E - smoke...

Είναι το γνήσιο. Όταν το fasttech γράφει "Authentic", τότε το προϊόν είναι πάντοτε το γνήσιο, εάν πάλι γράφει "style", τότε το προϊόν είναι κλώνος.

Στο e-kapnisma που έχω ανοίξει το αντίστοιχο θέμα, κάπου 4-5 άτομα που το έχουν αγοράσει μέχρι τώρα, και από αυτούς 1-2 από Ελλάδα, σε όλους κουδουνίζουν πολύ τα πλήκτρα. Βέβαια βρήκαν ήδη μία "πατέντα" και του χώνουν κάποιο υλικό ανάμεσα στα πλήκτρα και τον σκελετό και μειώνουν πολύ το κουδούνισμα.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, σε κανονικές συνθήκες χρήσης δεν ακούγεται απολύτως τίποτε. Μόλις αρχίζεις να ταρακουνάς το μοντ σαν να κάνεις φραπέ, τότε γίνεται χαμός... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

18mg είναι πολλά Μιχάλη, ο Subtank έχει αρκετά δυνατό χτύπημα, και στα 25W-30W θα του εκτελούσαν τον λαιμό με συνοπτικές διαδικασίες. Εδώ στα 6 mg που ατμίζει και χτες βράδυ που τον έκανε "πιπίλα" ένιωθε το γρατζούνισμα στον λαιμό. :chinscratch:

Γιατί παιδάκι μου 25 - 30W?
Άσε τον άνθρωπο να ξεκινήσει στα 8 - 9 και μετά παίζει!
Δηλαδή αν αποφασίσει να καγκουρέψει που θα παίζει; Στα 400; :flipout:
Πάντως εγώ θα τον πήγαινα σε πιο μικρό mod, ίσως στο κλασσικό 30άρι. :p

Όχι και φτηνά τα υγρά του Danlucas, στα 16 ευρώ σχεδόν λιανική τα 30ml. Εγώ βέβαια δεν τα αγοράζω τόσο, αρκετά φτηνότερα μια και έχω τις άκρες... :music-smiley-005:
Χμμμ... Πως είχα αυτή την εντύπωση; :chinscratch:
Δεν καθόμαστε να βγάλουμε καμιά σειρά φτηνή;
Εμένα μου κοστίζουν κάπου στα 10 τα 100ml! :D

Απλά...
Για τα υγρά που έχεις τώρα παίζεις με αντιστάσεις πάνω από 1Ω (ο plus παίρνει σίγουρα 1.2 τουλάχιστον) και σε χαμηλά W.
9; 10; Θα δεις που θα σου αρέσει.
Α... και φυσικά παίζεις με περισσότερη νικοτίνη για να σε καλύπτει!

Σήμερα τσίμπησα 2 λίτρα προπυλαινογλυκόλη - γλυκερίνη αλλά δεν έχουν νικοτίνη μέσα...
Να βρεθούμε να δοκιμάσεις υγρά να σου δώσω καμιά 300αριά ml, πάρε και βάση με νικοτίνη να έχεις να φτιάχνεις. :p

Re: Απάντηση: E - smoke...

Είναι το γνήσιο. Όταν το fasttech γράφει "Authentic", τότε το προϊόν είναι πάντοτε το γνήσιο, εάν πάλι γράφει "style", τότε το προϊόν είναι κλώνος.

Στο e-kapnisma που έχω ανοίξει το αντίστοιχο θέμα, κάπου 4-5 άτομα που το έχουν αγοράσει μέχρι τώρα, και από αυτούς 1-2 από Ελλάδα, σε όλους κουδουνίζουν πολύ τα πλήκτρα. Βέβαια βρήκαν ήδη μία "πατέντα" και του χώνουν κάποιο υλικό ανάμεσα στα πλήκτρα και τον σκελετό και μειώνουν πολύ το κουδούνισμα.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, σε κανονικές συνθήκες χρήσης δεν ακούγεται απολύτως τίποτε. Μόλις αρχίζεις να ταρακουνάς το μοντ σαν να κάνεις φραπέ, τότε γίνεται χαμός... :flipout:

Παναγιώτη, η εμπειρία μου δεν λέει το ιδιο! Παράγγειλα δεύτερο gs-air μαζί με μια δεκάδα αντιστάσεις και αυτό που μου ηρθε για "authentic" ,μονο authentic δεν ηταν! Η διαφορά με το αυθεντικό διπλα διπλα ηταν τεράστια ακόμα και στο ίδιο το υλικο (την χρωμίοση).
Οι δε αντιστάσεις, σε διαφορετική συσκευασία ,χάλια o-rings και μία απαίσια γεύση στο στόμα! (φαντάζομαι το βαμβάκι ηταν απο ανακυκλωμένες κινέζικες κάλτσες...εφυγαν στα σκουπίδια).

