E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ναι, πάρε ένα. Κατα προτίκηση καλό πλαστικό και μαύρο σαν της πίπας. Η μάλλον δύο. Ενα ίσιο κι ένα με καμπύλη. To ίσιο ίσως να είναι περιττό, αλλά δεν ξέρεις καμμιά φορά...
Θα με θυμηθείς... :)

Αν το πετύχω πουθενά θα το τσιμπήσω :smile:

Νταξ'...το διόρθωσα.:Banane0:

Σε ένα batch έβαλα και 2% koolada αλλά μάλλον του έπεσε πολύ γιατί έχει γίνει παγωτό kiss. :flipout:
Είναι λίγο περίεργη αυτή η αίσθηση του ζεστόκρυου ατμού αλλά έχει πλάκα. :p
Μάλλον 1% θα ήταν υπέρ αρκετό (για να μη πω και πιο λίγο).

Τόσο πολύ ρε συ Πρόεδρε, σου έκανε "κλικ" ?

Θα με κάνεις να πάω για τεστ στου δράκουλα πάλι. :grandpa:

Εγώ του είπα να περιμένει να ωριμάσει για να κάνω τις ανάλογες διορθώσεις, αλλά δεν κρατιέται όταν ακούει kiss!
Άντε, ξεκίνα, ωρίμασαν τα πάντα!

Και η συνταγή όπως έχει...

kissPic.jpg
kiss.jpg

Βέβαια, είναι η παλιά συνταγή της Kiss και όχι η καινούργια. :smile:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Και η συνταγή όπως έχει...

View attachment 140820
View attachment 140819

Βέβαια, είναι η παλιά συνταγή της Kiss και όχι η καινούργια. :smile:

Να βρίσκαμε και τα μισά υγρά, θα ήταν μια χαρά!!

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μιχάλη, κάτι σε ry4 έχει το κατάστημα? -bye-

Αμέ!
Καθαρά καπνικό ή σε κάτι άλλο;
Γιατί το RY4 το χρησιμοποιούν ακόμη και στις τάρτες για να βγάζει αυτή τη ξεροψημένη υφή με ξηρούς καρπούς και καραμέλα.

Να βρίσκαμε και τα μισά υγρά, θα ήταν μια χαρά!!

Ούτε στο vape experts δεν τα βρήκες;
Πφφ....

Δες και στους Chefs flavours co uk
Εκεί τα έχει όλα. Μόλις το έλεγξα. :p

ΚΑι αν θελουμε να την κανουμε την Kiss για παραδειγμα με 6mg/ml....Τι σας ρωταω ο δυσμοιρος ε??
παντως παραγγειλα απο τον βουλγαρο για να κανω το mother's milk που προαναφερηκε,για να δουμε...

ΚΑι αν θελουμε να την κανουμε την Kiss για παραδειγμα με 6mg/ml....Τι σας ρωταω ο δυσμοιρος ε??
...

Αυτή είναι η σύσταση του αρώματος μαζί με PG. Επειδή είναι περίπου 38% του συνόλου, εσύ βάλε το μετά σε 60-62 ml VG με 9 mg/ml νικοτίνη, για να πέσεις περίπου στα 6 ml/mg και 60VG-40PG. Τι σε απασχολεί ?

Τιποτα απλως επειδη εσεις τους εχετε τους υπολογισμους παιχνιδακι,παιρνω ετοιμη γνωση...Ευχαριστω πολυ!!

Ωπα, λάθος μου. Τώρα είδα οτι έχει μέσα και 15ml μηδενική VG. Εν πάσει περιπτώσει, απλές προσθαφαιρέσεις και αναγωγές επι % κάνεις.... Απλά είναι και το συνηθίζεις γρήγορα.
Στην συνταγή παραπάνω αν βάλεις 15ml VG 12mg/ml νικοτίνης (αντί για μηδενική που λέει), θα σου βγεί το σύνολο στα 6mg/ml.

Last edited:
Καλα αυτο το Ry4 τοσο...Σπανουλης ειναι??

