E - smoke...

Σίγουρα ξεχνάω πολλά, αλλά αν ξεκινήσεις να ψάχνεις τα παραπάνω, θα βρεις πολλές χαιεντιές.

Ντινο, εχω και τα 2. Το ομορφο VTC Mini χαλασε τις βολτες του μετα απο λιγους μηνες (4-5?) και πλεον δουλευει μονο με συγκεκριμενους ατμοποιητες. Το Pico φαινεται καλυτερη κατασκευη και αφου ειναι και φθηνοτερο... Παντως μην ξεχασεις να παρεις και μπαταρια. Προτεινω την LG με τα 3000mAh (HG2)

Απ' ότι βλέπω στο gearbest έχει βγάλει δύο νέα Pico!

To iStick Pico Mega στα 27 ,

1469418870600127.jpg

και το Pico Squeeze Mod Kit στα 30 . Το οποίο έχει ενσωματωμένο τανκ 6.5ml.

1471482538545114.jpg

20160815181701_60571.jpg

(Sent from S7 edge)

Μόλις πηρα από gearbest το istick pico mega, και μια τετράδα* LG 18650 με τα 3000mAh (HG2), σύνολο 48 ευρω

*18ευρω η τετράδα εκεί, 11 η μια εδώ. (έλεος) Θα κρατήσω τις 2, αν θέλει κανεις κάποια ας μου πει ;-)

Ευχαριστώ άπαντες :-)

Τελικά στέλνουν μπαταρίες;

Φίλος μου που προσπάθησε πρόσφατα να αγοράσει Powerbank από gearbest δεν τα κατάφερε.

Ναι στελνουν.

Ειχα βαλει στο "καλαθι" μπαταριες & mod και στο checkout που εβγαζε μήνυμα οτι δεν απο στελλονται και τα δυο προιοντα σε ενα πακετο (οι μπαταριες βασικα μαζι με κατι οτιδηποτε αλλο απο οτι καταλαβα), αρα και δεν γινοταν να πληρωσω το συνολο του καλαθιου

Τα πληρωσα ξεχωριστα (μια πληρωμη για τις μπαταριες, μια για το mod), ολα ok. μου εστειλαν την επομενη επιβεβαιωση αποστολης

Απ' ότι βλέπω στο gearbest έχει βγάλει δύο νέα Pico!

To iStick Pico Mega στα 27 ,

1469418870600127.jpg

και το Pico Squeeze Mod Kit στα 30 . Το οποίο έχει ενσωματωμένο τανκ 6.5ml.

1471482538545114.jpg

20160815181701_60571.jpg

(Sent from S7 edge)

Το δεύτερο ειναι squonk. Δηλαδή εχει πράγματι μεςα στο μόντ μπουκαλάκι, που επικοινωνεί με συγκεκριμενο dripper (χωρίς τανκ δηλαδή) ατμοποιητη και του παρέχει υγρό (περιπου κάθε 5-6 τζουρες πιέζεις το μπουκάλι για να ανεβάσει υγρό). Δεν θα το συνιστούσα σε αρχάριο ή κάποιον "απλο" χρήστη. Ειναι λιγο εξεζητημένο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εξαιρετικό μοντακι αυτη τη στιγμή ειναι το hcigar dna75. Υπαρχει το κανονικό και το μίνι. Βασική διαφορά τους οτι το κανονικό μπορεί να δεχθεί μπαταρία 26650 ή 18650 σε αντίθεση με το μίνι που δεχεται μόνο 18650. Με μια καλη 26650 και χρήση έως 15w μπορεί κάποιος να εχει αυτονομία έως και 3 μέρες.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Εξαιρετικό μοντακι αυτη τη στιγμή ειναι το hcigar dna75. Υπαρχει το κανονικό και το μίνι. Βασική διαφορά τους οτι το κανονικό μπορεί να δεχθεί μπαταρία 26650 ή 18650 σε αντίθεση με το μίνι που δεχεται μόνο 18650. Με μια καλη 26650 και χρήση έως 15w μπορεί κάποιος να εχει αυτονομία έως και 3 μέρες.

Το ζαχαρώνω από πριν βγει, αλλά διαβάζω στα ατμιστικά forums ότι υπάρχει ένα θέμα με το καπάκι της μπαταρίας το οποίο με απέτρεψε. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Παρατήρησες κάτι εσύ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Το ζαχαρώνω από πριν βγει, αλλά διαβάζω στα ατμιστικά forums ότι υπάρχει ένα θέμα με το καπάκι της μπαταρίας το οποίο με απέτρεψε. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Παρατήρησες κάτι εσύ;

Μιχάλη το είχα το μεγάλο. Κανενα απόλυτος προβλημα. Πολύ καλο μοντακι, μετάνιωσα που το εδωςα.

"Χτύπημα".
Πολύ κουβέντα για το τίποτα;
Εχθές και μετά από 5 μηνες χωρίς μισό τσιγάρο,είπα να δοκιμάσω από τον κουμπάρο μου που καπνίζει τα ίδια τσιγαρα που καπνιζα κι εγώ-Στηβεσαντ κοκκινα- ενα τσιγάρο για να δω πως θα νιώσω.
Από γεύση;Μια αηδία και μισή.Καμία σχέση με την υπέροχη γεύση που παίρνω από το ατμιστικό υγρό μου.
Από χτύπημα;;;
Eδώ είναι που τρελλάθηκα.
Σα να μην κατέβαζα τίποτα ρε παιδιά.
Ποιό "χτύπημα" και τρίχες κατσαρες;
Ούτε το 1/3 από το χτύπημα του ηλεκτρονικου τσιγάρου.
Μπας και όλη αυτή η φασαρία,είναι για το τίποτα τελικά;

...Εχθές και μετά από 5 μηνες χωρίς μισό τσιγάρο,είπα να δοκιμάσω από τον κουμπάρο μου που καπνίζει τα ίδια τσιγαρα που καπνιζα κι εγώ-Στηβεσαντ κοκκινα- ενα τσιγάρο για να δω πως θα νιώσω...

Tώρα που είδες όμως, μην ξαναδοκιμάσεις... Είναι η πιό συνηθισμένη δικαιολογία, που χρησιμοποιεί κάποιος για να καπνίσει και σχεδόν ο μόνος λόγος που μετά απο μια σχετικά μεγάλη αποχή, ξαναγυρίζει στο τσιγάρο. Δυό φορές προ δεκαετίας την πάτησα έτσι - την πρώτη για να δω πως θα μου φανεί, και την δεύτερη γα το αν θα την ξαναπατήσω όπως την πάτησα την πρώτη φορά ...:)