προσωπικά εδωσα τέλος στα με κινεζομάγαζα...το πληρώνω λιγο παραπάνω και ξέρω οτι παίρνω το αυθεντικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Για κάντε κάτι, διότι χθες μόνο εξατμίστηκαν 5ml...:D

Χασοδίκη, μου φαίνεται ότι τα θέλεις μονά ζυγά δικά σου. Άτμισες σε μια μέρα 5ml, που σου κόστισαν 2 ευρώ. Δηλαδή 30 x 2 = 60 ευρώ το μήνα. Και ατμίζεις γκουρμεδιάρικο, επώνυμο υγρό! Δηλαδή, όταν έσκαγες τα 150άρια ευρώ το μήνα για κανονικά τσιγάρα, ήταν καλά;! :slapface:

Παναγιώτη, η εμπειρία μου δεν λέει το ιδιο! Παράγγειλα δεύτερο gs-air μαζί με μια δεκάδα αντιστάσεις και αυτό που μου ηρθε για "authentic" ,μονο authentic δεν ηταν! Η διαφορά με το αυθεντικό διπλα διπλα ηταν τεράστια ακόμα και στο ίδιο το υλικο (την χρωμίοση).
Οι δε αντιστάσεις, σε διαφορετική συσκευασία ,χάλια o-rings και μία απαίσια γεύση στο στόμα! (φαντάζομαι το βαμβάκι ηταν απο ανακυκλωμένες κινέζικες κάλτσες...εφυγαν στα σκουπίδια).

προσωπικά εδωσα τέλος στα με κινεζομάγαζα...το πληρώνω λιγο παραπάνω και ξέρω οτι παίρνω το αυθεντικό.

Το σέβομαι, αλλά δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα αντίστοιχη εμπειρία από το fasttech και έχω κάνει δεκάδες αγορές μέχρι στιγμής, σε μοντάκια, ατμοποιητές, αντιστάσεις κτλ. Και όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα, με κάποια προβληματικά κομμάτια κτλ., μου το έλυσαν ταχύτατα και με δωρεάν μεταφορικά. Προσωπικά, πίνω νερό στο όνομά τους, τους θεωρώ μακράν το καλύτερο κινέζικο site... :music-smiley-004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Χασοδίκη, μου φαίνεται ότι τα θέλεις μονά ζυγά δικά σου. Άτμισες σε μια μέρα 5ml, που σου κόστισαν 2 ευρώ. Δηλαδή 30 x 2 = 60 ευρώ το μήνα. Και ατμίζεις γκουρμεδιάρικο, επώνυμο υγρό! Δηλαδή, όταν έσκαγες τα 150άρια ευρώ το μήνα για κανονικά τσιγάρα, ήταν καλά;! :slapface:

Τι μονά-ζυγά δικά μου βρε τζιμινιέρα? Για το θέμα της έλλειψης εδώ που μένω το έγραψα, όχι για το αν είναι ακριβό. Αν τελειώσει, δεν είναι εύκολο να πεταχτώ να πάρω άλλο...-bye-

Α, μάλιστα. Όταν σου τα έλεγα αυτά προχτές, μου είπες: "Θα φροντίσω να μου φτάσει το υγρό, μέχρι να ξανανέβω Αθήνα".

Ε, λοιπόν, φρόντισε τώρα να σου φτάσει!... :flipout:

Προπυλαινογλυκόλη και γλυκερίνη από το φαρμακείο της γειτονιάς και πάφα πούφα μέχρι να σου φύγει το μεράκι! :flipout:

Σε δυο μηνες κλεινω χρονο χωρις το κ@λοτσιγαρο,εχω μειωσει πολυ το κοστος των υγρων του ηλεκτρονικου,γυρω στα 15 ευρω τον μηνα βγαινει,με συνδιασμο ipv mini καουφουνη και υγρα με 1.0 νικοτινη με τσιγαρισιες γευσεις οπως το divino ,τα αρωματικα τα ξαποστειλα δεν μου ταιριαζουν πια οπως και το 50αρι ιστικ..
μια φορα μετα απο επισκεψη σε οδοντιατρο επρεπε να μην καπνισω ουτε ηλεκρονικο για 24ωρο και δεν μου φανηκε καθολου η απουσια του ενω με το αλλο θα παιρνα ναρκωτικα η απλα θα καπνιζα...και κατι για τα κινεζικα...και τα αυθεντικα κινεζικα ειναι..το 50ρι που πηρα απο Fass ειχε σκρατσακι με αριθμο προιοντος,ο καουφουνης light plus μαιμουδε που πηρα απο Fass ειναι τοσο αψεγαδιαστος που καταργησα ολους τους υπολοιπους..σιγουρα υπαρχουν και κλωνοι φαβες αλλα συνηθως οι πιο ακριβοι κλωνοι απο αξιοπιστα σαιτ οπως το Fass ειναι πολυ καλοι εως τελειοι..

