E - smoke...

Ωρε Νικο δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι απο κατασκευαστικης αποψης τα τζιτζια ειναι state of the art.

Η αντιρηση μου ειναι λιγο στην αποδοση. Γραφεις και στο γνωστο ελληνικο φορουμ;

Υ.Γ. Σε ωραια πολη μενεις ρε φιλε, ζηλευω αν και την εχω δει μονο απο φωτο...

Σηκώνει πολύ συζήτηση, είναι και θέμα εξοικειώσεις είναι περίεργα "μηχανάκια" είπαμε είναι κάτι σαν hobby.

Ναι γράφω κάπου κάπου,στο forum που λες...

δεν πολύ ασχολούμαι γενικά σε forum μόνο διαβάζω δεν πολύ γράφω,

φαντάσου εδώ που έχει και άπειρα θέματα και έχω 200 post σε 2+ χρόνια που επισκέπτομαι το forum

Ναι όντως η Dijon είναι όμορφη πόλη και όχι μόνο δηλαδή όλα τα περίχωρα εδώ είναι όμορφα, η βοργονδια γενικά.

Εδώ και κάποιες ώρες δοκιμάζω κάτι καινούργιο...
Ατμο δεν το λες με τίποτα...
Καρτο δεν είναι ακριβώς...
Ποιο πολύ θα το έλεγα καρτοτανκομάιζερ... :p
Σαν tank με ενσωματωμένο καρτο είναι.

Πολύ καλό ως τώρα. Σαφώς ανώτερο από Ego-t, ego-c που χρησιμοποιώ, αλλά ακόμη και από το fog.
Σαν C2 μου το σύστησαν, της medicre είναι, αλλά φωτογραφία στο net για να βάλω δεν βρίσκω.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Nαι βρε φιλε έχει φάση "παίζουμε" με κάποια νέα μοντέλα, και τώρα τουλάχιστον υπάρχουν πολλά αξιόλογα mods να δοκιμάσεις, με όλα τα υπέρ και τα κατά τους!

Πιο παλιά ήταν δράμα η κατάσταση, και οι τιμές πέφτουν και γενικά το ατμισμα δεν στοιχίζει τίποτα, πραγματικά τίποτα, αρκεί τα υγρά να τα φτιάχνεις μόνος σου, και να ανακατασκευάζονται οι ατμοποιητές που χρησιμοποιείς, πράγμα που υποστηρίζεται όλο και πιο συχνά πλέον...

Εδώ και κάποιες ώρες δοκιμάζω κάτι καινούργιο...
Ατμο δεν το λες με τίποτα...
Καρτο δεν είναι ακριβώς...
Ποιο πολύ θα το έλεγα καρτοτανκομάιζερ... :p
Σαν tank με ενσωματωμένο καρτο είναι.

Πολύ καλό ως τώρα. Σαφώς ανώτερο από Ego-t, ego-c που χρησιμοποιώ, αλλά ακόμη και από το fog.
Σαν C2 μου το σύστησαν, της medicre είναι, αλλά φωτογραφία στο net για να βάλω δεν βρίσκω.

Υπαρχει και ο C4+ ωρε, δεν τον εχω δοκιμασει αλλα πολυ κοσμος ειναι πολυ ευχαριστημενος.
Ανηκουν ολα στην κατηγορια των clearomizers, μια ενδιαμεση παρτουζα τανκ και καρτο.

Εγω παντως φιλε την εχω βρει με απλους 510 καρτο σε τανκ. 1$ το κομματι κραταει καμια 10αρια τουλαχιστον μερες και πετιεται μετα αβαδιστα αβιαστα.

Βάλτε κανα link παιδιά. Είμαστε και οι νέοι που διαβάζοντας "καρτο" πάει ο νους μας σε κανα καρτέλο καν. τσιγάρα.... λολ

Εγω παντως φιλε την εχω βρει με απλους 510 καρτο σε τανκ. 1$ το κομματι κραταει καμια 10αρια τουλαχιστον μερες και πετιεται μετα αβαδιστα αβιαστα.

Ε, να το δοκιμάσουμε και αυτό... Εγώ δεν λέω όχι... :flipout:
Όποτε πας για ψώνια πες μου να πάμε μαζί να κάνουμε χαβαλέ. :p

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Πιο παλιά ήταν δράμα η κατάσταση, και οι τιμές πέφτουν και γενικά το ατμισμα δεν στοιχίζει τίποτα, πραγματικά τίποτα, αρκεί τα υγρά να τα φτιάχνεις μόνος σου, και να ανακατασκευάζονται οι ατμοποιητές που χρησιμοποιείς, πράγμα που υποστηρίζεται όλο και πιο συχνά πλέον...

Με την τιμή που παίρνω τα υγρά, δεν ασχολούμαι να τα φτιάξω...
Και το C2 κοστίζει μόλις 6 . Τι να επισκευάσεις από αυτό; :smile:

Και επειδη του ντιουη ο τραχηλος ζυγο δεν υπομενει...

img4514y.jpg

DIY tank για eGo απο συριγγα των 6 ml :flipout:

Με αυτο ατμιζω τωρα.

Ρε συ, κάπου έχω ένα ασκί των 20 λίτρων... Λες να του βάλω καρτο μέσα και να το ατμίζω; :flipout:

Εγω υστερα απο λιγο διαστημα με ego-c (αλλα με DYI υγρα, ) παρατηρω οτι καθε ατμοποιητης υστερα απο 3-4 μερες χρησης δεν τραβαει καλες τζουρες. Ειναι πολυ σφιχτες, και πρεπει να εχεις κανει γυμναστικη στα πνευμονια για να παρεις καλη τζουρα.

