Σε λίγο θα με ζηλεύει και ο άρχοντας του σκότους...
Δηλαδή με κρατάνε στα σκοτάδια; :chinscratch:
Και δεν μου λένε τίποτα;
Για κάνε παιχνίδι.
Σε λίγο θα με ζηλεύει και ο άρχοντας του σκότους...
Ναι,έναν αγορασμένο από Ελλάδα και έναν από Fasttech.
Αυτός από Fasttech βγήκε άχρηστος τελείως αφού στην καλύτερη περίπτωση ατμίζεις με μπουρμπουλήθρες-άρα δεν ατμίζεις- στην χειρότερη σου πετάει καυτό υγρό στο στόμα.
Αυτός που σου είπε ότι οι μικρές δεν δουλεύουν σωστά είχε δίκιο,εννοούσε όμως τις μικρές που έχει μέσα το κουτί αφού μάλλον δεν ήξερε τις άλλες 2 εναλλακτικές.
Δοκίμασε aspire nautilus BVC 1,8 Οhm (10-14W) και στη πορεία κατεβαίνεις σε 1,6 και 0,7 Οhm (η οποία imo είναι πολύ καλή για τον ναυτίλο, αλλα τρώει και πολύ ζουμί).
Κι εγώ γιατί απο την στιγμή που έφυγα απο τον μέλο στα 0,4ohm(και περίπου 40watt) και πήγα στον ναυτίλο με τα 1.8ohm(ή 1.2 τώρα) και 12-18watt είναι σαν να έχω τρύπιο ατμοποιητή? :slapface:
Απο το μαγαζί που το παίρνω μου λένε οτι είναι 100% vg αλλά μάλλον δεν παίζει γιατί η συκευασία γράφει high vg Κι όχι 100%vg.
Ίσως να μην μπορεί να διαχειριστεί σωστά την υψηλή vg o ναυτίλος.
Υπόθεση κάνω, επειδή είδα διαφορά προς το χειρότερο απο 50/50 σε 30/70 στον δικό μου (όχι σπουδαία πράγματα αλλα υπήρξε), το ίδιο μου είπε και ένα πολύ έμπειρο παλικάρι χτες βράδυ ("δεν είναι για παχύρευστα ο ναυτίλος"),
ενώ όλοι λένε ότι η περισσότερη vg σε γεύση είναι καλύτερη.
Ίσως το συγκεκριμένο πρόβλημά σου να είναι λόγω ιξώδους. Πάρε και καμια 50/50 να δοκιμάσεις.
edit: Παίζει επίσης να μην "φταίει" ο ναυτίλος, αλλα η αντίσταση στο θέμα του παχύρευστου...
Σάββατο στου δράκουλα, κανονίσου...
Αφου το αναφερει κι ολας....Valyrian steel....απο το game of thrones.![]()
Εμένα λοιπόν μου άρεσε περισσότερο η 1.8 από την 1.6
Νομίζω ότι η 1.6 δέχεται και λιγότερα watt από την 1.8, αλλά δεν θυμάμαι.
Nope. Όχι τουλάχιστον η 1.6 που έχω (μη ρωτήσεις τι είναι, δεν θυμάμαι)
Αλλα έχεις την ίδια άποψη με το παλικάρι απ' όπου αγοράζω. Και αυτός την 1.8 προτείνει!
Για ποια αντίσταση μιλάς;
Και στην 1.8 και στην 0.6 μια χαρά έπαιξε κάτι high vg που του είχα βάλει.
Για την 1,2 και την 1,6 που χρησιμοποιώ και για βάση του συνδέσμου.
Αλλά δεν το λέω με σιγουριά.
Απλά με τη ροζ γαιδάρα 50/50 νομίζω έπαιζα καλύτερα.
Πάρε το αλλιώς. :smile:
Η PG δίνει γεύση. Η VG την πνίγει και πρέπει να ανέβεις σε ποσοστά αρώματος.
Αυτό το έχω απορία. Ναι οκ, ισχύει αυτό που λές.
Αλλα βάζοντας περισσότερο άρωμα σε vpg βγαίνει καλύτερη η γεύση!
Αν η αντίσταση δεν είναι για high vg θα σου ρίξει καμένο λόγω υποτροφοδοσίας.
Αν παίξει υπερτροφοδοσία θα κάνει μπουρμπουλίθρες και κάποια στιγμή θα δακρύσει.
Υπάρχει καμια λίστα? ποιες αντιστάσεις είναι κατάλληλες για high vg?
(μπουρμπουλήθρα πάντως ακόμα δεν έχω βιώσει)
Θα κάνουμε πηγαδάκι.![]()
Άρχοντα του σκότους πολύ βήχα το ντόνατ. Σούπερ σε γεύση αλλα θέλει δραστική μείωση η κανέλα!
Kαλά και με 0,1 δε χαλιέμαι να φτιάξουμε άλλου τύπου ντόνατ![]()
τη φράουλα μαζί με τον ναυτίλο παραλίγο να μου τα κατασχέσει η κουνιάδα μου.
2ml υγρό της έδωσα και πολύ ήταν.
Και πάλι αραίωση θέλει και αυτό μου φαίνεται. Εκτός και αν φτιάξει με την ωρίμανση.
Δράκουλα...ξέρω που μένεις!! Σιγά μην έρθω με επιμελητή...μόνος μου θα μπω και θα τα κατάσχω όλα.
Το μέγεθος δηλαδή δεν σου λέει τίποτα;
Σαν σκαμνάκι είναι.
Πήραν αυτό και πολλαπλασίασαν τα πάντα x10
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.