Last edited:
Παίδες καλησπέρα.Χαίρομαι που βρήκα ενότητα για ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στο avclub.
Θέλω να κόψω μια και καλή το (συμβατικό) τσιγάρο και σκέφτομαι να το γυρίσω μόνιμα στο ηλεκτρονικό και αν κάποια στιγμή τα καταφέρω να το κόψω και αυτό. Είχα κάνει μια προσπάθεια στο παρελθόν όπου κατάφερα να μείνω μερικούς μήνες μόνο με ηλκετρικό αλλά δυστυχώς μη γνωρίζοντας πήρα το πρώτο που μου πλασάρανε (το mini more νομίζω ήταν). Η χαμηλή αυτονομία του όμως και η κακή επιλογή σε υγρό αφου μου τέλειωσε το πρώτο μπουκαλάκι με εκαναν να το παρατήσω και να γυρίσω στο κανονικό. Τι θα με συμβουλεύατε να πάρω; Δεν θέλω να πάρω κάτι για να ξεκινήσω και μετά βλέποντας και κάνοντας. Θέλω απο την αρχή να πέσω στα βαθειά. Κάτι που να έχει διάρκεια και να μην μενω απο μπαταρία και φιτίλια κάθε τρεις και λίγο.
Να επισημάνω πως καπνίζω σε (νορμάλ περιπτώσεις) περίπου ένα πακέτο τσιγάρα λάιτ ή εναν καπνό μεσα σε 2+ μερες. Εκτός και αν μιλάμε για εξόδους, ντερμπυ κλπ όπου εκει αυξάνεται λίγο η κατανάλωση.
Δεν έχω πρόβλημα να μπλέξω με μόντες ούτε κωλύομαι σε θέμα μπαταριών (διαθέτω μπόλικες 18650 και φορτιστές απο τους φακούς που κατέχω) Επίσης στο θέμα των DIY υγρών δεν θα έλεγα όχι αλλά πρέπει πρώτα να κατασταλάξω στον καπνο/γεύση/περιεκτικότητα που μου ταιριάζει και μετά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε ξανά.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γλυκόλη προπυλενίου? :p

Better!!:smile:

Το προπυλένιο μου θυμίζει το...Propyle

Για ρε μανία τους να μου αλλάζουν τα ονόματα...Προ-πυλαι-ά...βάλε και ένα α..εισφορά θα πληρώσεις?

Πηγή:

https://www.youtube.com/watch?v=knXJLH1TdS0

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παίδες καλησπέρα.Χαίρομαι που βρήκα ενότητα για ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στο avclub.
Θέλω να κόψω μια και καλή το (συμβατικό) τσιγάρο και σκέφτομαι να το γυρίσω μόνιμα στο ηλεκτρονικό και αν κάποια στιγμή τα καταφέρω να το κόψω και αυτό. Είχα κάνει μια προσπάθεια στο παρελθόν όπου κατάφερα να μείνω μερικούς μήνες μόνο με ηλκετρικό αλλά δυστυχώς μη γνωρίζοντας πήρα το πρώτο που μου πλασάρανε (το mini more νομίζω ήταν). Η χαμηλή αυτονομία του όμως και η κακή επιλογή σε υγρό αφου μου τέλειωσε το πρώτο μπουκαλάκι με εκαναν να το παρατήσω και να γυρίσω στο κανονικό. Τι θα με συμβουλεύατε να πάρω; Δεν θέλω να πάρω κάτι για να ξεκινήσω και μετά βλέποντας και κάνοντας. Θέλω απο την αρχή να πέσω στα βαθειά. Κάτι που να έχει διάρκεια και να μην μενω απο μπαταρία και φιτίλια κάθε τρεις και λίγο.
Να επισημάνω πως καπνίζω σε (νορμάλ περιπτώσεις) περίπου ένα πακέτο τσιγάρα λάιτ ή εναν καπνό μεσα σε 2+ μερες. Εκτός και αν μιλάμε για εξόδους, ντερμπυ κλπ όπου εκει αυξάνεται λίγο η κατανάλωση.
Δεν έχω πρόβλημα να μπλέξω με μόντες ούτε κωλύομαι σε θέμα μπαταριών (διαθέτω μπόλικες 18650 και φορτιστές απο τους φακούς που κατέχω) Επίσης στο θέμα των DIY υγρών δεν θα έλεγα όχι αλλά πρέπει πρώτα να κατασταλάξω στον καπνο/γεύση/περιεκτικότητα που μου ταιριάζει και μετά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε ξανά.

