E - smoke...

Μιχάλη, οι 1.8 όμως γράφουν 4.2 μέχρι 5 volts.Με ποια λογική να παίξει maximum στα 9 watts? Στα 9 watts θα βλέπει περίπου 4.2 volts μόνο. Στο minimum δηλαδή που δίνει ο ίδιος ο κατασκευαστής. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται και τοποθετούνται χωρίς εξήγηση, για τα ανώτατα όρια των watts που μπορεί να κάνει χρήση ένας ατμιστής, μη λαμβάνοντας υπόψη αυτά που δίνει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής δίνει ένα εύρος τιμών, μέσα στο οποίο μπορεί να γίνει η επιλογή από τον χρήστη, στο οποίο εύρος δίνεται το καλύτερο αποτέλεσμα. Κάτω από το όριο των 9 watts που προτείνεις για την 1.8, το αποτέλεσμα δεν είναι το σωστό. Δεν φτάνει στην σωστή θερμοκρασία ο ατμοποιητής και δεν ατμίζεται σωστά το υγρό. Ούτε η γεύση είναι σωστή, δημιουργούνται μερικές φορές διαρροές, ενώ το χτύπημα είναι ασθενές και ο ατμιστής ρουφάει περισσότερο, με αποτέλεσμα και να μην απολαμβάνει αυτό το οποίο σκοπεύει ο κατασκευαστής να δώσει, ενώ επιπλέον εξαντλεί πιο γρήγορα την αντίσταση. Εγώ προσωπικά, με την 1.8 ατμίζω πλέον στα 11.5 watts (κάποιες ελάχιστες φορές την κατεβάζω στα 11) όπου τα volts κυμαίνονται από 4.75 μέχρι 4.60 περίπου (όταν πέφτω στα 11 watts). Το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτο από κάθε άποψη. Για το χτύπημα δεν το συζητάμε... Η ημερήσια κατανάλωση έχει μειωθεί αισθητά, ενώ η διάρκεια της αντίστασης σε κατανάλωση ml είναι αμετάβλητη. Η δε διάρκεια της μπαταρίας του mod καθημερινά, σαν αποτέλεσμα όλων αυτών που περιέγραψα, έχει αυξηθεί. Και επιπλέον δεν υπάρχουν ποτέ, μα ποτέ διαρροές. Η γνώμη μου από την προσωπική μου εμπειρία, είναι ότι ο πολύς κόσμος πιστεύει λανθασμένα ότι ¨παίζοντας¨ με τις ρυθμίσεις χαμηλότερα από τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην ζωή της αντίστασης και καλύτερο αποτέλεσμα κατανάλωσης και γεύσης, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Οι 1.8 μπορούν να παίξουν σε περισσότερα watt από τις 1.6 Χάρη. :p
Γιατί έκαναν αυτή τη μαϊμουδιά, δεν ξέρω.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μάλλον γιατί περιμένω τα δύο παρακάτω υγρά της Secrets να ωριμάσουν, το The Milky Way και Granny's Vanille Custard. :grandpa:

Secrets_flavors_zpsir7oho3p.jpg

Τα ετοίμασα και τα δύο στα 5mg νικοτίνη και 100%VG ουσιαστικά, ειδικά το Granny's Vanille Custard με τις βάσεις της Pink Mule είναι πηχτό σαν μέλι.

Τα νεότερα από τα υγρά της Secrets που ετοίμασα, το The Milky Way και Granny's Vanille Custard. Και τα δύο υγρά είναι απλά υπέροχα, ελαφριά και διακριτικά, ότι πρέπει για πιπίλα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το The Milky Way αφήνει μια πολύ όμορφη μυρωδιά στο χώρο, ενώ το Granny's Vanille Custard είναι περισσότερο "βαρύ και καπνικό" σαν μυρωδιά που αφήνει στον χώρο, πράγμα όμως που δεν γίνεται αντιληπτό κατά το άτμισμά του.

Σε πρώτη φάση ετοίμασα 400 ml υγρού, 200+200 από το κάθε υγρό, για μένα και τον Χασοδίκη, με βάσεις της Umami και της Pink Mule, 100%VG και 5mg νικοτίνη για μένα, και 75%VG-25%PG στα 7mg νικοτίνη για τον Γιάννη. Έχουμε πάθει πλάκα και οι δύο, τα έχουμε κάνει κυριολεκτικά πιπίλα τα υγρά. :flipout:

Και τα δύο υγρά μπορούν να παίξουν σε τρελλά βατ, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Αυτή τη στιγμή έχω το Granny's Vanille Custard στη μονή επισκευάσιμη κεφαλή στον TFV4 στα 35 βατάκια και στην Ατλαντίδα 2 με την αντίσταση των 0.3Ω στα 75W. Επίσης έχω το The Milky Way στην εξαπλή κεφαλή των 0.4Ω σε άλλο TFV4 στα 70W. Το επόμενο βήμα, θα είναι φυσικά να ρίξω το The Milky Way στις θηριώδεις TF-T4 και TF-T8 στα 120-150W, όπου νομίζω ότι το υγρό θα δώσει κυριολεκτικά τα ρέστα του! :grandpa:

Με τα υγρά έχει ξετρελλαθεί και ο Νίκος (Tegonik), οπότε παραγγείλαμε πλέον αρώματα και βάσεις της Pink Mule για να φτιάξω σχεδόν ενάμισι λίτρο από τα δύο υγρά και για τους τρεις μας... :music-smiley-005:

Γιατί νομίζεις ότι αγοράζω τα 50άμελα αρώματα; :p
Το custard βέβαια από ότι μου λένε άλλοι που το μυρίζουν στο χώρο δεν είναι και τόσο ευχάριστο.
Για αυτόν που το ατμίζει όμως είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Σε πρώτη φάση ετοίμασα 400 ml υγρού, 200+200 από το κάθε υγρό, για μένα και τον Χασοδίκη, με βάσεις της Umami και της Pink Mule, 100%VG και 5mg νικοτίνη για μένα, και 75%VG-25%PG στα 7mg νικοτίνη για τον Γιάννη. Έχουμε πάθει πλάκα και οι δύο, τα έχουμε κάνει κυριολεκτικά πιπίλα τα υγρά. :flipout:

Με τα υγρά έχει ξετρελλαθεί και ο Νίκος (Tegonik), οπότε παραγγείλαμε πλέον αρώματα και βάσεις της Pink Mule για να φτιάξω σχεδόν ενάμισι λίτρο από τα δύο υγρά και για τους τρεις μας... :music-smiley-005:

Ντρακούλ, κάνε κάτι. :drool1:

Εδώ μιλάμε για ολόκληρη συμμορία. :chinscratch:

Επικοινωνώ με Πάτερ να λάβει γνώση του θέματος.... :deal:

Επίσης έχω το The Milky Way στην εξαπλή κεφαλή των 0.4Ω σε άλλο TFV4 στα 70W. Το επόμενο βήμα, θα είναι φυσικά να ρίξω το The Milky Way στις θηριώδεις TF-T4 και TF-T8 στα 120-150W, όπου νομίζω ότι το υγρό θα δώσει κυριολεκτικά τα ρέστα του! :grandpa:

Μάλλον φαίνεται να επιβεβαιώνομαι, τουλάχιστον ως προς το The Milky Way, ότι είναι δηλαδή υγρό για τρελλά γκάζια. Το είχα βάλει στην εξαπλή κεφαλή στον TFV4 mini στα 0.4Ω στα 70W στον μικρό Χιονόλυκο, και το μοντάκι ίδρωνε και ξείδρωνε για να τα βγάλει πέρα, και το άτμισμα μου φαινόταν κάπως υποτονικό. :flipout:

Σήμερα έβαλα για πρώτη φορά τον TFV4 mini στον μεγάλο Χιονόλυκο και τον ανέβασα στα 80W. Ουάου. Η γεύση του υγρού απογειώθηκε προς το καλύτερο, ενώ το χτύπημα είναι πολύ δυνατό με τα 5mg νικοτίνη. Έχω φοβερή περιέργεια να δω τι θα κάνει το The Milky Way με τις θηριώδεις TF-T4 και TF-T8 στα 120-150W. Ποπό, φοβάμαι ότι το χτύπημα θα με... στείλει αδιάβαστο, :violent-smiley-030: τα 5mg νικοτίνη μου φαίνονται κάπως υπερβολικά για τόσο ψηλά βατ. Για να δούμε...

Είσαι άρρωστος. :eviltongue:
Τι αραίωση του έκανες;

15% αραίωση στο άρωμα είναι Μιχάλη, στα 5mg και 100%VG έχω κάνει τα δικά μου, και 15% αραίωση, 75%VG-25%PG στα 7mg νικοτίνη έφτιαξα του Χασοδίκη.

εννοείς τι αραίωση έκανε στο άρωμα με βάση...κάπου 50%... :flipout:

Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, περιμένεις με τη γλώσσα απέξω, να πάρεις δύο δεκάμελα μπουκαλάκια The Milky Way και Granny's Vanille Custard, έτσι δεν είναι; :flipout:

ναι φανταστικότατε Παναγιώτη, περιμένω, έχω προμηθευτεί και καφέ, παγάκια και καλαμάκια γιατί την τελευταία φορά ο φραπές με ντεκαφεινέ, ζεστό νερό, χωρίς καλαμάκι ένιωσα ότι σε προβλημάτισε κάπως..ιδιαιτέρως την στιγμή που είχε παγώσει κάπως ο αφρός και έγειρες το ποτήρι λίγο παραπάνω στο στόμα σου με τα γνωστά επακόλουθα...

ακόμη θυμάμαι τη φάση και κλαίω...έχω την εντύπωση ότι μάλλον δεν είναι καλό που το αναφέρω...ε φανταστικότατε παρασκευαστή θεσπέσιων υγρών? :flipout:

BTW έχω κάνει και εγώ μία μικρή αναβάθμιση...
Το καινούργιο μου σετάκι. :p

20160413_114306.jpg

Provari Radius
Υπέρ
Φοβερά ρεύματα! Παίζεις και με το boost και φέρνεις το άτμισμα εκεί που θέλεις.
Πολύ καλό πιάσιμο.
Καλή διαχείριση μπαταρίας.
Μενού που το συνηθίζεις εύκολα και μετά πας με κλειστά μάτια.
Πολύ όμορφο (για τα γούστα μου τουλάχιστον).

