E - smoke...

Well... Το παλικάρι που μου τους φέρνει είπε ότι θα τον έχει αύριο...
Οπότε, δεν ξέρω καν ποιος είναι.
Το μόνο που μου είπε είναι ότι έχει και πολύ καλό άτμισμα.
Για να το λέει αυτός που είναι φανατικός στα LR...
Λες να σκάσει μύτη κανένας Α2? :p

Well... Το παλικάρι που μου τους φέρνει είπε ότι θα τον έχει αύριο...
Οπότε, δεν ξέρω καν ποιος είναι.
Το μόνο που μου είπε είναι ότι έχει και πολύ καλό άτμισμα.
Για να το λέει αυτός που είναι φανατικός στα LR...
Λες να σκάσει μύτη κανένας Α2? :p

Ενταξει , ξερω και που μενεις :smash::jester:

Θα έχουμε γλέντια αύριο...
Έχουν αρχίσει να φλιπάρουν και οι μπαταρίες σιγά σιγά...
Λες να χτυπήσω αυτό που χτύπησες και εσύ;

Btw έχει δοκιμάσει κανείς να στάξει απευθείας στον ατμοποιητή; :p
Καλό και καθαρό πράμα!

Σήμερα τελικά παρέλαβα τα Halo....άνοιξα τα μπουκαλάκια και θα τα αφήσω να ωριμάσουν κανά 12ώρο τουλάχιστον και μετά δοκιμάζω.....εαν αντέξω φυσικά!!!
Λίγο που μύρισα απο τα μπουκαλάκια είανι υέροχα σε όσφρηση τουλάχιστον.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Από πού αγοράζεται υγρά από ελλάδα ή από το εξωτερικό?....ρωτάω γιατί το έχω κοντά δυο εβδομάδες το Η.Τ. και μου φαίνεται ασύμφορο μέχρι τώρα...μπορείτε να επισημάνετε μερικά ηλεκτρονικά δοκιμασμένα μαγαζιά....Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Από πού αγοράζεται υγρά από ελλάδα ή από το εξωτερικό?....ρωτάω γιατί το έχω κοντά δυο εβδομάδες το Η.Τ. και μου φαίνεται ασύμφορο μέχρι τώρα...μπορείτε να επισημάνετε μερικά ηλεκτρονικά δοκιμασμένα μαγαζιά....Ευχαριστώ
Το εαν συμφαίρει η όχι οικονομικά σε σχέση με το ΚΤ ,είναι καθαρά θέμα σε συνάρτηση της ποσότητας ατμίζματος σε σχέση με την ποσότητα και την αξίας του πρώην καπνίσματος.
Σε εμένα πάντως η διαφορά είναι τεράστια.
Προς το παρών έχω αγοράσει μόνο απο Ελλάδα

Στην αρχη ειναι λιγο καταστροφη το θεμα (δοκιμες υγρων, καμμενοι ατμοποιητες απο απειρια, ψυχαναγκαστικες παρορμησεις :p να αγορασει καποιος το καθε gadgetaκι γυρω απο το ητ) . Οποτε, τουλαχιστον για μενα, οι πρωτες τρεις εβδομαδες ηταν "ανεβασμενου κοστους". Υποθετω μετα ερχεται καποια ισσοροπια...

Από Ελλάδα και με τιμή κάπου στα 7 /μπουκαλάκι μου κοστίζει κάτι παραπάνω από 1 την ημέρα...
Ούτε για πλάκα το κόστος των τσιγάρων...
Βέβαια, για κάποιο λόγο, ούτε ατμοποιητές έχω κάψει, ούτε μπαταρίες έχουν χαλάσει...
Μία κόποση στο υλικό υπάρχει, αλλά έχουμε καιρό ακόμη για καταστροφές... :p

Θα έχουμε γλέντια αύριο...
Έχουν αρχίσει να φλιπάρουν και οι μπαταρίες σιγά σιγά...
Λες να χτυπήσω αυτό που χτύπησες και εσύ;

Btw έχει δοκιμάσει κανείς να στάξει απευθείας στον ατμοποιητή; :p
Καλό και καθαρό πράμα!

Αν εννοεις το alter ego dual coil , το προτεινω ανεπιφυλακτα!!
Παιρνει πολυ μεγαλη ποσοτητα υγρου και η 900αρα μπαταρια με βγαζει σχεδον μια μερα.
Το dual δινει μεγαλες χορταστικες τζουρες που μονο απο mods εχω δει.

Εχω παρει και τα mod αλλα αυτα τα παω σιγα σιγα...

Σήμερα τελικά παρέλαβα τα Halo....άνοιξα τα μπουκαλάκια και θα τα αφήσω να ωριμάσουν κανά 12ώρο τουλάχιστον και μετά δοκιμάζω.....εαν αντέξω φυσικά!!!
Λίγο που μύρισα απο τα μπουκαλάκια είανι υέροχα σε όσφρηση τουλάχιστον.

