E - smoke...

ωραίο σε κόκκινο! να και το δικό μου το μανάρ... :grinning-smiley-043

IMG_1313.jpg

:flipout::flipout:

ευτυχώς που δεν έχει γουίντος το μοντάκι...η επιστροφή στο καρκινικό θα ήταν δεδομένη..

Έχει έξτρα τανκ διάφανο απλά εγώ προτιμώ το μεταλλικό.
Οι περισσότεροι που είδα το έχουν με το διάφανο.

Καλά, και εγώ στον kayfun προτιμώ το μεταλλικό, αλλά όταν τρώω στη μάπα το καμένο μετανιώνω και βάζω το πλαστικό. :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

Καλά, και εγώ στον kayfun προτιμώ το μεταλλικό, αλλά όταν τρώω στη μάπα το καμένο μετανιώνω και βάζω το πλαστικό. :p

Εσυ επιβιωσες απο το υγρο κοκα κολα, δεν εχεις αναγκη. Εχεις αποκτησει αντισωματα. :smile:

Κοίτα, ενας έμπειρος χρήστης μπορεί να καταλάβει από την γεύση αν έχει τελειώσει το υγρό. Εσένα δεν σε βάζω σε αυτή τη κατηγορία. :BDGBGDB55:

Κοίτα, ενας έμπειρος χρήστης μπορεί να καταλάβει από την γεύση αν έχει τελειώσει το υγρό. Εσένα δεν σε βάζω σε αυτή τη κατηγορία. :BDGBGDB55:

Άσε βρε γατάκι!
Όταν ξεκίνησα εγώ πληρώναμε κατοστάρες για egoT που σου έδιναν το μισό υγρό στο χέρι!

Οποιος έχει φάει την καψούλα τoυ iatty ή κάποιου meshάτου, δε φοβάται τίποτα :D

Μη λες άγνωστες λέξεις στα τσικό. Δεν ξέρουν από τέτοια. :p
Τον iatty τον ανακάλυψα κάπου ένα χρόνο αφού άρχισα το άτμισμα. Πολύ καλός για την εποχή του αλλά τον πούλησα για αυτόν ακριβώς το λόγο που αναφέρεις! :flipout:
Άπαπαπαπα!!!

Έκατσα και μαφειρεψα χτες ένα από τα παλιά αγαπημένα μου αρώματα, το aunty beka από το atmorama.

Δεν ξέρω αν έχετε συζητήσει γι αυτό εδώ μέσα, αλλά το θεωρώ must για δοκιμή σε όσους αρέσουν τα τριμπεκοειδη.

Η ανάμειξη έγινε με ότι είχα, δηλαδή pink mule νικοτινουχα 80vg/20pg και μηδενική vg flavourart. Ποσοστό αρώματος 4%.

Δεν είμαι των αρωμάτων γενικά και το 4% μου φαίνεται πολύ (θα το ρίξω σε επόμενο μαγείρεμα) , αλλά μετά από μια μέρα υπομονής ατμίζω το αγουρο υγρό και απολαμβάνω απίστευτα πολύ!

Γενικά παλιά είχα δοκιμάσει διάφορες συνταγές τριμπεκοειδων με ry double, μαλτολη, πυραζινη κλπ από tpa και πότε δεν κατάφερα να φτιάξω κάτι που να πλησιάζει έστω λίγο αυτά τα υγρά.

Να σημειωθεί ότι η μπεκα που ανέφερα πιο πάνω ΔΕΝ είναι κλώνος tribecca, αλλά ίδιας λογικής και γευστικής προσέγγισης.

Τριμπεκοειδη ονομάζω όσα υγρά προσπαθούν να πιάσουν τη γεύση ενός από τα ιστορικότερα ατμιστικα υγρά, το Halo Tribeca.

Μιας και πλεον ατμιζω γλυκα και φρουτωδη αρωματα χωρις καπνικο καθολου μεσα, ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο αρωμα "μαλλι της γριας" που να προσεγγιζει του tribeca. ? Καπου εχει παρει το ματι μου καποιο νομιζω σε καποια εταιρια, αλλα δεν ξερω πόσο θα μοιαζει καλα στο μαλλι της γριας ή οχι.
(γιατι εχω ακουσει και για καπουτσινο που δεν θυμιζουν καφε, και γενικα αρωματα που ενω ταχα ειναι "αυτο" βγαζουν κατι εντελως διαφορετικο ή ασχημο)

Ο tzimisce ξερει πολυ καλα τι εννοω με την κοκα κολα/κατσαριδοκτονο. :D

Μιλαω παντα για συμπυκνωμενα αρωματακια αρωματακια για να ριξω στην βαση μου.

Το μαλλί της γριας ειναι το cotton candy ή αλλιώς αιθυλικη μαλτολη. Θα το βρεις σίγουρα σε TPA.

Το μαλλί της γριας ειναι το cotton candy ή αλλιώς αιθυλικη μαλτολη. Θα το βρεις σίγουρα σε TPA.

Ευχαριστω. Θα αγοραστει για δοκιμη. :2thumb22sup:

Eλεγα να προσπαθησω (αν δεν αντεχεται μονο του) ειτε να το εχω αρκετα αραιωμενο (μιας και ατμιζω και σκεση βαση κατα διαστηματα) ειτε να το κανω mix με καποιο αλλο αρωμα, αν και δεν ξερω τι θα του ταιριαζε ως συνοδο. (καποια καραμελα, βανιλια κλπ)

Σιροπι. ? Τοσο γλυκο. ? Αν χανεται η γευση μαλλι της γριας και παραμενει πετιμεζι αν το αραιωσω πολυ...μαλλον ισως ειναι για να συνοδευει καπνικες και στιφες γευσεις τοτε. :frown:

Να αναφέρω ένα σοβαρό περιστατικό!
Φίλος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και είχε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο ανάμεσα στα πόδια του, χωρίς να το φορτίζει, αυτό έκανε μπαμ!
Νοσηλεύεται με εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού!
Δεν είναι hoax ούτε μου το είπε κάποιος φίλος ενός φίλου!Τον είδα με τα μάτια μου στο νοσοκομείο!
Μιλάμε για επώνυμο πανάκριβο ηλεκτρονικό τσιγάρο!
Έχει κινηθεί νομικά!

Όπως καταλαβαίνεις μάρκα δε μπορώ να πω!
Θα σου πω ότι η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού και προκλήθηκε και τρακάρισμα!