E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Σωκράτη, αν πιάνουν τα χέρια σου (να στήσεις μία αντίσταση, όχι κάτι τραγικό) πας σε phenomeno και ξεχνάς παλιούς και νέους ατμοποιητές.
Τα χέρια μου πιάνουν,αλλά να κάνω χόμπυ το άτμισμα,ούτε με σφαίρες φίλε.-bye-

Σωκράτη, αν πιάνουν τα χέρια σου (να στήσεις μία αντίσταση, όχι κάτι τραγικό) πας σε phenomeno και ξεχνάς παλιούς και νέους ατμοποιητές.

Και σκέψου ότι το φενομενο ειναι από τους μέτριους ατμοποιητες. Που να δοκιμάσει και κανέναν σοβαρό.

Και σκέψου ότι το φενομενο ειναι από τους μέτριους ατμοποιητες. Που να δοκιμάσει και κανέναν σοβαρό.
Άστο φίλε.
Όσο πιο "σοβαρός" είναι ο ατμοποιητής,τόσο περισσότερο ΓΤΠ είναι το γευστικό αποτέλεσμα.
Άσε που άμα είναι να έχω τρυπανάκια για να ατμίσω,καλύτερα να ξαναρχίσω το κάπνισμα που ίσως να μου βγει και φθηνότερο τελικά.:flipout:

Άστο φίλε.
Όσο πιο "σοβαρός" είναι ο ατμοποιητής,τόσο περισσότερο ΓΤΠ είναι το γευστικό αποτέλεσμα.
Άσε που άμα είναι να έχω τρυπανάκια για να ατμίσω,καλύτερα να ξαναρχίσω το κάπνισμα που ίσως να μου βγει και φθηνότερο τελικά.

Φιλαράκι είσαι λάθος. υπαρχει εξέλιξη, δεν θες τριπανακι πλέον. :flipout:
Πρεπει να το δεις σαν χόμπι, σαν περιπέτεια.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Εσύ μιλάς για ατμοποιητές που παίζουν σε τριψήφια νούμερα ακόμη και μεταχειρισμένοι...
Τον phenomeno τον βρίσκεις κάπου στα 60 μεταχείρα και είναι μία πολύ καλή αρχή. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Εσύ μιλάς για ατμοποιητές που παίζουν σε τριψήφια νούμερα ακόμη και μεταχειρισμένοι...
Τον phenomeno τον βρίσκεις κάπου στα 60 μεταχείρα και είναι μία πολύ καλή αρχή. :p

Όπως πάντα υπερβολικός. Ο kayfun v3 mini για παράδειγμα, που ειναι εξαιρετικός, εχει 95 . Που το είδες το τριψήφιο;;;;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως πέρα από την πλάκα, υπάρχουν αξιόλογα κομμάτια, οικονομικά. Δεν ειναι απαραίτητο να ανεβεί κάποιος σε τριψήφιο νούμερο. Πιθανότατα και με τα μισά να βρεις εξαιρετικό κομμάτι. Άσε που και μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις κομμάτια όπως kayfun v4 & erlkonigin ή και ελληνικές δημιουργίες όπως calix και τηλεμαχος με 60 περιπου.

Καμία σχέση μάναμ ο V3 mini με το φαινόμενο!
Ναι μεν καλύτερος από τον lite + αλλά σε γεύση δεν...
Τον v4 χωρίς blueprint δεν σκέφτεσαι να τον διαλύσεις για καθάρισμα...
Άσε που οι μισοί παραπονιούνται για διαρροές.

Καμία σχέση μάναμ ο V3 mini με το φαινόμενο!
Ναι μεν καλύτερος από τον lite + αλλά σε γεύση δεν...
Τον v4 χωρίς blueprint δεν σκέφτεσαι να τον διαλύσεις για καθάρισμα...
Άσε που οι μισοί παραπονιούνται για διαρροές.

Διαφωνώ σε ολα. Ο v3 ειναι πολύ καλός σε ολα του. Ο v4 αν ασχοληθείς λιγο ειναι παιχνιδάκι. Όσο για τις διαρροές, αν δεν στήσεις σωστά θα έχεις αυτό το προβλημα με όλους τους ατμοποιητες.
Για το φενομενο τι να πω. Τα μέταλλα του απαράδεκτα, ευκολίες μηδέν, γεύση μέτρια, ντουμάνι καλούτσικο. Αυτό ειναι.

Και εγώ διαφωνώ σε όλα για τον φαινόμενο. :eviltongue:

Για θύμησε μου. Ποιος σε είχε πάρει στα γόνατα του και σε καθοδηγούσε να πάρεις ατμοποιητη και συγκεκριμένα φενομενο;;;

Και τώρα πάντως που βλέπω το χώρο που έχει στο deck για να στήσεις αντίσταση, πάλι φαινόμενο θα έπαιρνα.
Άντε να στήσεις dual spaced εκεί μέσα.

Και τώρα πάντως που βλέπω το χώρο που έχει στο deck για να στήσεις αντίσταση, πάλι φαινόμενο θα έπαιρνα.
Άντε να στήσεις dual spaced εκεί μέσα.

Κοιτά, τον στήνεις με κεραμικό σε περιορισμένο χώρο (θελει μια μαστορια) αλλα και χωρίς κεραμικό. Γεύση είτε με το κεραμικό είτε χωρίς, ανώτερη από φενομενο.