E - smoke...

5 χρόνια συνολικά στο άτμισμα (με πολύ κάπνισμα σε διάφορες ενδιάμεσες φάσεις), ποτέ δεν ένιωσα αυτό που λέτε.

Το τσιγάρο μπορεί να βρωμάει, να έχει άσχημη γεύση κλπ κλπ, αλλά υποσυνείδητα αυτό αναζητά ο καπνιστής.

Εγώ μετά από 2 ουισκάκια όχι απλά δεν ψάχνω ωραία γεύση από τον ατμό, αλλά επιζητώ ακόμη αυτή την "τασακίλα".

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι "Μια φορά καπνιστής - Για πάντα καπνιστής". Εϊναι τραγικά εύκολο να βάλετε τα ατμιστικά στο ντουλάπι και να επιστρέψετε στο καπνισμα, γι αυτό αφήστε τις δοκιμές :D

Απάντηση: Re: E - smoke...

Εϊναι τραγικά εύκολο να βάλετε τα ατμιστικά στο ντουλάπι και να επιστρέψετε στο καπνισμα, γι αυτό αφήστε τις δοκιμές :D

:beatnik2:

Δέν έχεις άδικο.. έκλεισα 6 μήνες χωρίς δοκιμή, τσιγάρου..... για να δούμε.

Ευχαριστω για τις συμβουλες,αλλα για το περιβοητο "χτυπημα",δεν λετε κουβεντα.
Φοβαμαι οτι θα κανουμε τον φαρυγγα και λαρυγγα σμμαραλια για δαυτο.

Σωκρατη, πόση νικοτινη βαζεις? Σε τι αναλογια VG/PG?
Προσωπικα ειμαι στα 3mg (εχω κι ενα 6αρι stand by) αλλα με 100% VG, οποτε το χτυπημα ειναι μαλλον λιγότερο απο του τσιγαρου (τελευταια καπνιζω 5-6 τσιγαρα τη μερα)

Ευχαριστω για τις συμβουλες,αλλα για το περιβοητο "χτυπημα",δεν λετε κουβεντα.
Φοβαμαι οτι θα κανουμε τον φαρυγγα και λαρυγγα σμμαραλια για δαυτο.

Γιατί βρε Σωκράτη? Για δώσε λεπτομέρειες του σετ απ σου...:smile:

Εννοείς ότι είναι δυνατό? Σε γδέρνει? Σε ενοχλεί? Τι ακριβώς?

Εννοείται ότι δεν με γδέρνει Γιάννη.Η όλη αναφορά μου έχει να κάνει με το κριτήριο επιλογής setup,σημαντικό ρόλο στο οποίο παίζει το "χτύπημα".
Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί να είναι σημαντικό αφού σαν καπνιστές δεν το είχαμε;

Πάντα το είχαμε... Το ίδιο "χτύπημα" είχε το Marlboro με το Milde Sorte ? (τι θυμήθηκα ε ?) ή γενικά τα lights ?
Aυτά που ήταν "αέρας" ήταν αυτά που δεν είχαν "χτύπημα" (με την ορολογία του ηλεκτρονικού τσιγάρου)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ κάπνιζα Ασσο σκέτο και κατόπιν άφιλτρα στριφτά. Για δυνατότερο "χτύπημα" θα έπρεπε να πάω στο Σέρτικο Λαμίας :)

Άμα είναι να πας στις πνευμονικές και τα 3mg θα σου τσακίζουν τον λαιμό.
Εγώ πλέον το έχω φτάσει μεταξύ μηδενικού και 3mg σε ήμι-τσιγαρίσιες.
Κατά βάση μηδενικό, στα 3mg όταν πίνω το ποτάκι μου ή καφέ.
Με το μισό λίτρο 75άρα που πήρα με βλέπω να γερνάω. :D

Δεν νομιζω να πιστεύεις ότι το κόκκινο Στηβεσαντ ανήκει στην κατηγορία του Milde Sorte.

