Μιχάλη, οι 1.8 όμως γράφουν 4.2 μέχρι 5 volts.Με ποια λογική να παίξει maximum στα 9 watts? Στα 9 watts θα βλέπει περίπου 4.2 volts μόνο. Στο minimum δηλαδή που δίνει ο ίδιος ο κατασκευαστής. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται και τοποθετούνται χωρίς εξήγηση, για τα ανώτατα όρια των watts που μπορεί να κάνει χρήση ένας ατμιστής, μη λαμβάνοντας υπόψη αυτά που δίνει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής δίνει ένα εύρος τιμών, μέσα στο οποίο μπορεί να γίνει η επιλογή από τον χρήστη, στο οποίο εύρος δίνεται το καλύτερο αποτέλεσμα. Κάτω από το όριο των 9 watts που προτείνεις για την 1.8, το αποτέλεσμα δεν είναι το σωστό. Δεν φτάνει στην σωστή θερμοκρασία ο ατμοποιητής και δεν ατμίζεται σωστά το υγρό. Ούτε η γεύση είναι σωστή, δημιουργούνται μερικές φορές διαρροές, ενώ το χτύπημα είναι ασθενές και ο ατμιστής ρουφάει περισσότερο, με αποτέλεσμα και να μην απολαμβάνει αυτό το οποίο σκοπεύει ο κατασκευαστής να δώσει, ενώ επιπλέον εξαντλεί πιο γρήγορα την αντίσταση. Εγώ προσωπικά, με την 1.8 ατμίζω πλέον στα 11.5 watts (κάποιες ελάχιστες φορές την κατεβάζω στα 11) όπου τα volts κυμαίνονται από 4.75 μέχρι 4.60 περίπου (όταν πέφτω στα 11 watts). Το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτο από κάθε άποψη. Για το χτύπημα δεν το συζητάμε... Η ημερήσια κατανάλωση έχει μειωθεί αισθητά, ενώ η διάρκεια της αντίστασης σε κατανάλωση ml είναι αμετάβλητη. Η δε διάρκεια της μπαταρίας του mod καθημερινά, σαν αποτέλεσμα όλων αυτών που περιέγραψα, έχει αυξηθεί. Και επιπλέον δεν υπάρχουν ποτέ, μα ποτέ διαρροές. Η γνώμη μου από την προσωπική μου εμπειρία, είναι ότι ο πολύς κόσμος πιστεύει λανθασμένα ότι ¨παίζοντας¨ με τις ρυθμίσεις χαμηλότερα από τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην ζωή της αντίστασης και καλύτερο αποτέλεσμα κατανάλωσης και γεύσης, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.