Tale quale είμαστε!!

Διάβασε το ποστ του Παναγιώτη λίγο παραπάνω (Βογιατζάκης). Αν και μόλις δει το ποστ σου, θα σου απαντήσει.:smile:

Post 2209.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Το σέβομαι, αλλά δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα αντίστοιχη εμπειρία από το fasttech και έχω κάνει δεκάδες αγορές μέχρι στιγμής, σε μοντάκια, ατμοποιητές, αντιστάσεις κτλ. Και όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα, με κάποια προβληματικά κομμάτια κτλ., μου το έλυσαν ταχύτατα και με δωρεάν μεταφορικά. Προσωπικά, πίνω νερό στο όνομά τους, τους θεωρώ μακράν το καλύτερο κινέζικο site... :music-smiley-004:

μακάρι να επεσα εγώ στην περίπτωση! Επισης με ειχε υποψιάσει το γεγονός οτι αφαιρούν το αυτοκολλητο ελεγχου γνησιοτητας...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Παρόλο που η περίπτωσή σου όντως μοιάζει πολύ με του Γιάννη Χατζηγεωργίου, εγώ δεν θα σου πρότεινα με ευκολία το ίδιο setup, γιατί ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικά γούστα. Με τον Γιάννη είμαστε φίλοι, βρισκόμαστε συχνά, οπότε είχε δοκιμάσει σε μένα πολλαπλά setup και υγρά, και μιλώντας εκτενώς μαζί του είχα την ευκαιρία να αναλύσω σε μεγάλο βαθμό το ακριβές σετάκι από μοντ + ατμοποιητή + μπαταρίες + αντίσταση κεφαλής + υγρό που θα του έδινε μια "καλή ευκαιρία" να ξεκόψει από το τσιγάρο. Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να γίνουν με μηνύματα σε ένα φόρουμ.

Αρχικά θα σου πρότεινα να ρίξεις κάμποσο διάβασμα σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ για το η.τ., όπως είναι το e-kapnisma και μετά να έκανες επίσκεψη σε ένα κατάστημα η.τ., όπου θα μπορούσες να δοκιμάσεις διαφορετικά setup και υγρά, για να καταλάβεις προς ποια κατεύθυνση θα ήθελες να κινηθείς. Το η.τ. είναι πολύ πιο πολύπλοκο θέμα από όσο νομίζουν οι περισσότεροι, γι' αυτό ακριβώς τον λόγο έχουμε τόσες πολλές αποτυχημένες προσπάθειες από πολλούς να διακόψουν το κανονικό τσιγάρο με τη βοήθεια του η.τ.

Παιδιά λιγάκι προσοχή γιατί τα Watt και τα Amp έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν επικίνδυνα μου φαίνεται...

http://fanpage.gr/stories/%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF/#_

Αυτο φαινεται να ειναι mechanical mod οποτε δεν εχει καμια προστασια για υποερβολικο αδειασμα των μπαταριων. Τα ηλεκτρονικα mods δεν εχουν τετοιο θεμα -κι αν προσεξεις- πολλα εχουν τρυπες στη βαση για εκτονωση αεριων αν συμβει κατι παρομοιο. Επισης χρειαζεται προσοχη, οι μπαταριες που παιρνουμε να ειναι high drain για να αντεχουν πολλα βατ και χαμηλες αντιστασεις (που συνεπαγονται, πολλα αμπερ)

Μηχανικό mod. Δηλαδή χωρίς πλακέτα, ένα κουμπάκι που κλείνει το κύκλωμα και συνδέει την μπαταρία με τον ατμοποιητή...
Προφανώς κινεζιά χωρίς ασφάλεια στο κουμπί.
Μπαταρία κινεζιά και όχι ασφαλούς χημείας.
Subohm για να μην πω, σχεδόν βραχυκύκλωμα.

Ε, sorry, αλλά ούτε το νερό δεν είναι ασφαλές αν δέσεις μία πέτρα στο πόδι σου και βουτήξεις. :p

Βέβαια είναι περίεργο το ότι το mod έχει μείνει σχεδόν άθικτο μετά από τέτοιο μπουμ.