προσωπικα δεν μπορω να αντιληφθω την διαφορα μιας και καθαρα πνευμονικο δεν εχω δοκιμασει ποτε..!!
αλλα θα ηθελα εναν ετσι για αλλαγη καποιες φορες.
Σε πνευμονικο ατμο αλλαζει ο τροπος ατμισματος,αλλιως καιγεται το στομα σου απο το επιστομιο,δεν κανεις την τσιγαρισια τζουρα,ρουφας σαν να βαριανασαινεις,θελει να τραβηξεις πολυ αερα για να λειτουργησει σωστα και η ρυθμιση αερα οσο πιο ανοιχτη,επισης ριχνεις και την νικοτινη εκει γιατι δεν την αντεχεις (μεχρι να την συνηθισεις),εγω παιζω με 0.21 αντισταση στα 77 βατακια με ipv (το yihi τσιπακι ειναι απο τα καλυτερα για τους πνευμονικους,το dna για τους mtl),οπου βλεπεις μεγαλη διαμετρο επιστομιου,αυτοματα σημαινει οτι ειναι πνευμονικος,παρε καποιον απο αυτους που σου συστησε ο Βογιατζακης,intake επισκευασιμο η veco εργοστασιακο αξιοπιστοι και ξενιαζεις απο διαρροες μια για παντα..αμα ατμιζεις τετοιο στο σπιτι βεβαια το δωματιο γινεται τοπιο στην ομιχλη και δεν ξερω τι παιζει εαν εχεις προβολεα εαν κανει καποια ζημια λογω υγρασιας,ξερει κανεις?
Εγω εχω τον veco επειδη εχω κυριο ατμοποιητη τσιγαρισιο,βαριεμαι να φτιαχνω και για τον πνευμονικο αντιστασεις,αλλα επειδη τεινω να κανω ολο και πιο πολυ πνευμονικες ισως να παρω και τον intake για οικονομια καποια στιγμη..
ολοι λενε παντως τα καλυτερα..
θα δειξει..
Δεν θα σου σύστηνα ποτέ έναν ατμοποιητή σαν απόλυτα ασφαλή επιλογή, εάν δεν τον είχα δοκιμάσει ο ίδιος. Κι εγώ θα τον αγοράσω (από το εξωτερικό φυσικά), και θα φέρω και κάμποσες από τις αντιστάσεις του.
Καταρχήν, και μόνο που βλέπεις αυτή τη τιμή, συνειδητοποιείς, φαντάζομαι, ότι δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχολείται κάποιος με επισκευάσιμους;!![]()
Δεν θα σου σύστηνα ποτέ έναν ατμοποιητή σαν απόλυτα ασφαλή επιλογή, εάν δεν τον είχα δοκιμάσει ο ίδιος. Κι εγώ θα τον αγοράσω (από το εξωτερικό φυσικά), και θα φέρω και κάμποσες από τις αντιστάσεις του.
Καταρχήν, και μόνο που βλέπεις αυτή τη τιμή, συνειδητοποιείς, φαντάζομαι, ότι δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχολείται κάποιος με επισκευάσιμους;!![]()
τι εννοεις ρε συ Πανο οτι θα φερεις και αντιστασεις του?
φοραει ο Intake ετοιμες αντιστασεις?:drool:γιατι εγω για αυτον μιλαω...
μαλλον για τον vaporesso με ετοιμες αναφερεσαι....
Εννοείται ότι αναφέρομαι στον Vaporesso, γι' αυτόν σου έγραψα ότι αποτελεί απόλυτα ασφαλή επιλογή, γιατί τον έχω ατμίσει και τον γνωρίζω. Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι μπορεί να βρει κανείς τις αντιστάσεις του σε τιμή κάτω από τα 2,5 ευρώ, οπότε η διαφορά με την συσκευασία των 10 τεμαχίων στο fasttech, σχεδόν στα 80 λεπτά το κομμάτι, είναι χαοτική.
Για τον Intake απλά πιθανολογώ ότι θα είναι πολύ καλός, δεν τον έχω δοκιμάσει. Αλλά πολλά παιδιά στο vaping πίνουν νερό στο όνομά του, και ο Mike που τον σχεδίασε θεωρείται σαν ένας από τους κορυφαίους reviewers...
Αλλά πολλά παιδιά στο vaping πίνουν νερό στο όνομά του...
Αν είναι έτσι πιθανολογώ ότι απλά πρόκειται για έναν ατμοποιητή της σειράς, τίποτα αξιόλογο. Εκεί στο vaping πάει η αυθυποβολή σύννεφο...ότι ατμοποιητή πήρα που έπιναν νερό στο όνομα του (skyline, zenith, κ.τ.λ) τον χάρισα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.