E - smoke...

Παίζοντας με τα αρώματα της TPA...
Η μηλόπιτα συνεχίζει να μην είναι μηλόπιτα.
Έχει εξελιχθεί σε λικέρ τριαντάφυλλο.

Τα υπόλοιπα έστρωσαν όμως!
Και το μυστήριο της χημείας.
45% Custard Cream της Pink Mule
35% Praline Cream της TPA
20% Μπισκότο της DEA

Εισπνοή, τι γεύση έχουν αυτά τα μαλακά μπισκότα που έχουν γέμιση υγρή πραλίνα; Ένα τέτοιο πράγμα.
Εκπνοή... καραμέλα βουτύρου! Η οποία σου μένει και στη γεύση!
WTF! :flipout:

Το φουντούκι όντως είναι φουντούκι...
Εσύ όμως το τηλέφωνο το είχες κλειστό το πρωί και δεν δοκίμασες! :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

:drool:

Το φουντούκι είναι φουντούκι .... :drool1:

Εγω νομιζα οτι πρεπει να ειναι πραλινα φουντουκιου (κατι που να θυμιζει μερεντα) Αυτο ειναι σκετο φουντουκι τελικα. ?
(δεν λεει για το καλοκαιρι...θα στεγνωνει το στομα)

Για βρειτε τουλαχιστον καμια κρεμα της προκοπης, μπας και το μιξαραμε με καμια μπανανα.
Το τελευταιο μπισκοτο μου βγηκε μαπα...το εριξα στο αυτοκινητο για ενισχυτικο οκτανιων. Σκετο χημικο μεσα.

Προσοχη θα κανει ερωτηση ο δημιουργος του νηματος :p . Λοιπον. Εδω και τεσσερις μερες ο nautilus mini μου καιει καθε μια μερα και μια αντισταση. Koopor στα 10,5 watt, αντιστασεις και 1.6 και 1.8 καπουτ. Απο διαφορους προμηθευτες. Καμμια ιδεα;

Προσοχη θα κανει ερωτηση ο δημιουργος του νηματος :p

:flipout::flipout:

Πάνο, μιας και το δουλεύω και εγώ αυτό το σετ μια ερώτηση. Την καίει αμέσως κατά την τοποθέτηση, η στην διάρκεια ας πούμε της ημέρας, μετά από 3 - 4 ώρες ατμίσματος ?

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

:flipout::flipout:

Πάνο, μιας και το δουλεύω και εγώ αυτό το σετ μια ερώτηση. Την καίει αμέσως κατά την τοποθέτηση, η στην διάρκεια ας πούμε της ημέρας, μετά από 3 - 4 ώρες ατμίσματος ?
Μετα απο 20 ωρες αρχιζει και παιρνει αυτη τη "γλυκεια" καμμενη γευση. Οχι αμεσως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φυσικα και θα μου απαντουσε απο προεδρος και ανω :p

Έχω τον μεγάλο ναυτιλο με αντιστασεις 1.6. απορω πως σας έβγαζε μέρες με τόσα βατ... εμένα με 9-9,5W δεν έβγαλε ποτέ τριήμερο και αυτό ζορισμένο.
Τώρα ατμίζω στα 7,5W και πάω στη βδομάδα, αρκετά καλά.

Πάνο αν φοράνε ο μικρός και ο μεγάλος τις ίδιες αντιστάσεις (άσχετος here) ρίξε μια στην ΝHale. Πήρα πρόσφατα τέτοιες αντιστάσεις, είχε μπόλικες.

+++
Παρεμπιπτόντως δοκιμάστε το honeydrew της Liqua. πεπονάκι σούπερ! έχει κλώνο να φτιάξουμε?
Αντίθετα το berry mix της ίδιας εταιρείας είχε και αυτό τις στιγμές του αλλα με έντονο άτμισμα άφηνε ψαρίλα...

Μια ερώτηση...

Συμβαίνει με ένα συγκεκριμένο υγρό? Ή με οποιοδήποτε κι αν χρησιμοποιείς?

Πάντως με τόσο χαμηλά Watts, δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα και ατμίζω συνέχεια.

Στα 11,5 Watts ατμίζω αισθητά λιγότερο και τουλάχιστον 20ml μέχρι να ¨πέσει¨ η αντίσταση...

