E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

αυτο το BEBECA της Atmos lab,σκοτωνει...!!!:rifle:

Που το θυμήθηκες ? Το αγαπημένο μου απο τα ελληνικά αρώματα. Το tribeca του φτωχού...:)
Αλλά με 6E τα 10ml τώρα πιά, θεωρώ απαγορευτικό το κόστος για την υποδομή DIY που έχω φτιάξει.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Που το θυμήθηκες ? Το αγαπημένο μου απο τα ελληνικά αρώματα. Το tribeca του φτωχού...:)
Αλλά με 6E τα 10ml τώρα πιά, θεωρώ απαγορευτικό το κόστος για την υποδομή DIY που έχω φτιάξει.

εφτιαχνα της halo κατα διαστηματα.
καποια στιγμη το παρατησα και ειχα καιρο να το ατμισω.
την Πεμπτη αγορασα το bebeca σε shake&vape και ειλικρινα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο.

Προσωπικα το μπεμπεκα το βρισκα αδιαφορο ως κακο καμια σχεση με το αυθεντικο υγρο που και αυτο μετα απο μια χρονια το χαλασαν,το αστειο ειναι οτι αυτον τον καιρο το μπεμπεκα ετοιμο ειναι πιο ακριβο απο το αυθεντικο..εχω δοκιμασει πολυ καλυτερους κλωνους απο το μπεμπεκα που τον θεωρω κακο κλωνο,δεν εχω δοκιμασει βεβαια το sv μηπωσ εχει διαφορα..

Προσωπικα το μπεμπεκα το βρισκα αδιαφορο ως κακο καμια σχεση με το αυθεντικο υγρο που και αυτο μετα απο μια χρονια το χαλασαν,το αστειο ειναι οτι αυτον τον καιρο το μπεμπεκα ετοιμο ειναι πιο ακριβο απο το αυθεντικο..εχω δοκιμασει πολυ καλυτερους κλωνους απο το μπεμπεκα που τον θεωρω κακο κλωνο,δεν εχω δοκιμασει βεβαια το sv μηπωσ εχει διαφορα..

το shake&vape της παντως,μετα απο μια εβδομαδα,για εμενα φερνει πολυ στο 3μπεκα.

Κάποια στιγμή η FA απέσυρε ένα άρωμα που ήταν βασικό στο tribeca.
Από τότε άλλαξε η συνταγή και δεν είναι πια ποτέ η ίδια.
Το να φτιάξεις κλώνο tribeca είναι τόσο εύκολο που έχουν κυκλοφορήσει εκατοντάδες.

Δάσκαλε βγήκες και στο εμπόριο ή μου φαίνεται?:worshippy:

Capture.jpg

Εχμ... όχι;
Από που το τσίμπησες αυτό; :flipout:

Α, τον βρήκα. Atomizer;
Όχι, τώρα το έμαθα ότι το κυκλοφόρησε, που το έγραψες εσύ. :D
Δεν έχω κάποια σχέση, αν και παίζει η συνταγή να είναι η δική μου.

Ε, είναι κάπου στις πρώτες 15 συνταγές του elr.
Λογικό να την αντιγράψει κάποιος.
Το ότι βέβαια δεν αναφέρει από που την πήρε είναι άλλο θέμα...

Να βάλω σε αγγελία τα αρώματα που έχω αγγίξει με τα χεράκια μου σε προνομιακές τιμές των 100 το ένα; :flipout:

Όλοι οι mixers περνάμε διάφορες φάσεις.
Μετά τις κλασσικές γεύσεις πας στις περίεργες (floral, τσάγια κλπ), μετά βαριέσαι γιατί δεν σου έρχονται καλές ιδέες και πάλι από την αρχή.

Όλοι οι mixers περνάμε διάφορες φάσεις.
Μετά τις κλασσικές γεύσεις πας στις περίεργες (floral, τσάγια κλπ), μετά βαριέσαι γιατί δεν σου έρχονται καλές ιδέες και πάλι από την αρχή.

flokia diavasa

Όχι φλόκια... αλλά είναι πρωτοποριακός ο τρόπος που σκέφτεσαι. :chinscratch:

Tegonik πότε θα περάσεις να δοκιμάσεις καινούργιες συνταγές; :flipout:

Μετά το μήνυμα του sfortis τσίμπησα κι εγω ένα Asmodus Colossal.

Διάβασα κριτικές οτι οι πλακέτες του είναι απο τις καλύτερες τις αγοράς (εννοείται μετά τις dna και τις yihi)

Στο δια ταύτα, εδώ και μια εβδομάδα που το έχω στην κατοχή μου, σε σχέση με το χιλιοταλαιπωρημένο Pico που είχα είναι αιώνες μπροστά.
Πολύ καλύτερα ρεύματα, πολύ καλύτερη τζούρα κλπ.
Το κουμπί όπως λέει κι ο sfortis έχει ωραία αίσθηση.

Στα αρνητικά, η οθόνη touch τουλάχιστον στα δικά μου χέρια δεν δουλεύει σωστά. Πολλές φορές πρέπει να επαναλάβω την ίδια κίνηση 2-3 φορές για να κάνει αυτό που θέλω.
Επίσης, πέρα απο τα watt έχει ρύθμιση για soft normal & hard λειτουργία.
Το είχα στην νορμάλ στα 27w στα ,56Ω και δούλευε ρολόι.
Κατα λάθος και χωρίς να το πάρω χαμπάρι μπήκε στο hard κι έφαγα ένα καψούλι απο δω μέχρι απέναντι.
Κι όλα αυτά στον rose v3 που δεν είχε δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ προβλήματα τροφοδοσίας.
Και τώρα ατμίζω ψιλοκαμμένο και μου την σπάει.

γι αυτό τσατίστηκα και τσίμπησα ένα danibox μεταχειρισμένο σε καλή τιμή :drool1:

Από τα αλώνια στα σαλόνια ο Δημήτρης!
Ωραίος!

Τώρα θα δεις τι σημαίνει καλή πλακέτα. :smile: