E - smoke...

Το TPA ποια εταιρεία είναι?
Στην Ελλάδα θα τα βρεις

http://www.zerobacco.gr/idiokataskeyes-ygron/aromata
http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/category&path=94_180

@tuxx
Παραμένει μέχρι και σήμερα κορυφαία.Το μόνο "κακό" είναι ότι είναι
πολύ αδύναμα ,και οι ποσοστώσεις είναι της τάξης του 10-15%.

Ευχαριστώ!

Νόρμα, ποια νόρμα? Ποια 2 ml?? Το 7άρι του subtank και μου φαίνεται λίγο!!:chinscratch:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι,εδώ και ένα χρόνο κάνω τον κλώνο του κάστρου και έχει γίνει το μόνιμο μου υγρό.
Μοιάζει με το αυθεντικό,αλλά δεν είναι το ίδιο.Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο
ο...κλώνος,όσο και να σας φαίνεται παράξενο.Άβυσσος οι προτιμήσεις των γευστικών μας καλύκων.

Η συνταγή είναι η γνωστή

Acetyl Pyrazine (TPA)1.5%

Brown Sugar Extra (TPA)1%

Coconut Extra (TPA)1.5%

Kentucky Bourbon (TPA)2.5%

Toasted Almond (TPA)1.5%

Vanilla Bourbon (TPA)1%

Vanillin 1 %

Αυτή είναι η " ήπια " των !0 % αρώματος σε 90% βάση,γιατι υπάρχει και άλλη
με υπερδιπλασιασμό των αρωμάτων στο 23% (αμερικάνικη έκδοση).
"Ωρίμανση" τουλάχιστον 20 μέρες.Υπ'όψιν η βανίλια μπέρμπον αφήνει πολλά
κατάλοιπα που..."σκοτώνουν" τις αντιστάσεις.Μπορείς να την καταργήσεις ή να
βάλεις άλλης εταιρίας. Και το σπουδαιότερο 50% τουλάχιστον στη βάση PG

Μήπως έχεις εύκολο και τον κλώνο του Grandmaster?:D

Re: Απάντηση: E - smoke...

Πίσω στα παλιά τα χρόνια ήταν μια από τις κορυφαίες εταιρίες αρωμάτων για Η.Τ. Δεν ξέρω το status πλέον :D

Καλώς τον. Έπαθες και εσύ το πολιτισμικό σοκ που παθαίνουν όλοι όσοι βλέπουν ότι έχουν χάσει 2 γενεές ατμιστικού hardware. :p

Οι TPA από ότι λένε είναι ακόμη από τις καλύτερες.
Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω διάφορα για πειραματισμούς.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε αγορές από το εξωτερικό...
Αν πάρω μικρή συσκευασία θα έχω θέμα με την ποσότητα που θα μου βγει αν μου αρέσει.
Αν πάρω μεγάλη θα πληρώσω για κάτι που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσω αν δεν μου αρέσει... :(

Φυσικό μαγαζί Ελλάδα που να τα έχει; Ξέρεις;

Σήμερα τα ξημερώματα τις παράγγειλα από fasttech, το μεσημέρι τις είχαν πακετάρει, τις είχαν έτοιμες και μου έστειλαν email
τα 3 ευρώ "upgrades" είναι για να έρθουν με το σουηδικό ταχυδρομείο (θεωρητικά πιό γρήγορα) - αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή. Την προηγούμενη φορά ήλθαν στις 45-50 μέρες με απλό κινεζο-χονγκ-κόνγκ ταχυδρομείο . Οι μπαταρίες γενικά αργούν να έλθουν. Oι συγκεκριμένες δεν κάνουν για κάτω απο 0.5Ω. Για μένα, που είμαι πάντα πάνω απο το 1Ω, είναι ιδανικές και έχουν πολύ καλές κριτικές. Οι πράσινες είναι κορυφαίες (Keepower rewraped, καναδικά cells), την κόκκινη την πήρα για δοκιμή και για να "υπάρχει".
Μετά την εξοικείωση με 26650 mod, όσα 18650 έπιασα, μου φαίνονται μικρά και "λίγα"...

7 του μηνός παρήγγειλα τις μπαταρίες απο Fasttech,

Σήμερα έφθασαν στο Ελ.Βενιζέλος..
!8 ημέρες για μπαταρίες χύμα... Πολύ καλά.