Δεν τα ξέρω καθόλου τα κόκκινα Στήβεσαντ. Αυτό που εννούσα ήταν οτι και στα τσιγάρα είχαμε την έννοια του "χτυπήματος" αλλά με άλλη ονομασία. Αλλοι έλεγαν ένα τσιγάρο βαρύ. αλλοι δυνατό, αλλοί οτι "σε μπουκώνει" κλπ...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Απ' ότι βλέπω στο gearbest έχει βγάλει δύο νέα Pico!

To iStick Pico Mega στα 27 ,

1469418870600127.jpg

και το Pico Squeeze Mod Kit στα 30 . Το οποίο έχει ενσωματωμένο τανκ 6.5ml.

1471482538545114.jpg

20160815181701_60571.jpg

(Sent from S7 edge)

Παρήγγειλα istick pico και το περιμένω όπως και τον serpent mini. Διάβασα καλά λόγια και για τα δυο. Το vtc mini πρέπει να ξεκουραστεί λίγο...

εμένα μου ψιλό χάλασαν οι βόλτες στο vtc οπότε το βασικό μου μοντακι είναι το πικο. συστήνεται ανεπιφύλακτα

και σε μενα συμβαινει αυτο . Αλλα εχει φαει και τοσα πεσιματα απο τον μικρο που εχει "αρπαξει" γενικα. Ουτε το καπακι κλεινει . Δεν εφταιγε το μοντακι , με τοσα καθημερινα πεσιματα και παλι καλα να λεω

http://www.parapolitika.gr/article/379241/deite-kare-kare-tin-stigmi-poy-ilektroniko-tsigaro-ekrignytai-mesa-se-katastima?ref=yfp

Μια τσάντα βγάζει μαύρο καπνό σε ένα μαγαζί. Τίτλος "Δείτε καρέ καρέ την στιγμή που ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται μέσα σε κατάστημα"

Επειδή στεναχωρήθηκα θα πάρω μαζί μου 1500 ευρώ σήμερα το βράδυ (αυτά που έχω στερήσει από τις καπνοβιομηχανίες και το κράτος τους τελευταίους μήνες, μην φανταστείτε..) και θα πάω να πιω τις μπύρες μου και να γιορτάσω το γεγονός ότι η τελευταία ακτινογραφία θώρακος που έκανα δείχνει να είναι από άλλον άνθρωπο....

Απο την αλλη, μεσα στην τσαντα μπορει να ηταν και το νεο note 7.

Ποτε θα σταματησουν επιτελους να δειχνουν μπαταριες λιθιου απο HT να παιρνουν φωτια. ?
Τιποτε νεοτερο για να τρομοκρατουν δεν εχουν βρει ακομη. ?
(και σκεψου πως εχει πεσει ολο το συστημα επανω στο ΗΤ για να βρει κατι να το χαρακτηρισει επικινδυνο γενικα)

Περιμενω να παραλαβω αυτο τo istick pico mega και ηθελα να ρωτησω αν γινεται να φορτιζεις την μπαταρια καθως το χρησιμοποιεις... ή αν παπαλα η μπαταρια πρεπει να κουβαλας και δευτερη φορτισμενη.
Αν ισχυει το δευτερο, ας μου πεις αν το θελει κανεις ... :-/

Απάντηση: Re: E - smoke...

γιατί εσύ βλέπεις κάποια μπαταρία στο συγκεκριμένο βίντεο?
Οχι, προς χαρην της υποθεσης εργασιας πως οντως μεσα υπηρχε ΗΤ.

Ειχε πλακα παντως το αρθρο.
Πνιγηκε στους καπνους, κοσμος ετρεχε πανικοβλητος απο το εμπορικο (9/11), παλευε μονη της με τις φλογες.....(παλι καλα που δεν εγραψαν πως επενεβησαν οι avengers και εσωσαν τον ουρανοξυστη και το εμπορικο.)

Last edited: