Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,458
Η μηλόπιτα συνεχίζει να μην είναι μηλόπιτα.
:drool:
Το φουντούκι είναι φουντούκι .... :drool1:
Προσοχη θα κανει ερωτηση ο δημιουργος του νηματος![]()
Μετα απο 20 ωρες αρχιζει και παιρνει αυτη τη "γλυκεια" καμμενη γευση. Οχι αμεσως.
Πάνο, μιας και το δουλεύω και εγώ αυτό το σετ μια ερώτηση. Την καίει αμέσως κατά την τοποθέτηση, η στην διάρκεια ας πούμε της ημέρας, μετά από 3 - 4 ώρες ατμίσματος ?
Ατμιζω ενα μηνα σε αυτα τα watt χωρις προβλημα. Ας το ριξω στα δεκα και βλεπουμε.
Ατμιζω ενα μηνα σε αυτα τα watt χωρις προβλημα. Ας το ριξω στα δεκα και βλεπουμε.
Ατμίζω συνεχώς το Cuban cigar της liqua στα 6mg. Δεν πιστεύω να φταίει ξαφνικά αυτο.Μια ερώτηση...
Συμβαίνει με ένα συγκεκριμένο υγρό? Ή με οποιοδήποτε κι αν χρησιμοποιείς?
Πάντως με τόσο χαμηλά Watts, δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα και ατμίζω συνέχεια.
Στα 11,5 Watts ατμίζω αισθητά λιγότερο και τουλάχιστον 20ml μέχρι να ¨πέσει¨ η αντίσταση...
Πάνο δουλεύω την 1,2 στα 15watt η 4,1volt αν το προτιμάς.
Νομίζω είναι η αντίσταση του triton mini. Κάνοντας μόνο το καπνικό μου εκεί περί τα 2ml την ημέρα, βγάζει καμένο, μετά από 11 ημέρες. Περίπου δηλαδή, 22ml απόλαυσης.
Και δεν σου γράφω υπερβολές. Με το δικό σου (mod)
Τσέκαρέ το
Αν θυμάμαι καλα, υπήρχαν δυο τύποι κεφαλής. Η bvc και η bdc. Εσυ ποιες χρησιμοποιείς?
Εγω νομιζα οτι πρεπει να ειναι πραλινα φουντουκιου (κατι που να θυμιζει μερεντα) Αυτο ειναι σκετο φουντουκι τελικα. ?
(δεν λεει για το καλοκαιρι...θα στεγνωνει το στομα)
Για βρειτε τουλαχιστον καμια κρεμα της προκοπης, μπας και το μιξαραμε με καμια μπανανα.
Το τελευταιο μπισκοτο μου βγηκε μαπα...το εριξα στο αυτοκινητο για ενισχυτικο οκτανιων. Σκετο χημικο μεσα.
Koopor στα 10,5 watt, αντιστασεις και 1.6 και 1.8 καπουτ. Απο διαφορους προμηθευτες. Καμμια ιδεα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.