ψημένου βουτύρου στο στόμα!
Να φταίει ο ego-C; Να ήθελε και άλλη ωρίμανση; Δεν ξέρω. Θα δοκιμάσω όμως και τα άλλα υγρά στον απλό να δω πως είναι...
καλο μηνα σε ολους μας. Μην τον πετας, απλα αστον στην ακρη για καμια 8 μερες πανω σε με χαρτοπετσετα με της επαφες της μπαταριας προς τα κατω. Και ποιος σου ειπε βρε να το κανεις βρασιμο?η εξισωση της ημερας:ατμοποιητης elipse+βρασιμο=καταστροφη!
καλο μηνα!
Kαλημερίζω τους ατμιστές.
Τελικά υπάρχει κανείς που να έχει αντέξει αρκετό καιρό χωρίς καθόλου τσιγάρο; Αξίζουν οι ατμομηχανές από πλευράς υγείας και... οικονομίας σε σχέση με το τσιγάρο; Έλεγα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα nobafo giant μιας και θέλω να πάψω να είμαι φουγάρο (1,5 πακέτο τη μέρα). Περιμένουμε και το πρώτο μας παιδάκι και ξέρετε... δεν λέει πλέον...![]()
Εγω αυτο απο την επομενη εβδομαδα.τουλάχιστον φρόντισε να φτάσεις να ατμίζεις γεύσεις μηδενικής νικοτίνης.
Προς το να ατμίζω γεύσεις μηδενικής νικοτίνης είναι ο δικός μου στόχος...
η εξισωση της ημερας:ατμοποιητης elipse+βρασιμο=καταστροφη!
καλο μηνα!
Οταν εβγαλε καμενο ηταν νεος ή χρησιμοποιημενος. ?
Αν ηταν χρησιμοποιημενος, σε ποσες μερες λειτουργιας σου εβγαλε καμενο. ?
Αν δοκιμασεις τζουρες χωρις πατημα κουμπιου, ή φυσημα, ή πλυσιμο ή κατι αλλο ενημερωσε μας αν το καμενο εφυγε.
Χριεάζεται να αναφέρω ότι από διάβασμα στο internet τριγύρω, διάβασα από πολλούς να λένε ότι μετά από την 1η-2η εβδομάδα ατμίσματος, φεύγει κατά πολύ η γλύκα που νοιώθουμε στις γεύσεις?
Μου το είπε και φίλος που άτμιζε 1.5 μήνα +... ότι δλδ η γλυκίλα που τις πρώτες μέρες του φαινόταν ότι έβγαζαν όλα τα υγρά, φεύγει... και ουσιαστικά τότε καταλαβαίνεις πραγματικά τις γεύσεις και ιδιαίτερα τις καπνικές.
Τελικά υπάρχει κανείς που να έχει αντέξει αρκετό καιρό χωρίς καθόλου τσιγάρο; Αξίζουν οι ατμομηχανές από πλευράς υγείας και... οικονομίας σε σχέση με το τσιγάρο;
Χριεάζεται να αναφέρω ότι από διάβασμα στο internet τριγύρω, διάβασα από πολλούς να λένε ότι μετά από την 1η-2η εβδομάδα ατμίσματος, φεύγει κατά πολύ η γλύκα που νοιώθουμε στις γεύσεις?
Μου το είπε και φίλος που άτμιζε 1.5 μήνα +... ότι δλδ η γλυκίλα που τις πρώτες μέρες του φαινόταν ότι έβγαζαν όλα τα υγρά, φεύγει... και ουσιαστικά τότε καταλαβαίνεις πραγματικά τις γεύσεις και ιδιαίτερα τις καπνικές.
Το λέω για τον φίλο "ΤινΓουλφ" και άλλους κυρίους που διαμαρτυρήθηκαν για αλλαγή σε γνωστές τους γεύσεις...
Ίσως λοιπόν το παραπάνω να ισχύει... όσο ατμίζουμε να "χάνουμε" αυτή την αρχική γλυκύτητα... δεν ξέρω, απλά το αναφέρω...
http://www.oksmokey.com/e-cig-liquids/e-liquid-20ml/assos-medium-20ml-11mg.htmlβρηκε κανεις ''λαδακι'' εκτος του virginia της nobacco,,, που να πλησιαζει πολυ τον asso international ;;;;
http://www.oksmokey.com/e-cig-liquids/e-liquid-20ml/assos-medium-20ml-11mg.html
Τωρα αν πλησιαζει την γευση δεν εχω ιδεα.
Αστα και βραστα Γιαννη μου ειναι το εργαλειο... 120 μαλακιες δωσαμε τσαμπα απο την ωρα που ειχε αλλα με 60!!!!!! τεσπα πες οτι τα φαγαμε μαζι σε κρασια και ουζα:BDGBGDB55:Καλό μεσημέρι...
Θα πρέπει να σας πω, ότι το μικρό επιστόμιο του Elips,πρέπει να είναι γιά τα μπάζα.Ηδη και πάνω στον μήνα έχει αρχίσει να φεύγει η επίστρωση χρώματος και υλικό στο σημείο που μπαίνει στο στόμα, και νοιώθεις μιά αγριάδα απίστευτη.
Φυσικά περιτό να σας πω, πως ούτε το δαγκώνω,ούτε τίποτε περίεργα βίτσια έχω!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.