Attachments

• Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    25.1 KB · Views: 87
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    48.4 KB · Views: 87
5 ημέρες άντεξα τελικά χωρίς επισκευασιμο!

Μετα από εκτενεις δοκιμές από φιλους, είμαι ευτυχής κάτοχος ενός cloudone. Έκανα μόλις το πρώτο στήσιμο με κανθαλ 0.35. Η αντίσταση βγήκε περίπου 1.1 και απολαμβάνω τον βελουδινο ατμο στα 15 watt με το evic.

Περισσότερες λεπτομέρειες αφού περάσω λίγες ημέρες μαζί του!

Αυτός δεν είναι που πρέπει να είσαι σε λίστα αναμονής για κανένα τρίμηνο για να τον πάρεις;
Τι βύσμα μας βγήκες εσύ; :flipout:

Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω τον καινούργιο της Aspire, τον Cleito...
Έτσι για να έχω έναν εργοστασιακό να παίζω με καλά υγρά χωρίς να μου τα καταπίνει. :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μετα από εκτενεις δοκιμές από φιλους, είμαι ευτυχής κάτοχος ενός cloudone. Έκανα μόλις το πρώτο στήσιμο με κανθαλ 0.35. Η αντίσταση βγήκε περίπου 1.1 και απολαμβάνω τον βελουδινο ατμο στα 15 watt με το evic.

Που τον πετυχες βρε θηρίο τον cloud?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτός δεν είναι που πρέπει να είσαι σε λίστα αναμονής για κανένα τρίμηνο για να τον πάρεις;

Έτσι για να έχω έναν εργοστασιακό να παίζω με καλά υγρά χωρίς να μου τα καταπίνει. :p

Θα βγούν τον Φεβρουάριο 1000 κομμάτια περίπου (το πιθανότερο είναι ότι το 95% να φύγει μέσω λίστας στα ξένα). Αν θες γεύση από το υπόλοιπο 5% ενημερώνεις.

Ο παλιός είναι αλλιώς .

Δεν έψαξα καν αγγελίες. Ρώτησα τον κατασκευαστή που είναι φίλος και μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Μετα πήρα ένα τηλέφωνο έναν παλιό καλό φίλο που ήμουν σίγουρος ότι θα έχει και έχουμε καβατζωσει ο ένας τον άλλον πολλάκις, του τον ζήτησα, τον αγόρασα και τέλος!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ο παλιός είναι αλλιώς .

Δεν έψαξα καν αγγελίες. Ρώτησα τον κατασκευαστή που είναι φίλος και μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Μετα πήρα ένα τηλέφωνο έναν παλιό καλό φίλο που ήμουν σίγουρος ότι θα έχει και έχουμε καβατζωσει ο ένας τον άλλον πολλάκις, του τον ζήτησα, τον αγόρασα και τέλος!

Θέλεις να γίνουμε φίλοι ? :)

Αυτός μου γυαλίζει και εμένα..:drool1:

άλλα 50-60w...καμιά πιο ανθρώπινη αντίσταση δεν παίζει? (εκεί στα 20-35 που ατμίζουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι σαν εμένα.. :music-smiley-005:)

Αν θες γεύση από το υπόλοιπο 5% ενημερώνεις.

Γεύση θα πάρω ούτως η άλλος και αν μου αρέσει δεν θα είναι το μοναδικό που θα πάρω τελικά... :p

άλλα 50-60w...καμιά πιο ανθρώπινη αντίσταση δεν παίζει? (εκεί στα 20-35 που ατμίζουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι σαν εμένα.. :music-smiley-005:)

Θα τον δοκιμάσω και αν δεν παίζει σε λογικά watt με βλέπω με κανέναν ναυτίλο να τελειώνουμε.

Και μια φωτό του τρέχοντος σετακίου μου:

Αναφορικά με το Evic, τα σχόλια είναι περιττά. Δεν ξέρω τι προσφέρει ο ανταγωνισμός, αλλά για τα λεφτά που έδωσα δηλώνω ευτυχής.

Έχει έξτρα τανκ διάφανο απλά εγώ προτιμώ το μεταλλικό.
Οι περισσότεροι που είδα το έχουν με το διάφανο.