Κατά
Το πως αλλάζει η μπαταρία. Σοβαρά τώρα... Τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους;
Πάρα πολύ μικρή οθόνη! Εντάξει ρε παιδιά. Σε λίγο θα δίνετε και λούπα για να την κάνετε ακόμη πιο μικρή!
W... μόνο. Χαρτί και μολύβι για όσους θέλουν να παίζουν με τα Volt.
Είναι φτιαγμένο για αριστερόχειρες. Για να δεις την οθόνη ενώ ατμίζεις με το δεξί πρέπει να έχεις το χέρι σου σε στάση "μεθύστακα που πίνει από τη μπουκάλα".
Ένα δαχτυλιδάκι στα 22mm ρε παιδιά; Είναι σπαστικό να προεξέχει το δαχτυλίδι, έστω ένα χιλιοστό στους περισσότερους ατμοποιητές!

Συμπερασμα:
Τα κατά είναι κατά βάση γκρίνιες.
Τα υπέρ απόλαυση!

Taifun GT2

Τι να πω για αυτόν...
Υπέρ
Το παίζω ninja με 1.2Ω, στα 15W με 50/50!
Παχύς ατμός και πολύ καλή γεύση με απλά στησίματα.
Καταπίνει υγρά με οποιοδήποτε ιξώδες.
Πολύ ωραία τζούρα (για τα γούστα μου), αθόρυβος, ρύθμιση τροφοδοσίας, πολύ καλή ρύθμιση αέρα.

Κατά
Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (ο ναυτίλος είναι πιο ψηλός) σου δίνει την αίσθηση ότι είναι τεράστιος!
Αυτόν αν τον βάλεις σε tube θα σου κάνουν παραγγελιές να παίξεις κανένα ηπειρώτικο.
Συνέχεια των optical illusions, παρατηρήστε κάποιον όταν τον γεμίζει... Τον κοιτάς από εδώ, τον γυρίζεις από εκεί, έτσι όπως είναι το tank του από μέσα δεν καταλαβαίνεις που είναι το υγρό.
Κακάσχημο drip tip.
Το οποίο όμως για κάποιο λόγο κάνει τη διαφορά! Οπότε δεν το αποχωρίζεσαι...

Εδώ τα κατά είναι κατά βάση τα optical illusions που κάποια στιγμή τα συνηθίζεις.
10/10 λοιπόν και αυτός. :p

Και τι σε πειράζει το δακτυλίδι; Ο taifun ειναι 23mm όποτε πάλι θα υπήρχε διαφορά.
Ο taifun μπορεί να ειναι ένας απο τους καλύτερους ατμοποιητες αλλα ταυτόχρονα ειναι ένας απο τους πιο άσχημους. Θα σου έλεγα να πας να πάρεις κανενα τανκακι απο τους steam tuners μπας και το φτιάξεις λιγο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για το διαμαντάκι δεν βλέπω να κάνεις λόγο. :chinscratch:

Ειναι λιγο καρακιτσαριο...... Άκου αντί για κουμπί να βάλει διαμάντι.....:flipout:

Ο Taifun δεν έχει θέμα γιατί είναι και αυτός 23mm...
Αλλά Phenomenon, Nautilus (σιγά μην έβαζα five pawns υγρό στον Taifun) κλπ δεν είναι 23mm! :(
Ο Taifun χωρίς το drip tip περνάει εύκολα για όπλο κάτω από μπλούζα πάντως. :p

Για το διαμαντάκι θα στείλω κάποια στιγμή email να δω πως βγαίνει. :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Για το διαμαντάκι δεν βλέπω να κάνεις λόγο.

Πλάκα πλάκα η customιά ακουγόταν ωραία...
Μέχρι που ήταν πολύ αργά πια. :flipout:

Σήμερα μου ήρθε και το σετάκι της UD.

ud_tool_kit_.jpg

Καλή φάση αλλά το κουτί... σπασμένο και η εσωτερική φόδρα του σκισμένη σε ένα σημείο!
Αυτό δεν παίζει να έγινε από μεταφορά.
Τα άλλα πράγματα που ήταν και πιο ευπαθή (μπουκαλάκια - σύρματα κλπ) δεν έπαθαν τίποτα.

Έχω ανοίξει ticket στον γνωστό Κινέζο που δεν πουλάει ποτέ του πράγματα β διαλογής να δούμε τι θα γίνει.

Δωράκι από το φίλο μου τον κόουτς. :a0210:
Σε ποια "δεξαμενή" να το βάλω δεν έχω αποφασίσει. :drool1:

View attachment 126959

3 ατμοποιητες και συ. ? Σαν τα μουτρα τους σε κανανε και σενα. :laugh:
Σε κοβω και σενα να πηγαινεις ΙΚΕΑ να αγορασεις ραφια να χωρανε σε λιγο καιρο.