To RY4 double είναι ένα 'καπνικό' άρωμα που από μόνο του έχει τόνους καραμέλας.
Και το καπνικό το βάζω σε quotes γιατί είναι από τα artificial καπνικά, αυτά που προσπάθησε κάποιος να βγάλει με μίξη αρωμάτων και όχι π.χ. από κανονικό καπνό.
Επειδή γενικά, παίζει ψηλά σε αραίωση (10 ή και 15% αν θέλεις να το κάνεις μόνο του, 5+% για μίξεις) μπορεί να δώσει 'νότες' στις μίξεις σε πιο χαμηλές αραιώσεις.
Αν πιάσουμε λοιπόν το πως λειτουργούν οι γευστικοί κάλυκες θα μπορέσουμε να τους ξεγελάσουμε.
Πως νοιώθει η γλώσσα σου ότι ένα μπισκότο είναι ξεροψημένο;
Στη ζύμη πρακτικά καίγεται ένα layer και αποκτά τη γεύση του καπνού.
Ενός καπνού όμως που δεν έχει σε καμία περίπτωση γεύση τσιγάρου εκτός αν ψήνεις τσιγαρόπιτα.
Και επειδή έχεις και ζάχαρη. αυτή με το κάψιμο αποκτάει τη γεύση της καραμέλας.
BOOM! RY4 double!

Με ένα 2% για παράδειγμα σε ένα stone τάρτας, θα δώσει την επίγευση του ξεροψημένου σε μία ζύμη.

Και επειδή λοιπόν παίζει σε υψηλά ποσοστά στις αραιώσεις και είναι "ευγενικό" άρωμα μπορείς να καπνίσεις τα πάντα όλα.
Καραμέλες, ξηρούς καρπούς, μέλι, you name it. :smile:

Προσοχή μόνο μην το μπερδέψεις με το αδελφάκι του (μόνο κατ' όνομα) RY4 Asian που στο 0.5% θα κάνει το τελικό άρωμα να είναι "καπνιστός παστουρμάς με μέλι", "καπνιστός παστουρμάς με καραμέλα", "καπνιστός παστουρμάς με ξηρούς καρπούς" κλπ. :p

Disclaimer: Μπορεί να είναι άρωμα παντός καιρού, το ξεχνάς όμως για τουλάχιστον ένα μήνα όταν το βάζεις στις συνταγές σου. :smile:
Πριν τον μήνα δεν ατμίζεται!

Χαχαχαχα απίστευτη επεξήγηση και βοήθεια, τι να πω, όταν λέμε με υπερκαλυψες είναι και λίγο..
Γελάω με εμένα, αφού έκανες ανάλυση μεταδιδακτωρικου σε κάποιον που ακόμη....μετράει το μόρια του..!

Μιχάλη, κάτι σε ry4 έχει το κατάστημα? -bye-

Δεν απάντησες τελικά τι θέλεις, οπότε θα σε πάω σε ξηρούς καρπούς.
Μία πολύ καλή συνταγή είναι του Βλαδίμηρου.
http://e-liquid-recipes.com/recipe/1415693/Goofy's Juice
Βουτυράτο καπνικό με ξηρούς καρπούς και κυρίως φυστίκι και φουντούκι.
Σε άλλα καπνικά, δες τις συνταγές του ίδιου.
Πρέπει να παίρνει το RY4D σε νταμιτζάνες :p

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο e-liquid recipes... να κάνεις. Ειδικά αν θέλεις να παίξεις με συνταγές. :smile:

Χαχαχαχα απίστευτη επεξήγηση και βοήθεια, τι να πω, όταν λέμε με υπερκαλυψες είναι και λίγο..
Γελάω με εμένα, αφού έκανες ανάλυση μεταδιδακτωρικου σε κάποιον που ακόμη....μετράει το μόρια του..!