Ποιες γευσεις πηρες τελικα ?

Last edited by a moderator:
Τελικά πριν λίγο δεν άντεξα και έβαλα να δοκιμάσω λίγο απο Tribeca.......έπαθα την πλάκα μου.
Απίστευτα καλή γεύση και πολύ μπροστά απο οτιδήποτε άλλο.Ποιό τσιγάρο και πράσινα άλογα....σωστή ισοροπία μεταξύ ημίγλυκης και τσιγαρίσιας γεύσης στο τελείωμα της εκπνοής, που δεν κουράζει καθόλου, και που μπορεί άνετα και ευχάριστα να σε συνοδεύει ολόκληρη ημέρα.

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει μετά απο επιπλέον 24ώρες, και επίσης δεν ξέρω ποιά διαφορά θα έχει σε λιγότερη νικοτίνη.

Το Torque56 θα το δοκιμάσω αύριο, και θα μου μένει ακόμη γιά να καταλήξω στο καθημερινό άτμισμα η δοκιμή του Freedom,αν και μετά το Tribeca δεν καίγομαι κι'όλας.

Πάντως θεωρώ πλέον δύσκολο εαν όχι απίθανο να γευτώ κάτι καλύτερο απο το Tribeca!!!
Το ότι τα Halo θα είναι η τελική μου επιλογή, δεν το συζητώ κάν!!!

Τελικά τα Halo, πρέπει να έχουν την καλύτερη νικοτινούχα ατμιστική βάση στην αγορά,δεν εξηγείται διαφορετικά.

ΝΑΙ...ακριβά τα άτιμα,όμως υπάρχει και Hi end κατηγορία, στα υγρά ΗΤ,με ότι αυτο συνεπάγεται!!!

Last edited:
Παρελαβα και εγω σημερα το freedom juice της Halo. Οταν μιλανε για 24 ωρες φανταζομαι δεν εννοουν να το αφησω ανοιχτο;;

Παρελαβα και εγω σημερα το freedom juice της Halo. Οταν μιλανε για 24 ωρες φανταζομαι δεν εννοουν να το αφησω ανοιχτο;;
Ξεσφράγισε το καπάκι και μετά απλά τοποθέτησέ το επάνω στο μποτηλάκι χωρίς να το κλείσεις κανονικά.

To Tribeca απλα δεν το χορταινεις !!!!
Οντως ποια τσιγαρα και ιστοριες....
To κακο ειναι οτι σου βαζει τοσο υψηλα στανταρ που δυσκολα ξαναγυριζεις σε κατι πιο φθηνο.......

Περιμενω τις εντυπωσεις σας και απο Freedom και Torque.....που δεν εχω δοκιμασει.

To freedom μου φαινεται σαν κακη απομιμηση καπνου. Μου αφηνει και μια στιφη γευση. Δε ξερω ποσο ρολο παιζει το "στρωσιμο" που λενε για τα HALO. Αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω.
p.s Συνατμιστες καλημερα :p

To freedom μου φαινεται σαν κακη απομιμηση καπνου. Μου αφηνει και μια στιφη γευση. Δε ξερω ποσο ρολο παιζει το "στρωσιμο" που λενε για τα HALO. Αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω.
p.s Συνατμιστες καλημερα :p

Καλημερες :ernaehrung004:

Αυτο φοβαμαι με το freedom.
Τις πολλες και αντικρουομενες αποψεις και δεν ξερω αν τελικα μου κατσει.
Στο αμερικανικο official site της Halo , εχει "δημοψηφισμα:p" οπου βγαινει πρωτο στις προτιμησεις.

:chinscratch:

Μονο μια δοκιμη θα με πεισει....

Καλημερες :ernaehrung004:

Αυτο φοβαμαι με το freedom.
Τις πολλες και αντικρουομενες αποψεις και δεν ξερω αν τελικα μου κατσει.
Στο αμερικανικο official site της Halo , εχει "δημοψηφισμα:p" οπου βγαινει πρωτο στις προτιμησεις.

:chinscratch:

Μονο μια δοκιμη θα με πεισει....
Να προσθεσω οτι freedom με natura maxboro 18aria και τα δυο, σε μιξη 50-50 δεν ατμιζονται (πως λεμε "δεν καπνιζεται" :p ). Καουρα στο λαιμο και φριχτη γευση. Οποτε οι μιξεις δεν πετυχαινουν παντα σε random mode.... Καλυτερα ετοιμες συνταγες.

p.s Μπορουμε να ανοιξουμε ενα Thread με συνταγες που προτεινουμε ή με συνταγες που "δεν ατμιζονται" με τιποτε. Δεν χρειαζεται να κανουμε ολοι τα ιδια "λαθη".

Ειναι ψιλο απιθανο να βαλεις 2 ετοιμες γευσεις μαζι και να βγει καλο το αποτελεσμα.
Το καλυτερο ειναι να βαλεις βαση και να παιξεις με αρωματα.