Με το τριμπεκα δεν ηταν ακριβως ετσι, Αν και δοκιμασα διαφορες μιξεις PG/VG με τα δικα μου υγρα εξακολουθει το προβλημα. Μεχρι και που δοκιμασα χωρις αρωματα μεσα μηπως αυτα εκαναν το υγρο πιο δυσκολο στη ροη ή αφηναν τιποτε καταλοιπα.

3 ατμοποιητες μεχρι τωρα το ιδιο. Δοκιμασα σημερα εναν εναπομειναντα κλασικο ego-t ατμο και εχει πιο ελευθερες τζουρες.

Στο παρελθον τις μεγαλυτερες, ελευθερες, χορταστικες τζουρες τις εδινε ενας ego-t dual coil LR, αλλα ηταν ασυμφορος στα υγρα. Τα εξαφανιζε πολυ γρηγορα. Τωρα ομως με τα diy υγρα μου που ειναι παμφθηνα σκεφτομαι να ξανα αγορασω εναν και να δοκιμασω παλι.

Εχω την αισθηση οτι τα halo υγρα ηταν καλυτερης ροης/καυσης στους ego-c. Αυτα τα DIY, ειναι σαν να μην κανουν για
" injection" αλλα για "καρμπυρατερ."

:flipout:

Όντως ισχύει αυτό.
Η VG είναι πυκνότερη της PG και θέλει άλλο setup για να περνάει σωστά στην αντίσταση.
Αν όμως κάνεις setup για VG και έχει πολλά κατάλοιπα (όπως π.χ. η σοκολάτα που στη βδομάδα έχεις μισή πλάκα σοκολάτας τυλιγμένη στο φυτίλι σου) βουλώνουν τα πάντα...

Όντως ισχύει αυτό.
Η VG είναι πυκνότερη της PG και θέλει άλλο setup για να περνάει σωστά στην αντίσταση.
Αν όμως κάνεις setup για VG και έχει πολλά κατάλοιπα (όπως π.χ. η σοκολάτα που στη βδομάδα έχεις μισή πλάκα σοκολάτας τυλιγμένη στο φυτίλι σου) βουλώνουν τα πάντα...

Hταν τα πρωτα που σκεφτηκα για αυτο και σταματησα τις σοκολατες και οποιοδηποτε αρωμα και εβαλα 80%PG 20%VG οπως ειναι η αναλογια του τριμπεκα. Με νεο ατμο καθε φορα για τεστ και φυσικα επαναλαμβανομενα καθαρισματα με καθαρο οινοπνευμα. Καμια διαφορα. Ηταν λες και τελειωσε το υγρο στο τανκ και τραβουσα μια επιπλεον τζουρα με τις αναθυμιασεις.

Σκεφτηκα μηπως κατι παιζει με το φυτιλι υστερα απο χρηση 1-2 ημερων.
Επισης, ακουμπωντας το σωμα του ατμοποιητη αυτο ζεματαει υστερα απο 2-3 πατηματα 3-4 sec. Σκεφτηκα στην αρχη οτι ηταν λογω καλοκαιριου πλεον, αλλα ο ego-t δεν υπερθερμαινεται. Ισως το φυτιλι υστερα απο λιγο καιρο σεν παταει πλεον καλα στην αντισταση. Δεν ξερω και εγω.

Αλλα ατμιζω εδω και μια ωρα με εναν παλιο χρησιμοποιημενο ego-t και νιωθω την τζουρα τριπλασια. Λες και ατμιζω dual coil lr.
Θα χτυπησω εναν dual coil lr παλι (αν βρω πλεον) μιας και ηταν ο πιο τουρμπο που εχω δοκιμασει. Για τα υγρα δεν με νοιαζει, μου ερχονται πλεον τσαμπα.

Warewolf, σε διαβάζω καιρό τώρα... Τις προσπάθειές σου, τις προτιμήσεις σου... Το κουράγιο να γράφεις σεντόνια... Αχαχχαχα, πλάκα κάνω.... Αν θέλεις, δέξου μια συμβουλή. Σταμάτα να ασχολείσαι με το όποιο ego- σύστημα.
Δεν έχεις καλές επιδόσεις, χαλάς ένα σκασμό λ7!

Η λύση για σένα είναι αυτή που έχει ξαναγραφεί.
Μπαταριούλα από ego που ήδη έχεις και ΚΑΡΤΟ 510 σε ΤΑΝΚ!!!!

Κάνε ένα κόπο και αγόρασε (25 κάνει) και θα με θυμηθείς.
Αν δεν σε ικανοποιήσει, θα στο αγοράσω εγώ!
Τόσο σίγουρος είμαι. Για το επίπεδο ατμίσματος και το ψάξιμο που κάνεις, δεν κάνουν τα ετοιματζίδικα εγκο.
Και θα δείς και πόσο πάμφθηνοι είναι οι κάρτο που πολλές φορές τους βρίσκεις και κάτω από ευρώ.

Όπως είπε και ο φίλος, στο 10μερο τον αλλάζεις επειδή μπορείς. Επειδή είναι φθηνός. Όχι γιατί "κάηκε"!

Αυτά. :grandpa:

Ποιο ακριβως λετε βρε παιδια. ? Δεν εχω ασχοληθει με αυτα και η σελιδα που δειξατε δεν βοηθα.
Εχει ενα σωρο απο δαυτα, ποιο λετε. ?
Επισης, τι ειναι αυτο που κανει 25 και τι αυτο που κανει κατω απο ευρω. ?
Συγνωμη αλλα με καρτο δεν εχω ασχοληθει.

Μπορειτε να μου δειξετε στη παραπανω σελιδα "αυτο" και "αυτο" για να καταλαβω τα εξαρτηματα. ?