E - smoke...

σε ενα μαγαζι εκει στην γειτονια μου που πηγαινω και περνω κανα αρωματακι,
το παληκαρι μου ειπε οτι ολα ειναι στον αερα και ακομα δεν γνωριζει κανενας και τιποτε..!
μου πεταξε και το οτι μπορει να παμε σε μη-καταργηση των μηδενικων,αλλα με φορολογηση ως καπνικα ειδη,παροτι δεν περιεχουν νικοτινη.
ολα αυτα βεβαια απλα "ακουγονται."

Απάντηση: Re: E - smoke...

...μου πεταξε και το οτι μπορει να παμε σε μη-καταργηση των μηδενικων,αλλα με φορολογηση ως καπνικα ειδη,παροτι δεν περιεχουν νικοτινη.
ολα αυτα βεβαια απλα "ακουγονται."

Ακόμα και αυτό να γίνει - αν βάλουν το παγιωμένο 0,10Ε/ml στις μηδενικές vg/pg - το λίτρο απο 4Ε θα πάει στα 104Ε.
Στοκάρισμα λοιπόν μέχρι να παγώσει η κόλαση.
Μερικά λίτρα στην κατάψυξη και όταν χρειαζόμαστε να φτιάξουμε μια παρτίδα, βγάζουμε ένα μπουκάλι - κι αν δεν έχει ακριβύνει ακόμα το αντικαθιστούμε με ένα φρέσκο. Δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα έχουν την ιδέα να τα απαγορεύσουν τελείως...

Ακόμα και αυτό να γίνει - αν βάλουν το παγιωμένο 0,10Ε/ml στις μηδενικές vg/pg - το λίτρο απο 4Ε θα πάει στα 104Ε.
Στοκάρισμα λοιπόν μέχρι να παγώσει η κόλαση.
Μερικά λίτρα στην κατάψυξη και όταν χρειαζόμαστε να φτιάξουμε μια παρτίδα, βγάζουμε ένα μπουκάλι - κι αν δεν έχει ακριβύνει ακόμα το αντικαθιστούμε με ένα φρέσκο. Δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα έχουν την ιδέα να τα απαγορεύσουν τελείως...

Ετσι κι αλλιως το ειχα στα υποψιν για καβατζα.
Οποτε απο εβδομαδα φορτωνω.,,

Μου ήρθε χτες ο μεγάλος μαύρος Captain S Subohm, η έκδοση δηλαδή που ανοίγει συρταρωτά στο επάνω μέρος και γεμίζει από εκεί επίσης. Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής δεν υπάρχει διαθέσιμος πουθενά στην Ελλάδα, αλλά φυσικά στο fasttech ζει και βασιλεύει. Καθαρόαιμος πνευμονικός φυσικά, με τις εργοστασιακές αντιστάσεις των 0.3Ω δίνει πολύ καλή γεύση και απίθανα ντουμάνια στα χαλαρά 70 έως 80 βατάκια. :drool1:

Το δέσιμό του με το LostVape Triade DNA250C, απλά υποδειγματικό, ενώ δείτε στη φωτό το μπουρί που έχει για επιστόμιο... :flipout:

Captain_S_Subohm_1.jpg

Captain_S_Subohm_2.jpg

Πολύ φαρδύ επιστόμιο... Μόνο σε γυναίκα (άγνωστη) θα το δικαιολογούσα αισθητικά... :)))

ετσι για αλλαγη απο τσιγαρισιο σε ψιλο-ντουμανατο και μονό για αλλαγη,θελω εναν πνευμονικο.
πολλοι μου προτεινουν τον Geekvape Zeus.
τι λετε?

Πολύ φαρδύ επιστόμιο... Μόνο σε γυναίκα (άγνωστη) θα το δικαιολογούσα αισθητικά... :)))

Και που να δεις και την κατανάλωση υγρού που κάνει φίλε BIOS στα 70-80W. Σχεδόν σε κάθε δυνατή τζούρα, μπορείς να δεις την στάθμη του υγρού να κατεβαίνει... :flipout:

ετσι για αλλαγη απο τσιγαρισιο σε ψιλο-ντουμανατο και μονό για αλλαγη,θελω εναν πνευμονικο.
πολλοι μου προτεινουν τον Geekvape Zeus.
τι λετε?

Όχι και ψιλό.. θα πρηστούν τα νεφρά σου με δαύτον.
Βρες κανα hussar κλώνο να βολευτείς, ο Δίας είναι Φούλ πνευμόνι.

Πρέπει να έχω έναν αν ενδιαφέρεσαι για τόσο πνευμόνι, μια φορά τον έστησα και τον παράτησα δεν μου κάνει.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Όχι και ψιλό.. θα πρηστούν τα νεφρά σου με δαύτον.
Βρες κανα hussar κλώνο να βολευτείς, ο Δίας είναι Φούλ πνευμόνι.

Πρέπει να έχω έναν αν ενδιαφέρεσαι για τόσο πνευμόνι, μια φορά τον έστησα και τον παράτησα δεν μου κάνει.

για τον zeus τον μονό μιλαω.
μηπως εχεις τον dual?

Ο μονός είναι

87c880ec6e22f16f3a0b781837774636.jpg
6e2ab844c70c257f8c2fcac32d150b8a.jpg

Ναι, ειδικά αν παίζεις με ατμοποιητές όπως ο siren, θα νιώσεις να φουσκώνει το κεφάλι σου.
Γι αυτό σου λέω να βρεις hussar ή κάτι παρόμοιο, αέρας μεν αλλά πολύ πιο μαζεμένη κατάσταση από τον Δια.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ναι, ειδικά αν παίζεις με ατμοποιητές όπως ο siren, θα νιώσεις να φουσκώνει το κεφάλι σου.
Γι αυτό σου λέω να βρεις hussar ή κάτι παρόμοιο, αέρας μεν αλλά πολύ πιο μαζεμένη κατάσταση από τον Δια.

οκ..Thx..!!

ελα ρε συ..!!και ειναι τοσο ντουμανατος?

Δημήτρη, δεν τον έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο, αλλά στις φωτογραφίες του Petran φαίνεται ξεκάθαρα το τεράστιο επιστόμιο. Όπου βλέπεις τέτοια επιστόμια που θυμίζουν το μπουρί της σόμπας, μιλάμε ξεκάθαρα για φουλ πνευμονικούς ατμοποιητές...

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Δημήτρη, δεν τον έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο, αλλά στις φωτογραφίες του Petran φαίνεται ξεκάθαρα το τεράστιο επιστόμιο. Όπου βλέπεις τέτοια επιστόμια που θυμίζουν το μπουρί της σόμπας, μιλάμε ξεκάθαρα για φουλ πνευμονικούς ατμοποιητές...

προσωπικα δεν μπορω να αντιληφθω την διαφορα μιας και καθαρα πνευμονικο δεν εχω δοκιμασει ποτε..!!
αλλα θα ηθελα εναν ετσι για αλλαγη καποιες φορες.