Δεν είναι τίποτα...
Απλά αν θέλεις να ασχοληθείς πρέπει να πάρεις 5-10 αρώματα για αρχή και να τα δοκιμάσεις μόνα τους να δεις τι κάνουν.
Που να εξηγήσω δηλαδή και γιατί έχει μπει το κάθε άρωμα στο Kiss... :smile:

Μιχάλη συγνώμη έχεις δίκιο.
Ότι έχεις απο ry4 πάντως πέρνα το απο δω.

Πήγα να κάνω λογαριασμό στο e-liquids κι έχει πέσει ο σέρβερ. για τα σκυλιά είμαι :flipout:

Που στα τσαικιδια βρισκουμε υγρο με νικοτινη για DIY??Μονο στο vapor's land??

Εννοείς βάσεις με νικοτίνη, φαντάζομαι. Στην "πηγή από την Κύπρο". Αν δεν την ξέρεις, πέσμου να σου στείλω pm.

Που στα τσαικιδια βρισκουμε υγρο με νικοτινη για DIY??Μονο στο vapor's land??

Και Vape center βλέπω, και στον ατμούλη βλέπω... Εσύ που ψάχνεις; :smile:
Λογικά παντού υπάρχουν nic boosters.
Και σε κάποια μαγαζιά έχουν μείνει παλιά από στοκ αλλά πρέπει να ζητήσεις την Παπαρήγα την καλή για να σου το δώσουν. :p

Μιχάλη συγνώμη έχεις δίκιο.
Ότι έχεις απο ry4 πάντως πέρνα το απο δω.

Πήγα να κάνω λογαριασμό στο e-liquids κι έχει πέσει ο σέρβερ. για τα σκυλιά είμαι :flipout:

Κοίτα... μπορείς να παίξεις με κλώνους του Tribeca αν σου άρεσε, αλλά και με άλλα καπνικά.
Δεν είναι ανάγκη να κολλήσεις στο RY4.
Π.χ. αυτό είναι καθαρά καπνικό.
Παίζει να είναι ότι πιο κοντινό σε τσιγάρο έχω δοκιμάσει ποτέ μου.
Αυτό είναι σαν καπνός πίπας και αυτό... άστο, θα αρρωστήσεις. :flipout:
Είναι για πολύ gourmet καταστάσεις.

Γενικά το DIY δεν έχει όρια.
Αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου καμιά 30αριά έτοιμα υγρά από εταιρίες και δοκιμάζω και το ένα μου ξινίζει, το άλλο μου βρωμάει.
Και μιλάω για εταιρίες όπως Five Pawns, Bord02, Madvapes, Hyprotonic (πως διάολο ατμίζετε αυτό το Mercedes? Σαν ιδρωμένη μασχάλη γριάς είναι!) κλπ κλπ.
Μόνο το Castle Long μου άρεσε και θα φτιάξω κλώνο του. :p
Τα παιδιά που ήρθαν και δοκίμασαν, από τις 3 λεμονόταρτες, το concetrate που έχει κυκλοφορήσει εταιρία βγήκε τελευταίο.
Και γενικά, ότι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το βγάλεις σε υγρό.

Αυτό το μήνα π.χ. λέω να βγάλω κάτι Ελληνικό πάλι και λέω να δοκιμάσω με αμύγδαλα και χωρίς. :p

trigwna.jpg

trigon.jpg

Στο πρώτο, με βάση από ΝΥ cheesecake βγάζεις τα λεγόμενα canolli.
Στο δεύτερο με τα αμύγδαλα, αλλάζοντας την κρέμα κάνεις και ένα μιλφέιγ για να γουστάρεις... :flipout:

Εννοείς βάσεις με νικοτίνη, φαντάζομαι. Στην "πηγή από την Κύπρο". Αν δεν την ξέρεις, πέσμου να σου στείλω pm.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Όπως ενημερώθηκα, η πηγή από την Κύπρο θα πουλάει τις νικοτινούχες βάσεις μέχρι τις 20 Μαΐου. Μετά, κλείνει οριστικά και αυτή η πόρτα.

Όσοι προλάβετε...