Last edited:
Πανο, οι αντιστάσεις των 1,6 & 1,8 Ω δεν ειναι για τόσο πολλα βατακια. Δεν ξερω αν τις εχουν αλλαξει ή ειναι οι ίδιες με αυτες που υπήρχαν πριν απο δυο χρονια αλλα τα 10 watt μου ακούγονται πολλα. Εγω με αυτες τις αντιστάσεις δούλευα max 8 watt.

Νικ αυτό ήθελα να γράψω, αν δεν υπάρχει κάποιο θεματάκι, (υπάρχει προστασία) είναι οριακά τα watt.
Πάντως και πάλι ΔΕΝ δικαιολογείται τόσο γρήγορα.

Ατμιζω ενα μηνα σε αυτα τα watt χωρις προβλημα. Ας το ριξω στα δεκα και βλεπουμε.

Αν θυμάμαι καλα, υπήρχαν δυο τύποι κεφαλής. Η bvc και η bdc. Εσυ ποιες χρησιμοποιείς?

Ατμιζω ενα μηνα σε αυτα τα watt χωρις προβλημα. Ας το ριξω στα δεκα και βλεπουμε.

Πάνο δουλεύω την 1,2 στα 15watt η 4,1volt αν το προτιμάς.
Νομίζω είναι η αντίσταση του triton mini. Κάνοντας μόνο το καπνικό μου εκεί περί τα 2ml την ημέρα, βγάζει καμένο, μετά από 11 ημέρες. Περίπου δηλαδή, 22ml απόλαυσης.

Και δεν σου γράφω υπερβολές. Με το δικό σου (mod)

Τσέκαρέ το

Μια ερώτηση...

Συμβαίνει με ένα συγκεκριμένο υγρό? Ή με οποιοδήποτε κι αν χρησιμοποιείς?

Πάντως με τόσο χαμηλά Watts, δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα και ατμίζω συνέχεια.

Στα 11,5 Watts ατμίζω αισθητά λιγότερο και τουλάχιστον 20ml μέχρι να ¨πέσει¨ η αντίσταση...
Ατμίζω συνεχώς το Cuban cigar της liqua στα 6mg. Δεν πιστεύω να φταίει ξαφνικά αυτο.

Πάνο δουλεύω την 1,2 στα 15watt η 4,1volt αν το προτιμάς.
Νομίζω είναι η αντίσταση του triton mini. Κάνοντας μόνο το καπνικό μου εκεί περί τα 2ml την ημέρα, βγάζει καμένο, μετά από 11 ημέρες. Περίπου δηλαδή, 22ml απόλαυσης.

Και δεν σου γράφω υπερβολές. Με το δικό σου (mod)

Τσέκαρέ το

Θα δοκιμάσω κάποιες 1.2 που έχω αν και με καίνε αυτές.

Αν θυμάμαι καλα, υπήρχαν δυο τύποι κεφαλής. Η bvc και η bdc. Εσυ ποιες χρησιμοποιείς?

Bvc νομιζω

Δες τι ρεύμα δίνει το μοντ σου, καμιά φορά τρελαίνονται και δίνουν ότι να ναι .....

Στάλθηκε από το NX505J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω νομιζα οτι πρεπει να ειναι πραλινα φουντουκιου (κατι που να θυμιζει μερεντα) Αυτο ειναι σκετο φουντουκι τελικα. ?
(δεν λεει για το καλοκαιρι...θα στεγνωνει το στομα)

Το φουντούκι έχει γεύση φουντούκι. :p
Αυτό που έχει γεύση πραλίνα φουντουκιού είναι το praline cream.
Αυτό που έκανα mix με μπισκότο και κρέμα και βγήκε καραμέλα βουτύρου.

Για βρειτε τουλαχιστον καμια κρεμα της προκοπης, μπας και το μιξαραμε με καμια μπανανα.
Το τελευταιο μπισκοτο μου βγηκε μαπα...το εριξα στο αυτοκινητο για ενισχυτικο οκτανιων. Σκετο χημικο μεσα.

Μπισκότο flavorart, μπανάνα atmos, κρέμα pink mule.

Koopor στα 10,5 watt, αντιστασεις και 1.6 και 1.8 καπουτ. Απο διαφορους προμηθευτες. Καμμια ιδεα;

Παίξε στα 9W max ή πάρε τις 1.2Ω.
Οι αντιστάσεις επάνω γράφουν στα πόσα V (ή W) παίζουν.